Trať Bratislava - Brno - Č.Třebová - Kolín - Praha archiv #12

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Já bych se vrátil k billbordu.Nebyl by na tom mostě v ostravě lepší třeba upoutávka na koncert tvůj Zbyňku,či DanJ nebo takového ostraváka Jarka Nohavici ?,než provokace s Kometou,kde je domácí bud Baníkovci v fotbale či Vítkovice v hokeji.Upoutávka na koncert by myslím vzbudila větší zájem ;)

Nebyl by na tom mostě v ostravě lepší třeba upoutávka na koncert tvůj Zbyňku,či DanJ nebo takového ostraváka Jarka Nohavici ?
Určitě. Ale Deterio se neptá. Před tím poslal dvě verze bez bilboardu, které shazovaly MSTS a tato verze je první stabilní. Ono je to jak s těmi jeho telefonními budkami z Londýna. Za každou cenu je chce mít ve svých českých modelech. :D Naštěstí si ale dal říct a z nástupiště je schoval někam jinam, kde české prostředí neruší.

P.S. Jinak se neflákám a snažím se Prostějovsko dokončit. Něco včera, něco dnes....

KDOKOLIV KOMU TO VADÍ MÁ MOŽNOST POSLAT GRAFICKÝ NÁVRH MÍSTO TOHO LOGA. JÁ TAM HOLD DAL LOGO K VÍTĚZSTVÍ KOMETY.

Deterio: Já to pochopil. Kometa vyhrála po 50 letech. Ale na mostě v Ostravě, to mě nenapadlo, že to tam nepatří. Ale musím dát za pravdu diskutujícím, že pro Ostraváky to může působit jako červený hadr na býka. Já ti normálně věřil, že to na ten most v reálu dali a ty jsi to tak vymodeloval. :D
Ale myslím si, když už, tak bych to dal na nějaký barák do Brna. Pak by se za to určitě nikdo nezlobil. :D Musí na tom mostě být nějaký transparent, když tam v reálu není? :D
Ale jinak tady řešíme 3.14oviny. Největší problém je, najít si vůbec čas pro tvorbu do MSTS. Mě to poslední rok moc nevychází, ale zase jsem za to rád, že už nemám jen MSTS. V počátcích jsem měl v MSTS v práci, večer doma a tak stále dokola, až vzniklo to co znáte. Nyní se snažím už brzdit. Ale nezanevřel jsem. :D

Zdravím, nevím kam to napsat, ale týká se to tratě 250 + 251 = tedy BP. Potřeboval bych kontaktovat modeláře objektů k těmto tratím ( staniční budovy, zastávky, mosty ). Chtěl bych použít jejich textury ( modely v 3Ds max si dělám ) pro trať v Railworks. Děkuji

Dobrý den, Zbyňku, nevím jestli se to tu teď nějak řešilo, je ještě v plánu reko Pha hl.n a přilehlé okolí a to samé Ústí nad Orlicí? :-)

Bylo by dobré kdyby se mezi Ustí nad Orlici a Chocní postavila odbočka jak to má SZDC ve videu na YouTube. Stím že se zachová i stará trat. Stačily by 4 výhybky náké estakady a mislim 2x tunel. A každy hráč by měl na výběr v BP zda pojede z Chocně nebo Ustí 80Km/h nebo tunely 160Km/h

tak já se ptám, protože mi 321 v OR nejede, tak proto můžu jezdit jen BP....nějak jsem si na OR navyknul, hlavně to naklápění...

tak já se ptám, protože mi 321 v OR nejede
Ahoj, bohužel jen někomu, OR nemá moc rádo noťasy, jak jsem zjistil po pokecech s "pařmeny". 321 v OR normálně jede, mám několik aktivit na této trati, Třeba Pandolíno z Ostravy až do Plzně. :)

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře