Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ona už je částečně hotová (první etapa tamější výluky jí dovedla až před most přes Omický potok, kde končí šturcem).Teď na to koukám, ze Střelic do Zastávky se buduje druhá kolej?

Další a zakroucená stanice Rakšice.
Mimo jiné i do Dukovan. Sem tam se občas na ní vydá nějaký výletní vláček anebo fotovlak.Ale Dan bude mít určitě radost, že je tady spousta vleček. No nic. Pokračování zítra. Do Střelic to už tak daleko není.
Do Dukovan nemám parametry trati. Jen jsem to naslepo podle čáry v rovině protáhl, aby tam odjel traffic. To samé letiště v Náměšti. Také netuším, jaké tam jsou sklony a poloměry. Oblouky na malůvkách leteckých map jsou naprosto mimo. Ale i tak na tyto cancourky nebude čas.Mimo jiné i do Dukovan

Mám dotaz: Jak se pozná stanice od výhybny. Já myslel, že podle přítomnosti či absenci nástupišť (tedy např. Vladislav je výhybna, ale Sedlec u Mikulova (po novu, dříve zastávka) stanice), přičemž u obojího jsou rozjezdové i sjezdové výhybky.Silůvky jsou jenom výhybna.