Vokýnko žádostí

Dobrý den,
našel by se nějaký ochotný modelář, který by mi vytvořil skládačku chodníku? Ta z Tram Hradec je katastrofální. Nelícuje, totálně špatně vymodelované. Jeden je roh výše, než ten druhý. Stačí mi přímý úsek v různých délkách, hranatý roh a kulatý roh. Textury bych dodal.

Děkuji předem. :rolleyes:

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://www.q3.cz/images/17scrgrb0.jpg

Dobrý den všem,

ačkoliv to není můj styl a dlouho jsem váhal, zda mám vůbec dost odvahy se zeptat, ale zeptám se.
Rád bych poprosil nějakou hodnou duši, vlastnící komerční addon GR2 (tuším), zda-li by mi nemohl zaslat soupravu TEE V11.5. Vím, že kvalita je nic moc, ale je to srdcovka a jedinou dostupnost tohoto modelu jsem zjistil právě v uvedeném addonu.

Předem díky

Len dodám, že potrebujem hlavne celkový náhľad, ideálne bočnicu na dva kusy aby som videl presnú polohu tých škatuliek.

Zdravím mal by som prosbu, prosím je niekto ochotný mi v nejakom programe poradiť ako mám urobiť bočnú textúru. To jest 2D náhľad aké sú v staničárovi.. Ďakujem

Zdravím páni, chcem sa spýtať je niekde dostupna motorova jednotka spoločnosti regiojet VTJ643 do MSTS ? Dakujem

Zdravím,
rozmýšlam nad tvorbou aktivity Orient Express. K tomu by som potreboval radenie a vozy. Všimol som si, že nejaké už mám v trainsete, no niesú príliš kvalitné a na nete som videl aj nejaké lepšie, len neviem kde ich stiahnuť.

Ďalej by ma zaujímalo radenie vozňov tohto vlaku. Aktvita by sa odohrávala v roku 2007, takže by sa mi zišli aj nejaké podklady ZCP a NCP.

Hľadám foto vhodné na textúry podobné tomuto:

e2bd8e6fdd46309c0bab79c86509bab6.jpg

Ide hlavne o to, aby to bola fotka s iným odtieňom červenej, aby nebola presvetlená, aby sa príliš neleska.
Môže to byť akýkoľvek prívesný voz Blm/BDlm/Clm/CDlm ... môže byť trebárs aj Balm/Calm či voz stavebného vlaku, len nech je červený a nech sú na ňom nadokenné vetráky.

Niečo by sa snáď v Lužnej či Jaroměři našlo :rolleyes:

Fšem ochotným darcom ďakujem

Naposled editoval moderátor:
erikmir napsal:
Zdravím,
rozmýšlam nad tvorbou aktivity Orient Express. K tomu by som potreboval radenie a vozy. Všimol som si, že nejaké už mám v trainsete, no niesú príliš kvalitné a na nete som videl aj nejaké lepšie, len neviem kde ich stiahnuť.

Ďalej by ma zaujímalo radenie vozňov tohto vlaku. Aktvita by sa odohrávala v roku 2007, takže by sa mi zišli aj nejaké podklady ZCP a NCP.
Možná by jsi mohl zkusit tyto stránky nebo tyto popřípadě něco najdeš zde. A nějaké grafikony bych taky našel.

Zdravím,
nemáte někdo ve svém archivu balík s fotografiemi kontejnerů InnoFreight od Davida Hájka ?

Předem děkuji za případnou odpověď.

David

davca@iol.cz

Naposled editoval moderátor:
Náhodu máme. Copak? Pan Hájek si je smazal? :D Už to pomalu skinuju. Ještě dnes to budeš mít na mailu.

Tom.

E499_2002 napsal:
Náhodu máme. Copak? Pan Hájek si je smazal? :D Už to pomalu skinuju. Ještě dnes to budeš mít na mailu.

Tom.

Pan Hájek je už tak trošku "mimo" a tak ty snímky už nikde nenašel. Prosí o ně jistý kolega-skinař z Rumunska.

Za balík se snímky předem děkuji.

David

Dobrý večer, nevíte náhodou někdo, jak v GVD 1981/1982 býval řazen vlak 6 Moskva - Praha. Díky

erikmir napsal:
Zdravim,
chcem sa spýtať, ktorý zápis v engu upravuje odpojenie TM pri brzdení ?

Při provozním brždění to snad TM neodpojuje - ale v monitorech je parametr - buď tento MonitoringDeviceAppliesCutsPower a nebo tento - MonitoringDeviceAppliesShutsDownEngine.

Ty by měly odpojit TM při zásahu některého ze tří monitorů.

Tak snad jsem se strefil.

Sfer napsal:
Dobrý večer, nevíte náhodou někdo, jak v GVD 1981/1982 býval řazen vlak 6 Moskva - Praha. Díky

V roce 81/82 nevíme, ale zhruba víme v roce 1977:
Ex21 Dukla (řazení z Prahy) - 2xFa, Da, 7xSŽD WLB, SŽD WLA, 4xSŽD WLB, co to tahalo, nevím, možná Bobina, později snad taky Banán. Asi v té době jezdila i Praga nebo ještě jiné, nevím.

Sfer napsal:

Víme :)
Ex6 "Praga" - GVD 1981/82

DFsa Miedzylesie - Praha hl.n.
WLAB Kijev - Karlovy Vary 2.VI.-26.IX.
WLAB Moskva - Karlovy Vary
WLB Minsk - Praha hl.n. 2.VI.-26.IX.
WLB Moskva - Praha hl.n.
WLB Moskva - Praha hl.n.
WLA Moskva - Praha hl.n.
WLB Moskva - Praha hl.n.
WLB Moskva - Praha hl.n. 2.VI.-26.IX.
WLB Moskva - Praha hl.n. 2.VI.-26.IX.
Ba Wroclaw - Praha hl.n. 21.-25.XII,9.-11.IV.

(Druhý a třetí vůz přecházel v Praze hl.n. na R632)

550tun, Miedzylesie-Hradec Králové T478.4, Hradec Králové-Prah hl.n. E499.1

Back
Nahoře