Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
neznamsebe napsal:K Mk 48 , chtěl bych vás na tomto místě požádat zda by jste někdo nafotil tuto lokomotivu. Zvažuji stavbu nového modelu, ale zatím nemám fotky na tex. Předem děkuji
Stefja napsal:Což o to, fotky by byly, i hotové textury můžu poslat - ale plány nejsou...
Ondra770 napsal:Jelikož předpokládám že Stefja nabízí Rábu z ČHŽ, tak já přidám tu Pribylinskou.
http://www.uloz.to/9660811/textury-raba-zip
Něco použiju z textur od george33 který ji už postavil a je představena na screenu, ale i přesto pokud by se někomu podařilo rábu nafotit na model tak budu rád. Zatím mám na práci jiné modely a to sice HF 130 C - T 36 a salonní vůz z Lubochňanské lesní železniceOndra770 napsal:Jsem rád že se to líbí. Kdybych věděl že budeš chtít rábu modelovat nafotil bych detailů klidně víc. Původně jsem to fotil taky jenom na reskin do Trainzu.
Jestli bych si mohl říct já, tak bychom potřebovali fotky interiéru kabiny (zejména frontální pohledy z pravého předního i zadního okna), protože stávající kabina je tůůze provizorní.Stefja napsal:No, tak si řekni.......
Jiřiku nechtělo by to oslovit george33 rovnou, někde jsem viděl screeny cabu MK 48 a bylo to úplně něco jinýho než to co se dalo sosnout. Pak ještě je pár mašin na slovensku takže kdo budete mít příležitost tak rozhodně cokoliv nafoťte. Mk 48 rozhodně patří do historie ČSSR lesních železnic a do československého úzkorozchodného trainsetu.JiříkTK napsal:Jestli bych si mohl říct já, tak bychom potřebovali fotky interiéru kabiny (zejména frontální pohledy z pravého předního i zadního okna), protože stávající kabina je tůůze provizorní.Stefja napsal:No, tak si řekni.......