Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

Těší mne pochvala od profíka, ale za reálného fírau se fakt nepovažujiDane, ty jsi přeci zkušený fíra, ale já už jen sváteční jezdec.
Hele nach si kecy na koledu, někteří jsou za starou Choceň, Olomouc, Přerov a jiné úseky rádi. Je velice dobře, že je trať jaká je, naopak je fajn, jet po dvou tratích, ve stejných úsecích a sledovat jak se daná místa měnila. Konkrétně já jsem trať Ostrava - Praha znal v tom hezčím provedení, kdy měla každá stanice svůj osobitý vzhled a né jen nástupiště po stranách, nebo uprostřed s betonovýmí stěnami alá koridor.... A jak to vypadá fajně, když pod vítkovem, nebo starou chocní profičí Rail Jet, takový obrázek můžem vidět jen v MSTS.Tak vám to asi nevadí když pojede z Prahy po starým spojení a přijede do nové stranice do Mošnova
Ta nová návěstidla jak jsou nekompatibilní je vidět na tom videu.Vypadá to libově,určitě to muselo dát hodně zabrat,ale taková otázečka.Slyšel jsem,že v nové verzi budou jiná návěstidla,které prý nejsou kompatibilní s OR.Co je na tom pravdy?
Aha, tak se to dělá. To já pokaždé vyběhnu z lokomotivy, ručně si navexluji celou cestu Alt + myš, protože G jako v MSTS většinou nereaguje, pak se "+" (1) teleportuji do kabiny a mohu vyrazit.To je program již zabudovaný v samotném Open Rails a kombinací Ctrl+í jej zapneš. V tomto programu je možno přestavět si trasu vlaku,ale jen do určité délky,můžeš manipulovat s výhybkami a návěstidly.Využívá se ale taky k Multiplayeru pokud se nepletu.