Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Taky zítra vyzkouším. Dám vědět.dvacka napsal:Tak ja tu aktivitu muzu zkusit az zitra. Pokud nekomu ted po novem stazeni bude fungovat, tak urcite napiste prosim, at vim, jestli ji taky stahovat.
Dik, Lukas
Vyzkoušel jsem to teď znovu a to samé.Klokan 35 napsal:Aktivitu EC 126 ani neztahujte, jelikož problém je pořád stejný !!!! Po načtení první obrazovky jde MSTS do kopru a ani Editor aktivit nejde otevřít. Tím pádem je jasné, že to nebude soundcfg.dat ani cab pro 380. Jelikož se ani nedostaneme k načtení aktivity jako samotné, tak i eng a wag souborům a taktéž ke cabu a zvukům!! Původně jsem si myslel, že to dělá OS Vista, ale dělají to i Xp. Zkoušel jsem to z kolegou v práci.
Klokan 35 napsal:Aktivitu EC 126 ani neztahujte, jelikož problém je pořád stejný !!!! Po načtení první obrazovky jde MSTS do kopru a ani Editor aktivit nejde otevřít. Tím pádem je jasné, že to nebude soundcfg.dat ani cab pro 380. Jelikož se ani nedostaneme k načtení aktivity jako samotné, tak i eng a wag souborům a taktéž ke cabu a zvukům!! Původně jsem si myslel, že to dělá OS Vista, ale dělají to i Xp. Zkoušel jsem to z kolegou v práci.
Nevím co je na tom sprostýho, když jdu z něčím ven tak to musí šlapat na 200% a hotovo. A zatím si stojím !!!!!!papej napsal:Mne nezajímá, kolik lidí aktivitu testovalo. Jel jsem nákladní aktivity od Srandik32 a byly velice hezké. Stáhl jsem si tedy aktivitu EC 126 Vsacan, odrazovalo mne, že je tažena cd 380002 a s touto lokomotivou nejsem kamarád. Přesvědčilo mne až toto:
Klokan 35 napsal:Aktivitu EC 126 ani neztahujte, jelikož problém je pořád stejný !!!! Po načtení první obrazovky jde MSTS do kopru a ani Editor aktivit nejde otevřít. Tím pádem je jasné, že to nebude soundcfg.dat ani cab pro 380. Jelikož se ani nedostaneme k načtení aktivity jako samotné, tak i eng a wag souborům a taktéž ke cabu a zvukům!! Původně jsem si myslel, že to dělá OS Vista, ale dělají to i Xp. Zkoušel jsem to z kolegou v práci.
To považuji za velice sprosté a divím se, že Ti některý z moderátorů k tomu neřekl svoje. Mě šli aktivity stahovat a spouštět bez problémů až na období, kdy jsem měl v PC nákazu a dlouho jsem se jí zbavoval.
Srandik32 napsal:Díky,jsem moc rád že se líbila a že jí taky někdo úspěšně dojel.Dala mi zabrat
Zdravim Vás všechny.
I já jsem dojel Vsacan až do konce a v pohodě. Mám Win. 7.
Moc pěkná práce, nenudil jsem se. Díky.
S přáním ať se daří.
Můžeš mi poslat něco tvého 200%-ního do msts?Rád se přiučím.Pořád jaksi platí zásadní pravidlo,že všechno co stáhnu z netu jako nějaký addon,model,trať,aktivitu a je to ZDARMA tak je bez záruky.Já nic neprodávám aby si to mohl jít reklamovat.Místo abys nabídl pomocnou ruku a snžily se to vyřešit tak plácáš nesmysly.Klokan 35 napsal:když jdu z něčím ven tak to musí šlapat na 200% a hotovo. A zatím si stojím !!!!!!
A právě proto, si jaksi můžu napsat snad vlastní názor. Ovšem tady je to v republice a na tomto foru velký problém. Když má někdo odlišný názor a nedej bože něco zkritizuje. Nevím ž by Midrafon vypustil aktivitu, která by nejela a že jsem mu jich otestoval dost a dost. Ale to je úplně jedno a třeba mne všichni sežerte. Když to nejde zpustit a otevřít AE tzak těžko poradit a nebudu psát nesmysly typu kabina. A tím končím, je mi to šumák!!!!!!Srandik32 napsal:Můžeš mi poslat něco tvého 200%-ního do msts?Rád se přiučím.Pořád jaksi platí zásadní pravidlo,že všechno co stáhnu z netu jako nějaký addon,model,trať,aktivitu a je to ZDARMA tak je bez záruky.Já nic neprodávám aby si to mohl jít reklamovat.Místo abys nabídl pomocnou ruku a snžily se to vyřešit tak plácáš nesmysly.Klokan 35 napsal:když jdu z něčím ven tak to musí šlapat na 200% a hotovo. A zatím si stojím !!!!!!