Vokýnko žádostí

Dobrý den,
před časem jsem přišel o kopii Trainsetu včetně aktivit a GUI, protože mi shořel flash disk. Než jsem si opatřil jiný, odporoučel se mi PC a já jsem ho musel dát do opravy. Obnovu dat jsem si neobjednal, protože je hrozně drahá. Po návratu z opravy jsem si začal obnovovat data Trainsetu a aktivity. Většinu se mi podařilo sehnat u majitelů Train Simulátoru, za což jim chci poděkovat. Do dnešního dne se mi nepodařilo sehnat kopii GUI (jedná se o slovenskou tvorbu – na úvodní obrazovce je zssk_350 s rychlíkovými vozy). Bohužel již není na internetu, majitel ji asi smazal.
Chtěl bych poprosit, zda někdo z účastníků ji nemá a jestli by mi ji mohl poslat na adresu killero@centrum.cz.

Děkuji.

Honza.

Dobré odpoledne,

prosím může mi někdo poslat vůz "ČD Bmz 013" ze stránek "SAPPHIRE & Somatko" ?? Vlstní chybou jsem si ho smazal z trainsetu.

Předem děkuji

Bendík napsal:
Dobré odpoledne,

prosím může mi někdo poslat vůz "ČD Bmz 013" ze stránek "SAPPHIRE & Somatko" ?? Vlstní chybou jsem si ho smazal z trainsetu.

Předem děkuji
Tu ho máš http://leteckaposta.cz/191351802 .

Martens napsal:
Při provozním brždění to snad TM neodpojuje - ale v monitorech je parametr - buď tento MonitoringDeviceAppliesCutsPower a nebo tento - MonitoringDeviceAppliesShutsDownEngine.

Ty by měly odpojit TM při zásahu některého ze tří monitorů.

Tak snad jsem se strefil.

Díky za odpoveď, nakoniec to bol tento zápis
DoesBrakeCutPower ( 0 )

Pánové skinaři zdravím.
Když už pro nás Zbyněk vyrábí néjen brněnský okruh a já se pustil do balíku aktivit právě né jen po brněnském okruhu, ale vlastně hodíl by se i pro trať Luhačovice, není někdo, kdo má podklady a byl ochoten spáchat skin vozu 842 a 854 v Najbrtu? Pro řazení dle GVD 2013 tyto vozy opravdu chybí.;)
Dan

Tom Kanka napsal:
Sfer napsal:
Dobrý večer, nevíte náhodou někdo, jak v GVD 1981/1982 býval řazen vlak 6 Moskva - Praha. Díky

Víme :)
Ex6 "Praga" - GVD 1981/82

DFsa Miedzylesie - Praha hl.n.
WLAB Kijev - Karlovy Vary 2.VI.-26.IX.
WLAB Moskva - Karlovy Vary
WLB Minsk - Praha hl.n. 2.VI.-26.IX.
WLB Moskva - Praha hl.n.
WLB Moskva - Praha hl.n.
WLA Moskva - Praha hl.n.
WLB Moskva - Praha hl.n.
WLB Moskva - Praha hl.n. 2.VI.-26.IX.
WLB Moskva - Praha hl.n. 2.VI.-26.IX.
Ba Wroclaw - Praha hl.n. 21.-25.XII,9.-11.IV.

(Druhý a třetí vůz přecházel v Praze hl.n. na R632)

550tun, Miedzylesie-Hradec Králové T478.4, Hradec Králové-Prah hl.n. E499.1

Dal by se zveřejnit zdroj těchto zajímavých informací?

jagg napsal:
Dal by se zveřejnit zdroj těchto zajímavých informací?
Já myslím, že jo:
Vlaky osobní dopravy část1-Expresní vlaky, rychlíky, spěšné vlaky, část2-Mezistátní osobní vlaky, část 3-Posilové vlaky. Platí od 31.května 1981 :)

[rozděleno] Aktivity

Ahoj Aktivitaři mám na vás takovou menši prosbu mohl by někdo vytvořit hodinovou aktivitu do BP73 osobní a nakladný dopravu vím je to stará mapa ale žádna aktivita do 73 není :( pač když si chci vytvořit aktivitu sám tak my to zamrzne a nemůžu nic si vytvořit tak bych touhle cestou chtěl poprosit nakého hodného a šikovného Aktivaře který by něco vytvořil děkuji moc

RE: Aktivity

Ke každému DVD byl vytvořený balík aktivit. V dřívějších dobách se na DVD přikládaly i aktivity jiných tvůrců, do té doby, pokud tyto aktivity nepotřebovaly přidávat další vozidla. Někdy jsem u takových jiná vozidla vyměňoval za ta, která byla v přiloženém trainsetu. Takže si myslím, že je co hrát i na verzi BP73 Je tam toho alespoň na 20 hodin.

Jinak požadavek tvorby aktivity na přání je myslím nereálný. Každý, kdo něco tvoří to dělá pro své potěšení a dělá co jej baví. Nehledě k tomu, že ani já jako autor tratě nemám tušení, jaká byla konfigurace BP 73. Je to minulost, za kterou je dávno tlustá čára. Svět kolem této trati žije v době BP88 a já a modeláři pracují na BP 89.

To 380: Jak napsal Zbyněk....rozhodně bude lepší, když si počkáš, až autor vydá aktualizaci BP89 a potom si zakoupíš u něj trať.
Na té se budou následně dělat nové aktivity, popř. někteří z aktivitářů opravují své staré výtvory, pokud se jim do toho chce a není rozsah změn oproti předchozí verzi tak veliký.
Takže vydrž a chceš-li tvořit, seznam se určitě s návodem na tvorbu aktivit, který je zde: Návod na tvorbu aktivit od Ppoolllla

Naposled editoval moderátor:
Dobré ráno, mám prosbičku, chybí mi zvuky CDvuzOs4nkEx.sms, u Jacka jsem je nenašel a chtějí je po mně vozy 070 od 470. Nemáte někdo náhodou. Děkuji

U Jacka jsou pod odkazem ZVUKY/Vozy, v instalačce je na výběr buď uložení do common.snd nebo do ZVUKY, kraken to má směřováno do common.snd

Back
Nahoře