Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou_archív #5

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

A kdo by pak napájel ČR? To, aby každý město mělo svou jaderku :D.

Zdravím, k danému tématu jen malý poznatek.
Minulý týden jsem jel testovací jízdu z Ústí nad Labem do Prahy.
Ještě než jsem dojel k Praze, tak jsem musel třikrát restartovat MSTS (v Lovosicích, před Vraňany a v Kralupech), jízda se prostě z ničeho nic sekla...
A pak jsem ještě musel restartovat 5x v Praze mezi Holešovicemi a hlavním nádražím (2x kvůli hlášce SMS a 3x kvůli nenačtení krajiny), takže na zhruba 100 km 8 restartů.
Po skončení jízdy jsem měl chuť vyhodit počítač z okna z třetího patra, pak po schodech sejít dolů a ještě po něm poskákat!!!
Místo toho jsem si ale řekl, že zkusím přeinstalovat Windows, protože už jsem ho nejméně rok neinstaloval, bylo tu docela dost bordelu, tak si alespoň udělám v počítači pořádek.
Po instalaci Windowsu jsem schválně znovu jel tu samou aktivitu Ústí - Praha a tentokrát to byl pouze jeden restart v Praze, před Holešovickým tunelem.

Takže na základně této zkušenosti bych chtěl říct, že i když někteří máte "šupu počítač", tak se Vám MSTS může sekat, protože prostě máte v počítači bordel.:D
Teď vím, že Windows budu alespoň každého půl roku preventivně obnovovat.

Daniel94 napsal:
Jo to je řešení, ale SAVE - LOAD je docela vopruz.:D Zajímalo by mě, jestli to je tím pomalým HDD nebo to takhle dělá všem.

Milý mladý příteli,
kdyby šlo jen o tohle, tak je to celkem legrácka. Ona se věc má tak, že před jistou dobou bylo nutné SAVE a LOAD před každou větší stanicí. Až do doby, kdy přišel pan Jiří Vansa (Džordž) který vymyslel MSTS Bin. A ejhle, SAVE a LOAD již jsou potřeba jenom někdy, kdy bohužel engine MSTS které nebylo stavěné na tak velkou zátěž, ti pouze nezobrazí několik detailů. Před tím se ti MSTS odporoučelo do pryč. A to by teprve byl podle tebe ten správnej vopruz, to bys asi počítadlo vyhodil oknem na hnůj.

Když budete Holešovicema projíždět dvacítkou, tak není SAVE a LOAD ani potřeba :D

Mirane, to je svätá pravda, pred binom mi to tak padalo každú chvíľku, že som bol rozhodnutý s MSTS nadobro skoncovať.

Padanie MSTS

skúste si pustit MSTS v okne.

Když už v okně, tak si ale vypněte všechny ty motivy, aero a podobné blbosti co "nabízí" Win Vista a 7 ;)

Bylo by super kdyby někdo udělal Krnov a Bruntál, aby to bylo hezky propojené.
Jinak sem taky udělal svoji první aktivitu a je to jízda pendolinem z Ostravy do Prahy.

Toldo napsal:
Jinak sem taky udělal svoji první aktivitu a je to jízda pendolinem z Ostravy do Prahy.

Zdravím,
hodně odvážný příspěvek.:D
Jinak,aktivita bude někde ke stažení ?

Předem děkuji za odpověď.

David

Toldo napsal:

A trať CR 310 ti nic neříká? :D
Jo, to kdyby tady všichni modelovali tak rychle jak zasírají vlákna "idiotskými příspěvky" typu: Postaví někdo tuhle trať? tak už máme dávno celou republiku i se všemi lokálkami!!! :mad:
Tím jsem pro dnešek skončil, jdu spát, lokálkám čest a nikdy víc!

Naposled editoval moderátor:

Nechci být rýpák :D, ale chyby v trati to je snad jiné vlákno ne? :) ;)

Šeba: je jak vieš? ;) mi toto vlákno len držíme pri živote. Nové aktualizacie a informácie o trati sa tu zatial nedozvedáme :)

CANDY: Nedržíte ho při životě, ale zasíráte ho:mad::!:
Byl by tu nějaký laskavý moderátor a uklidil by to tu? Díky

Naposled editoval moderátor:

tak sorry noo!! bez zámeru hádky človek napíše chybu a ešte je zato zhodený dole... tak som to napísal sem ... stalo by sa moderátorom niečo keby to presunuli? myslím že nie...

Musím se zastat Edieho, tyhle příspěvky na odhalování chyb patří do vlákna "Hlášení chyb...", ne sem.
Ne že by mi vadilo zasírání fora, ale kdyby uživatel 109 E psal upozornění na létající rychlostník tam kde má být, tak by si všiml, že o 6 příspěvků dřív přesně na tuto chybu upozorňoval Pavlík.
Ale jde hlavně o to, že když se chystám vydat aktualizaci, tak před tím projíždím vlákno "Hlášení chyb..." a snažím se opravit vše, co se tam v příspěvcích za ty dlouhé měsíce nahromadilo.
Tady tohle vlákno neprohledávám, takže jestli někdo napíšete nějakou nalezenou chybu sem, tak ji neopravím, protože ten příspěvek se brzo ztratí a s moji sklerózou na něj rychle zapomenu:D

CANDY napsal:
tak sorry noo!! bez zámeru hádky človek napíše chybu a ešte je zato zhodený dole... tak som to napísal sem ... stalo by sa moderátorom niečo keby to presunuli? myslím že nie...
Vůbec nééé, klidně to piš pořád tady, my nemáme doma co dělat, tak aspoň se nenudím a uklízím tady. Pro příště to třeba napiš do tratě Brno - Jihlava, tam taky dlouho nic nového není a možná vyhecuješ autora k vydání aktualizace.

David Hájek napsal:
Toldo napsal:

Zdravím,
hodně odvážný příspěvek.:D
Jinak,aktivita bude někde ke stažení ?

Předem děkuji za odpověď.

David

Jestli máš zájem, tak ti tu aktivitu nahodím :)

Stavitelxx napsal:
Zdravím, k danému tématu jen malý poznatek.
Minulý týden jsem jel testovací jízdu z Ústí nad Labem do Prahy.
Ještě než jsem dojel k Praze, tak jsem musel třikrát restartovat MSTS (v Lovosicích, před Vraňany a v Kralupech), jízda se prostě z ničeho nic sekla...
A pak jsem ještě musel restartovat 5x v Praze mezi Holešovicemi a hlavním nádražím (2x kvůli hlášce SMS a 3x kvůli nenačtení krajiny), takže na zhruba 100 km 8 restartů.
Po skončení jízdy jsem měl chuť vyhodit počítač z okna z třetího patra, pak po schodech sejít dolů a ještě po něm poskákat!!!
Místo toho jsem si ale řekl, že zkusím přeinstalovat Windows, protože už jsem ho nejméně rok neinstaloval, bylo tu docela dost bordelu, tak si alespoň udělám v počítači pořádek.
Po instalaci Windowsu jsem schválně znovu jel tu samou aktivitu Ústí - Praha a tentokrát to byl pouze jeden restart v Praze, před Holešovickým tunelem.

Takže na základně této zkušenosti bych chtěl říct, že i když někteří máte "šupu počítač", tak se Vám MSTS může sekat, protože prostě máte v počítači bordel.:D
Teď vím, že Windows budu alespoň každého půl roku preventivně obnovovat.
Ja som práve rozmýšlal presne nad týmto ako ty, že pokiaľ má človek k dispozícii dva PC tak z jedného urobiť niečo ako MSTS server (holý Win XP napr., bez aktualizácii, bez akéhokoľvek SW okrem MSTS a SW k nemu potrebného) ktorý by sa používal len pre hranie MSTS. Ale napr. pri mojej jazde z Ústí do Prahy, prípadne po jazdách po Prahe (holešovice -hlavné - vršovice - malešice - libeň - masarykovo) bolo treba SAVE - LOAD iba v Holešoviciach pred tunelom. Ináč žiadne chybové hlášky ani zmiznutia terénu a to mám "bežný" PC - Intel Duo 2,2 GHz, 512 MB ATI Radeon, 2 GB RAM, 7 200 ot./min. WD HDD.

Muzete te mi pomoc pls mam aktualizaci a kdyz si dam volnou tak tesne pred peronem v praze na hlavnim nadrazi smerem od Libně se to sekne a nehne se to a program microsoft train simulator neodpovida.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře