lesní železnice Žarnovica-Brod

komarek

Cestující
Zdravím všechny. Některým jsem již dříve naznačil, že vzniká lesní železnice v Žarnovici. Přišel čas, abych s tratí vyšel na veřejnost. Trať je polofiktivní (stanice a některé úseky jsou podle starých fotografií zbytek je doplněn fikcí ), trať je v období největšího rozmachu tj. před rušením odbočných tratích. Další informace na http://komarek.websnadno.cz/Uvod.html

Tak tomu říkám NĚCO! Opravdu nádhera. Chválím a držím pěsti, ať se zdárně dopracuješ z 90 na kýžených 100%. ;)

Aj keď nie som veľkým fandom úzkej štreky, toto je fantastické-skladám klobúk.

X-tracks, spolehlivě běží i pod UNI globalem.
jo! ještě mě napadla jedna věc. Zbrojení uhlím je zařízeno v Žarnovické výtopně. Je zde i vodní jeřáb pro zbrojení vodou. Tak mě napadlo, že by zbrojící body mohli být i na propustcích s potokem. Tak jsem si myslel, když tam dám vodní jeřáb a jeho model skryji někde hluboko před peklem a osadím tam nějaký orientační předmět kde je onen bod, bude imitace zbrojení z potoku dokonalá. Jenže vodní jeřáb nejde ponořit. Jak od toho zbrojícího bodu vymažu model vodního jeřábu. Odpovídejte v SZ, moje neznalost nepatří do tohoto tématu. :-)

Naposled editoval moderátor:
komarek napsal:
jo! ještě mě napadla jedna věc. Zbrojení uhlím je zařízeno v Žarnovické výtopně. Je zde i vodní jeřáb pro zbrojení vodou. Tak mě napadlo, že by zbrojící body mohli být i na propustcích s potokem. Tak jsem si myslel, když tam dám vodní jeřáb a jeho model skryji někde hluboko před peklem a osadím tam nějaký orientační předmět kde je onen bod, bude imitace zbrojení z potoku dokonalá. Jenže vodní jeřáb nejde ponořit. Jak od toho zbrojícího bodu vymažu model vodního jeřábu. Odpovídejte v SZ, moje neznalost nepatří do tohoto tématu. :-)
Odpovím raději veřejně, může se to hodit více lidem. Stačí použít jako zbrojící bod neviditelný model. A to nám umožní zbrojit po obou stranách vodního jeřábu (použije se statický model) nebo na mostku nad potokem.

HEZKÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ! Tak to je paráda. :ole: Nepíšu zde na fóru příspěvky tohoto typu, ale zde musím. Jako přiznivec úzkorozchodek a zároveň starého období dráhy, mi to nedá. Takže už se nemohu dočkat až otevřu editor pro tvorbu aktivit. Vypadá to úžasně.
S pozdravem Dan.

Mňa zaujali tie obrovské stromy na skládkach dreva. Také kmene sa nájdu snáď iba dažďových pralesoch:D

Moc se těším až to u kamaráda na uzkorozchodce rozjedeme na 20-30km/h. :ole:

Jednoducho nádhera... asi som sa zamiloval :D... Myslím, že by bolo načase sa dokopať k stavbe 131-tky.

práce pokračují na ozvučení trati. Jde mi to teď trochu ztuha, není moc času. Chtělo by to nějaké marození :-)

Moc to nepřivolávej... Já si taky říkal: prázdniny, týden volna, paráda. Pověnuju se své trati. A ejhle. Tři týdny v posteli a ještě mi kleklo PC. Takže teď složitě stavět na jiném...

Zde je pro představu o délce a rozvětvení tratě mapa http://komarek.websnadno.cz/mapa_zarnovica.bmp

Z příspěvku mi vyplývá, že se, jak už to bývá zde zvykem, nikdo nepřihlásil. Takže pošli.

JiříkTK napsal:
Z příspěvku mi vyplývá, že se, jak už to bývá zde zvykem, nikdo nepřihlásil. Takže pošli.

Ahoj,

přihlásilo se pár lidí. Pikku, papej, Tommy66 a VladoM. Jinak odkaz je zde: http://www.edisk.cz/stahni/27177/lesna_draha_Zarnovica.rar_127.54MB.html

Projel jsem, je to pěkné a pečlivě udělané. Ty drobné chybky a nedostatky se odstraní za pár hodin.

Back
Nahoře