lesní železnice Žarnovica-Brod

Trať jsem si včera projel pravděpodobně jako první a autorovi Mirkovi Komárkovi sekám poklonu. Dobrá a pečlivá práce.

Moc krásná trať. Hned jsem naskočil na TU47 a prošmejdil jsem všechna zákoutí. Taky klobouk a čepice smekám, prostě paráda

Zdravím.
Takže i já se musím přidat, coby milovník úzkorozchodek, smekám. Paráda. Chtěl bych se jen pozeptat, bude k trati i trainset, někde jsem tu viděl obrázky. Uvažuji nad nějakou aktivitou podobně jako u trati JZD, jenže nemá cenu dělat aktivitu s posunováním s jinými vozidly, poněvač mi pak nemusí sedět délky souprav a navíc je trainset JZD již veřejně nedostupný, tudiž by si spousta nováčku aktivitu nezahrála a když jsem viděl obrázky chystaného trainsetu, tak zapadá dokonale na tuto lesní železnici. Už jen, že mohu jet pro naložený porouchaný Lkataoš atd atd... :-)
S pozdravem Dan.

Trainset bude trochu rozházený. S Honzou Neznamsebe musím domluvit, jak to vypadá s těmi vozy. Loko ČKD C760/90d bude součástí trainsetu JZD, který v dohledné době opět spatří světlo světa.

Jak už jsem pasl v SZ komarkovi tak pokud pikku pustí svoji C760/90 tak se můžete těšit i na moje vozy pracovně označené jako Pa/u a Ca/u. V případě Ca/u se jedná o Balocké osobní vozy.

Jak tu někdo psal že prošmejdil trať s T 47 tak si dovolim ukázat screen z jízdy vlaku v čele s Rábou Mk 48, které byli nasazovány i na lesní železnice v tehdejší ČSSR. Jedná se o skin maďarského modelu Mk 48 2006.

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://obrazku.cz/t728805_rba.jpg[/URL]

K Mk 48 , chtěl bych vás na tomto místě požádat zda by jste někdo nafotil tuto lokomotivu. Zvažuji stavbu nového modelu, ale zatím nemám fotky na tex. Předem děkuji

neznamsebe napsal:
K Mk 48 , chtěl bych vás na tomto místě požádat zda by jste někdo nafotil tuto lokomotivu. Zvažuji stavbu nového modelu, ale zatím nemám fotky na tex. Předem děkuji

Zeptám se webmastera ČHŽ, snad na to bude mít čas :)

Jelikož předpokládám že Stefja nabízí Rábu z ČHŽ, tak já přidám tu Pribylinskou.
http://www.uloz.to/9660811/textury-raba-zip

Ondra770 napsal:
Jelikož předpokládám že Stefja nabízí Rábu z ČHŽ, tak já přidám tu Pribylinskou.
http://www.uloz.to/9660811/textury-raba-zip

Dobrej matroš z tohodle už se dá něco udělat, od stefji to jsou textury z Trainzu

Jsem rád že se to líbí. Kdybych věděl že budeš chtít rábu modelovat nafotil bych detailů klidně víc. Původně jsem to fotil taky jenom na reskin do Trainzu.

Ondra770 napsal:
Jsem rád že se to líbí. Kdybych věděl že budeš chtít rábu modelovat nafotil bych detailů klidně víc. Původně jsem to fotil taky jenom na reskin do Trainzu.
Něco použiju z textur od george33 který ji už postavil a je představena na screenu, ale i přesto pokud by se někomu podařilo rábu nafotit na model tak budu rád. Zatím mám na práci jiné modely a to sice HF 130 C - T 36 a salonní vůz z Lubochňanské lesní železnice

No, tak si řekni, co by si rád měl nafoceného a není problém to zařídit, zatím to mám pod okny - až budu z Balogu pryč, tak to nebude tak jednoduché...

Stefja napsal:
No, tak si řekni.......
Jestli bych si mohl říct já, tak bychom potřebovali fotky interiéru kabiny (zejména frontální pohledy z pravého předního i zadního okna), protože stávající kabina je tůůze provizorní.

Pokusím se udělat maximum, podle toho, co bude za práci a kolik bude času - uvidím, co bude :) .

JiříkTK napsal:
Stefja napsal:
No, tak si řekni.......
Jestli bych si mohl říct já, tak bychom potřebovali fotky interiéru kabiny (zejména frontální pohledy z pravého předního i zadního okna), protože stávající kabina je tůůze provizorní.
Jiřiku nechtělo by to oslovit george33 rovnou, někde jsem viděl screeny cabu MK 48 a bylo to úplně něco jinýho než to co se dalo sosnout. Pak ještě je pár mašin na slovensku takže kdo budete mít příležitost tak rozhodně cokoliv nafoťte. Mk 48 rozhodně patří do historie ČSSR lesních železnic a do československého úzkorozchodného trainsetu.

George33 mi svého času slíbil, že pokud se u nich něco zajímavého úzkorozchodného vytvoří, tak dá vědět. Jenže vědět nedal a od té doby se na jeho stránkách neobjevilo vůbec nic nového, ani z normálního rozchodu, některé jeho stránky jsou nefunkční a mám spíše pocit, že se na MSTS vykašlal.

Back
Nahoře