Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
To mám vypnuté. Muselo MSTS zblbnúť. Aj na obrázku sú 4 x CD 380 a v Consiste je samozrejme len jeden.

To hraješ aktivitu R 441 od koho? Já ji jedu taky momentálně jsem v Popradě! :-) Kde si mám dát bacha,možna že je traffic špatný!

bastard napsal:
To hraješ aktivitu R 441 od koho? Já ji jedu taky momentálně jsem v Popradě! :-) Kde si mám dát bacha,možna že je traffic špatný!

Ja hrám vlastne aktivity. Išiel som osobakom z Košíc do Popradu a stale mi vypisovalo vykolajenie za Smizanami. Tak som vyskúšal postáť dlhšie na zastávke a znova vykolajenie aj ked som stál. Prišiel som na to ze to musel byť traffic čo vykoľajil. Vynechal som teda zastavenie v Smižanoch a išiel pozrieť čo to dá na miesto nehody. A hľa aká kopa. Simulatoru proste preskočilo.

ASP napsal:
Tak som vyskúšal postáť dlhšie na zastávke a znova vykolajenie aj ked som stál. Prišiel som na to ze to musel byť traffic čo vykoľajil. Vynechal som teda zastavenie v Smižanoch a išiel pozrieť čo to dá na miesto nehody. A hľa aká kopa. Simulatoru proste preskočilo.
Tam bude narářet nějakej naskakující neviditelnej servis.
Mirek

[rozděleno] Hlášení chyb pro trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

Pánové, mně se líbí, jak zde všichni píšou "bez jediné chyby". Takže páni "testeři", udělán test aktivity EC 152 Hutník GVD 2012, v celkové trase:
Bohumín - Třinec, Třinec - Těšín - Hvířov - OV Hlavní - Praha za počasí Zima a sněžení a zde jsou postřehy:
1) Trať je opravdu stabilnější a o Praze ani nemluvím, 100% zlepšení a podotýkám, že traffic v aktivitě není slabý, jak u mne bývá zvykem.
2) Teď k tomu bez chyb, v trati chybí textury ve složce snow a simulátor řve, takže nechápu, jak může někdo napsat bez chyb a že to projel v pořádku, toto musí řvát každému. Výpis pošlu autoru tratě mejlem, nemá cenu to vypisovat sem.
Takže by to asi chtělo svědomitější testery tratě, když na hlavním tahu kořenové tratě jsou takové chyby a nehlášeny před vydáním aktualizace.;)

RE: Hlášení chyb pro trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

Já nemám ve složce "Routes" nic, kromě trati 321.
Přišel jsem na to, že sim mi padá jenom v Praze. Čili když si chci načíst jízdu s počátkem ve stanici Praha hl.n., mám smůlu. Když od Kralup vkuřím do Holešovic, hra spadne. Jenom Praha, ostatní jezdí. Čím to tedy je?

marenadl3 napsal:
Přišel jsem na to, že sim mi padá jenom v Praze. Čili když si chci načíst jízdu s počátkem ve stanici Praha hl.n., mám smůlu. Když od Kralup vkuřím do Holešovic, hra spadne. Jenom Praha, ostatní jezdí. Čím to tedy je?

Buď máš slabý počítač, nebo špatně nastavený (nastavení RAM, grafické karty, parametry v zástupci na ploše...)

ad ASP

Doporučuji při startu Act okamžitě vypnout "srážky" klávesami CTRL+Num5. Používám tento styl cca 3 roky a zatím jsem nezaznamenal problémy.

Divné, když mi všechny předchozí aktualizace fungovaly v pohodě (samozřejmě, že při 23ce to spadlo taky). Ale tady se hovořilo něco o stabilnější Praze. Jedu pořád na stejném PC a najednou po nainstalování této aktualizace je slabý? To jsem ještě rozšiřoval paměť a v pátek tam půjde nový procák.
Paměť 2GB, procák 3GHz, 800Hz. To by stačit myslím mělo, a to bohatě.

pepeQ-2 napsal:
ad ASP

Doporučuji při startu Act okamžitě vypnout "srážky" klávesami CTRL+Num5. Používám tento styl cca 3 roky a zatím jsem nezaznamenal problémy.
Dík, vyskúšam.

ad ASP

Dejte prosím stručné info zda-li:
1) vypnutí pomohlo
2) se neobjevily nějaké jiné problémy, které před tím nebyly
Díky

Dan J. napsal:
1) Trať je opravdu stabilnější a o Praze ani nemluvím, 100% zlepšení a podotýkám, že traffic v aktivitě není slabý, jak u mne bývá zvykem.
2) Teď k tomu bez chyb, v trati chybí textury ve složce snow a simulátor řve, takže nechápu, jak může někdo napsat bez chyb a že to projel v pořádku, toto musí řvát každému. Výpis pošlu autoru tratě mejlem, nemá cenu to vypisovat sem.

Jak píše Dan, tak 100% souhlasím.
Vyzkoušel sem opravit jednu ze svých aktivit v téže relaci, jen opačným směrem.
Odstavné Smíchov-hlavní-Libeň a dále pak až do Ostravy.
Praha bez pádu a první sms objekty se u mě přihlásily až v Olomouci.
Taktéž sem vyzkoušel zimní variantu, neboť aktivita byla i tak vydána a taktéž chybí v trati po aktualizaci některé textury.
Nebudu je posílat, Dan jistě zařídil.
Jinak moc pěkná práce, Martine. :):):)

Tú chýbajúcu zimnú textúru
(...routes/trat321/textures/snow/CI_highwaybridge.ace)

Si zatiaľ kľudne nahraďte touto: (kým nevýjde oprava)
...routes/trat321/textures/CI_highwaybridge.ace

Len ak by náhodou niekto nevedel ;)

Jestli k tomu mohu přidat svůj svůj postřeh:

Aktualizace proběhla bez problémů, u mě trať funguje a jediná chybová hláška, která se zatím objevila, byla ona chybějící zimní textura.
Ale vzhledem k tomu, že se na ní zde již několikrát upozorňovalo, nahradil jsem jí letní. Praha v pohodě (a to nemám žádný dělo), stabilita taky.
Delší štreku jsem zatím nejel, nejdelší úsek v kuse asi Valmez - Kúty, takže nedokážu posoudit, za jak dlouho se počítač zahltí a zažne stávkovat. Track report mi vyhodil nějaké chybějící textury, ale otázka je jestli jsou vůbec použity a nejde jen o zápis v ref. Route riter hlásí 4 chybějící, ale prevděpodobně se jedná jen o to, že jsou jen uvedeny v sigcfg.dat a v trati jako takové vůbec nejsou - alespoň jsem na to zatím nikde nepřišel.
Dodatečně jsem zijstil, že trať jde spustit (přes Train Store), i přestože ve složce Routes mám ještě tratě Břeclav-Praha, 310, cz130, 036, Zlatohorka a Ztracena 2006.

Takže podle všeho, pokud vám to někomu nejde, bude chyba někde u vás.

Jeden postřeh ode mě, já si zapl v domění že se projedu Metropola od Erikmira a cuk cuk cuk a nedojel jsem ani za druhý tunel (v tom druhém to padlo) do Děčína. :D

Pravda, vyplivlo to na mě tuším chybějící texturu něco jako "Decin_017.ace" ale už si to nepamatuju.

marenadl3 napsal:

Zdravím, mám naprosto stejný problém. Vše po aktualizaci 24 funguje, jen dojet do Prahy je nemožné, jelikož to těsně před Libní spadne a vyjet z hlavního nebo Masarykova nádraží je nemožné. To samé při příjezdu do Prahy od Kralup. Před Holešovicema nastane ,,úmrtí". Nevím co s tím. V Routes nic kromě trati 321. Nastavaní PC taky podle návodu, zkrátka to nejede. Už si přišel na něco co s tím. Z těch rad tady moc chytrý nejsem. Co ty?

Banán měl při testu nové aktivity v Praze taky podobný problém, pomohlo mu ctrl+num5" srážky vypnuté.
Třeba to pomůže i Vám.

Uznávám předem, že jsem téměř analfabet, ale možná by úplně konkrétní odpověď pomohla i mě a to je už co říci. Kromě Prahy vše O.K. jen mám stejný problém, jak někteří s padáním trati v Praze. Při spustění konkrétního vlaku s výjezdem z Hlavního nádraží to píše např:
,,nelze otevřít soubor s texturou" :Routes/trať321/textures/skoda105.ace
,,nelze otevřít soubor s modelem": routes/trať 321/shapes/DMANHansel1.s

a pak dalších cca 10 dalších automobilů.

Aktualizace proběhla bez komplikací, v Routes mám jen trať 321, Pc dostatečně nabouchané, nastavení podle návodu, tak nevím.
Můžu se zeptat co s tím? Kde mám co přepsat? Třeba mě někdo poradí a nebo mě tady rozcupujte jak malé dítě. Ale zkrátka nevím.

Já měl v Routes s tratí 321 taky několik dalších a kromě editoru mi vše fungovalo od počátků, Praha bez problémů. Jen v tom Děčíně při příjezdu z Reichu to párkrát zaškubává a pak při průjezdu ranžírem na Ústecké straně. Třebová taky trochu zlobí, ale mezi Prahou a Ostravou zatím žádný problém. Návěstění v Olomouci taky v pořádku.
To okno se složkama při instalaci vyskočilo automaticky, každopádně evidentně mi to žádný problém neudělalo.:D

Back
Nahoře