bobe, nechápu o jaké ješitné reakci to mluvíš? Když už děláš z komára velbouda, tak se tomu nediv.
1) stěžoval sis, že s ním nemůžeš jezdit a že si to celé musíš překopat - od engu, přes cvf až po sms - za tyto komplikace, kteřé Ti znemožňují vůbec jezdit s tím modelem, jsem se Ti omluvil
2) žádná z uvedených chyb nezpůsobuje ani pád v MSTS, ani zatuhnutí - takže bych Tvou reakci spíš srovnal s tím, že mnoho povyku pro nic a že je tam totálně všechno špatně .....
Až na tu bublinu u kontroleru a zvuky, a možná i světla, jde podle mého o kosmetické vady (stejně jako tehdy, když jsi mi v jednom cvf zarovnal vše doleva) - takže si myslím, že jsi to zbytečně dramatizoval .
Nicméně mne mrzí, že to, co Ti tam vadí, jsme z Tebe "vydojili" až na druhý pokus, poté, co jsi to celé shodil jako nepoužitelné. Kdybys to napsal normálně hned napoprvé, i reakce by byly jiné. Ale tohle Ti taky asi zůstane.
P.S.: A když už jsi takový fachman - zjistili jsi, proč se ta bublina nezobrazuje jenom u kontroleru, když brzdiče oba i reverz taky nemají vyplněnou položku Graphic a tam ta bublina je?
Další dotaz - jaké, podle Tebe, závažné komplikace způsobuje to, že v jednom cvf jsou dvojité lomítka a v druhém ne?
Na tyto otázky jsi stále ještě neodpověděl.
Ale i tak díky za Tvou reakci. Já osobně jsem zase chytřejší o něco víc ....