Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Sice se to do mé trati nehodí, já jsem rád za zachovalé staré úseky. Ale souhlasím, že by bylo dobré, aby se něco samo postavilo.Bylo by dobré kdyby se mezi Ustí nad Orlici a Chocní postavila odbočka jak to má SZDC ve videu

Dvacko, kolik jsi po cestě potkal vlaků? Kolik máš vozů ve stanicích a hlavně, jaké používáš zvuky? Ty totiž MSTS sestřelují jako hlavní subjekt. Navíc záleží pod jakýma "vidlema" MSTS jedeš a vlastně kolik ke spuštění MSTS potřebuješ utilit, jako je Bin, nastavování mem., atd... Všechny tyto věci byly vychytávky, které se vyvíjely několik let a základní simulátor stál totálně za... Když jsi v starém MSTS nasadil dva až tři traffic, skomčils. To samé je OR, všichni by jste chtěli, aby byl hned bez chyb, ale uvědomte si, kolik usilí stálo, aby fachčil MSTS a po vývojářích OR nechtějte zázraky do tří dnů.Dnes jsem jel závěrečný test aktivity z Olomouce do Prahy a MSTS mi až za Libní teprve přestalo nahrávat objekty