Zbyněk Šemora
Strojvedoucí
Však proto je nutné vyměnit ten dětský malý tunel. Nechápu, když mi to kdysi někdo aktualizoval, tak na R250 zapomněl. Existuje tedy někde?Ty tunely v reálu na té trati jsou stavěné jako dvojkolejné
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Však proto je nutné vyměnit ten dětský malý tunel. Nechápu, když mi to kdysi někdo aktualizoval, tak na R250 zapomněl. Existuje tedy někde?Ty tunely v reálu na té trati jsou stavěné jako dvojkolejné
To se právě snažím vysvětlit, že ten SW máš nesprávně napsaný a takto znehodnotil těch 180 souborů, které sice jsou ve hře a editorech čitelné, ale pro další práci nepoužitelné. I kdybych chtěl tyto čtverce ignorovat, tak musíš proklikat několik tisíc chybových hlášení v případě čtverce s hustou kolejovou sítí.Pro mě je to otázka pár vteřin, abych to všude doplnil.

Vypadá to skvěle. A možná by to sneslo i zostřit ve Photoshopu chytrým zostřením, kde můžeš volit intenzitu zostření, stínů, světla. Zmírnil by se kontrastní přechod... nebylo by to tak "rozmázlé". Zubaté lajny okolo trati by se taky daly srovnat. Záleží, o kolik by pak ta textura narostla pro zátěž grafiky.Chtělo by to sjednotit odstín textury Terrain.ace a

.

Jestli jo, tak samozřejmě zadat do seznamu.To je dnes už (myslím) nepoužívaná zastávka Němčice u Ivančic.