Aktivity Midrafon

MICHAL SVK napsal:
No je to divné ale používam tvoj trainset a pritom mi stála chýbajú vozidla. A "A" som sa mi zdá nesťahoval.

Divne to je,protoze trainset v tom kompletu je v poradku. Ale pokud si identifikoval vuz rady A,poprosim Te, posli mi celou tuto slozku na mail,prosim, podivam se na to.
Budu doma za 45min.

Jde mi o toto. Jedu jedu a pak najednou mi zahlásí "selhalo načítání souboru s modelem cdvagTgns.s" přitom tam je.
A následuje hláška abych zavolal billovi.

Pepa z Nuslí napsal:
Jde mi o toto. Jedu jedu a pak najednou mi zahlásí "selhalo načítání souboru s modelem cdvagTgns.s" přitom tam je.
A následuje hláška abych zavolal billovi.

Pepo,
asi v něm je chyba, ale ať se koukám, jak se koukám, já tento vůz ve svém trainsetu nemám.
A tudíž ani není umístěn v aktivitách, které jsou momentálně na mém webu, protože to byl velmi nepěkný omalovánkový skin a já jej vyřadil.
Takže teď bych spíš pátral, za co si vyměnil tímto zmiňovaným.

Zdravim Tě Míro.
Pozejtří rozdáš pacholátkům vysvědčení a hurá na prázdniny. Školo ty mně taky můžeš ... Přeju Ti hezké prádniny.
Od Alcaponeho jsem si ztáhnul Hungárii ale bohužel i po několika pokusech a několika hodinovém trápení jsem neuspěl. Už při načítání hra padá.
Nelajzneš si tu Hungárii? Myslim udělat. Z Ústí až do Bratislavi. Něco podobného jako Bráhmse.
Buď fit!!!

EC 171: možno by to chcelo len opravu v AE. Môžem sa o to pokúsiť, no ešte som to nerobil, keby sa mi to náhodou podarilo, tak ti ju pošlem, lebo aj ja by som si ju rád zahral, ale s gorilou :)

Pepan z Bíliny napsal:
.... Od Alcaponeho jsem si ztáhnul Hungárii ale bohužel i po několika pokusech a několika hodinovém trápení jsem neuspěl. Už při načítání hra padá. ....
A než jsi se začal několik hodin trápit, díval ses jakou máš verzi tratě a pro jakou verzi byla Hungaria dělaná, že jo? ;)

Tom Kanka napsal:
Pepan z Bíliny napsal:
.... Od Alcaponeho jsem si ztáhnul Hungárii ale bohužel i po několika pokusech a několika hodinovém trápení jsem neuspěl. Už při načítání hra padá. ....
A než jsi se začal několik hodin trápit, díval ses jakou máš verzi tratě a pro jakou verzi byla Hungaria dělaná, že jo? ;)

Sypu si popel na kebuli a přiznávám NEDÍVAL ale tim několika hodivým trápením bylo doplňování trainsetu což by mne dříve nebo později stejně neuniklo.
Taky jsem si nestěžoval jenom jsem projevil přání. Bylo by nás určitě víc co by jsme si rádi na tu Hungárii vylezli.
Ale jo uznávám, sem vůl. Nečumim a pak tady kecám.

Pepan z Bíliny napsal:
Zdravim Tě Míro.
Pozejtří rozdáš pacholátkům vysvědčení a hurá na prázdniny. Školo ty mně taky můžeš ... Přeju Ti hezké prádniny.
Od Alcaponeho jsem si ztáhnul Hungárii ale bohužel i po několika pokusech a několika hodinovém trápení jsem neuspěl. Už při načítání hra padá.
Nelajzneš si tu Hungárii? Myslim udělat. Z Ústí až do Bratislavi. Něco podobného jako Bráhmse.
Buď fit!!!

Keď chceš, tak ja som aktivitu EC 171 opravil na BP 87.00. Samozrejme nieviem ako ju autor tvoril a je možné, že na trase nestretneš 5 vlakov a možno aj áno. Každopádne by mala byť hrateľná.

Po celem dni jsem na par hodin doma a ted jen odpovim.....
Pokud jde o aktivity jinych autoru, prosim, resit s nimi.
Nemam vse projeto,Pepino. I kdyz Vaskovu Hungarii ano. Jinak ted je rozdelana aktivita na 310 a nova na 321. Ale kdy budou, to nevim. Mam v planu nejen odpocivat a pracovat ,ale take navstivit par pratel. Tedy to tentokrat nebude tak rychle.
Ale pokud vim, neco o Hungarii psal Pepa z Nusli.
Ja budu mit delsi trasu u druhe zminovane aktivity,kteou chystam.

Snad Vas potesim.
Dobrou noc, jdu na 5 hodin spat.
Jinak dekuji za prani, prazdniny a dovolena jsou na dostrel.
Mirek

Midrafon napsal:
Ale pokud vim, neco o Hungarii psal Pepa z Nusli.
O Hungárii psal Pepa z Nuslí, že bude tvořit, až bude mít více času, protože se stará o nemocného tátu, který je bohužel na tom hodně špatně, takže tvořím, když mám čas a to je bohužel velmi málo. Nechci tady probírat soukromí své a druhých, do této debaty to zkrátka nepatří.
Vždy jsem si vážil aktivitářů, kteří mají hotovo během týdne, maximálně měsíce. Bohužel u mě to trvá podstatně déle. Musím najít nějaký systém.

Pepo,
drzim palce. Znam to,mam to za sebou tuto situaci...sedm let zpet. A tvorit budes,az bude vse ok. Nekvaltuj, nespechej.

erikmir napsal:
Pepan z Bíliny napsal:
Zdravim Tě Míro.
Buď fit!!!

Keď chceš, tak ja som aktivitu EC 171 opravil na BP 87.00. Samozrejme nieviem ako ju autor tvoril a je možné, že na trase nestretneš 5 vlakov a možno aj áno. Každopádne by mala byť hrateľná.

Tak ven s tim. Pochlub se a díky za kladnou odpověď.

Jarin napsal:
Mám takový skromný dotaz těch 5vlaků, co nepotkám, na trase jedná se o vlaky, které měli chybně nadefinovanou trasu?

Áno, 5 vlakov z trafficu malo chybné trasy, na výhybky sa nedali nahodiť a tak som ich nadefinoval znovu. Na trasách bolo vela vyčkávacích bodov, ktoré sa nedali otvoriť a tak som nevedel, koľko tam daný vlak má stáť. Možno ich stretneš, ja neviem.

Poslal som to Pepanovi, tak uvidíme, či to bude hrateľné.

Tom Kanka napsal:
Pepan z Bíliny napsal:

Nechci být na Vás pánové zlý, ale nechcete si aktivity jiných autorů řešit někde jinde?
Děkuji za přesunutí tam, kam to patří.

Ahoj Míro, dojel jsem Tvou aktivitu „EC J.Brams „ a musím Ti vyjádřit pochvalu. Perfekní aktivita. Už se moc a moc těším na aktivitu „Nákladní vlak, manipulák“ . Nákladní a zvláště manipulační vlaky jsou mé "hobby".

papej napsal:
Ahoj Míro, dojel jsem Tvou aktivitu „EC J.Brams „ a musím Ti vyjádřit pochvalu. Perfekní aktivita. Už se moc a moc těším na aktivitu „Nákladní vlak, manipulák“ . Nákladní a zvláště manipulační vlaky jsou mé "hobby".

Děkuji mnohokrát za slova pochvaly a jsem rád, že se líbí.
Budu se společně nejen s korninem, kterého jsem přizval k autorství, ale i s ostatními členy týmu (Jarinem, Banánem a Bastardem) snažit, aby to bylo jen a jen lepší.
Ještě jednou děkuji.
Mirek;)

A mne stále vobec nejde to spustiť absolútne neviem kde je to "A" použité.

Back
Nahoře