Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Přesně to mám v plánuskoro napsal:Tak si zahraj Pn 66522![]()
U nákladů se dodržují jenom jízdní doby a i ty mi příjdou dost natažené. Je dost absurudní představa že náklad má přijet v 15:00 a v 15:00 přijede.Pavlík napsal:Opravdu? To máš z jakého zdroje? I když možná, že je to u vás na Slovensku jinak . ZCP je tu od toho, aby se dodržoval. To není pro srandu králíkům. Každý vlak má svůj ZCP, ať už je to lv (rv), Pn, Mn, Ex nebo Os či Sv.
Však to je jasné. Ten ZCP u nákladů je orientační. Mně šlo o to, že k aktivitě byl přiložen ZCP, ale vůbec jsem se jim nemohl řídit (pouze vmax byla dobře). Však si ji stáhněte a porovnejte.Ondra.H napsal:U nákladů se dodržují jenom jízdní doby a i ty mi příjdou dost natažené. Je dost absurudní představa že náklad má přijet v 15:00 a v 15:00 přijede.Pavlík napsal:Opravdu? To máš z jakého zdroje? I když možná, že je to u vás na Slovensku jinak . ZCP je tu od toho, aby se dodržoval. To není pro srandu králíkům. Každý vlak má svůj ZCP, ať už je to lv (rv), Pn, Mn, Ex nebo Os či Sv.