Zbyněk Šemora
Strojvedoucí
Kdo je Zdeněk?Měl bych otázku na Zdeňka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Kdo je Zdeněk?Měl bych otázku na Zdeňka
Zatím to vypadá fakt skvěle!Pokus o zastavění Moravských Budějovic.
Však můžeš posoudit sám. Tedy i všichni ostatní. Dnes dopoledne jsem ještě něco doosazoval. Tedy Moravské Budějovice, ať to vypadá jako že se jede do města.Zatím to vypadá fakt skvěle!
Zbyňku, já jsem neměl ještě ani čas aktualizovat od poslední pracovky... Absolutně nestíhám.Nikomu se nepodařilo stáhnout aktualizaci? Anebo to už nikoho nezajímá. Připomínek jste měli plno a když je opraveno, tak odezva žádná.
Ano, stáhnout jde, zrovna včera jsem se na to díval (pardon, nedošlo mi, že zpětná vazba je nutnáNikomu se nepodařilo stáhnout aktualizaci? Anebo to už nikoho nezajímá. Připomínek jste měli plno a když je opraveno, tak odezva žádná.
Nesouhlasím. Ale to je věc každého.Zbyňo,aktualizaci stáhli všichni,díky za ní,
ale už je jaro,čas na kolo,zahradu a cestování,
msts aspoň u mne jde na druhou kolej,
ale čas příjde...
Naopak, já jsem PRO tyto častější aktualizace. Je větší pravděpodobnost, že se najde větší procento chyb, protože tam není tolik zásadních změn.Tedy dílčí aktualizace nevydávat a nechat to až na vánoce.
Pěkné, pěkné.Když už jsem zmínil Okříšky, kdy v poslední aktualizaci máte většinou placku s placatými domečky, tak nyní to tam už vypadá lépe. Ale i tak, stále je co vylepšovat.
Jinde to opravdu nejde, protože tam jsou koleje položené mimo GPS. I kdybych dal jen vzdálené kopce, tak by to mohlo být naprosto mimo.doplniť vzdialený generovaný terén s fotomapou do existujúcich rovinných úsekov