Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
MANOS66 napsal:Tak mne sa aktivitu nepodarilo spustit jak v samotnom MSTS tak ani cez Train Store.Pokaždé pád do Win. bez akejkolvek hlášky.Ale spustil som ju v Open Rails čo je dost divné.![]()
Ani nezkoušejte, 321 ani BP pod ním nejedou.bastard napsal:Uniglobal jste zkoušeli ?![]()
Srandik32 napsal:Uni ne,ten snad není na 321 funkční ale už jsme zkoušeli můj Global,trainset a výsledek stejný.Vypadá to že těm co mají v pc Open Rail,tak to spustí jen OR a co ho nemají tak tě to snad jde normálně.
Stavitelxx napsal:... Pokud někdo používáte pro stavění global z Tratě 321, tak opatrně při instalaci této aktualizace, celý global jsem upravoval pro lepší využití a přehlednost.
Doplnil jsem nějaké kolejnice - 60.4m, 70m, 75m, 80m, 85m, 90m, 95m, potom nějaké ty vícekolejné úseky A5t, A6t, A7t, A8t, A9t... a hlavně jsem strašně moc věcí vymazal, vše co nebylo potřeba.....
Cimrmanovský "krok stranou", který se dá v takovýchto případech kdykoli požít, najdeš v návodech na mém webu.Jeden z uživatelů napsal:Zkoušel jsem snad už vše, ale stále je to stejné. Pokud by někdo měl nápad, jak to opravit, tak mi prosím dejte vědět.