Aktivity Šnek

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Šnek
  • Datum začátku Datum začátku
Jedna zimní proháňka po Šumavských hvozdech na Najbrtím brejlovci v čele zmrzlého R 826 Pancíř je právě ke stažení na mém WEBU ;-)

Naposled editoval moderátor:
Kdyby někdo čistě náhodou chtěl nedělní slunné dopoledne či odpoledne prosedět u MSTS, nabízí se první letošní úloha od Šneka na trati Bratislava - Praha v podání Sp 1831 Jordán, kde provětráte čerstvou 362.086 EURO. Více na mém WEBU

poison napsal:
nabízí se první letošní úloha od Šneka na trati Bratislava - Praha v podání Sp 1831 Jordán

Tak jsem zas něco dělal zbytečně.Sice mám zimní Jordán ale asi nemá cenu mít 2 stejné aktivity.;-)

Pokud vím, tak Šnek tuto úlohu tvořil už na sklonku roku loňského, každopádně si myslím, že to vůbec nevadí mít dvě stejné úlohy od dvou autorů. Každý může mít jinou zápletku, jiné mimořádnosti apod.

To sice mám,na Hl.n.a VRS se kvůli spadlé troleji vůbec nepojede ale jede se přes Libeň a Malešice se zpožděním.Tak já jí neuveřejním tady v burze ale jen na svých stránkách.;-)

Srandik32 napsal:
poison napsal:
nabízí se první letošní úloha od Šneka na trati Bratislava - Praha v podání Sp 1831 Jordán

Tak jsem zas něco dělal zbytečně.Sice mám zimní Jordán ale asi nemá cenu mít 2 stejné aktivity.;-)
Určitě jo, vlaky taky jezdí každý den podle stejného GVD a přitom může být každý den jiný.:)

Srandik32 napsal:
To sice mám,na Hl.n.a VRS se kvůli spadlé troleji vůbec nepojede ale jede se přes Libeň a Malešice se zpožděním.Tak já jí neuveřejním tady v burze ale jen na svých stránkách.;-)
Já naplánoval 1831 na sobotu, kde je trochu jiné řazení než v týdnu, takže určitě to zveřejni a rád si to projedu já i jiní.:)

Dobrý večer,aktivita pekná,ale taká malá poznámka,v Sudoměřicích zastavujeme tak,aby výpravčí mohol skontrolovat voľnú cestu,teda za prechodom ku doprave.

ado8166 napsal:
Dobrý večer,aktivita pekná,ale taká malá poznámka,v Sudoměřicích zastavujeme tak,aby výpravčí mohol skontrolovat voľnú cestu,teda za prechodom ku doprave.

Možné to je.:)

Právě sem dojel Jordána a byl parádní. Jenom bych se chtěl zeptat, zda budeš opravovat starší aktivity na nové aktualizace tratí. Ještě jednou díky za parádní eso poježdění.

Os 6812 Děčín - Most je upraven pro verzi tratě č. 23 a prodloužen do Bíliny. Je třeba si jen doplnit ze stránek Hekla 163.079.
Od Šneka mladýho R 1159/1160 funguje i na verzi tratě č. 23.

To je jasný, jenom sem na to chtěl upozornit. Jinak zatim jsem v Rudě a moc se mi aktivita líbí.

Back
Nahoře