Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Zbyňďo, to ale neznamená, že my ostatní nic neděláme.Je zde na fóru nějaké podezřelé ticho, ...

Nyní jak v poslední fázi stavění doplňuji drobnosti do nádražích narazil jsem od Suchdolu dál do Bohumína, kromě Jistebníku na nový typ osvětlení nádražích. Lampy jsou umístěné na stožárech TV. Existuje už do MSTS takový model ? Viděl jsem jen na obrázku u tramvajových sloupů. V tomto případě vzhledem k rozmanitosti TV by asi bylo lepší udělat model extra a pak ve stanici eventuelně sestavy sloučit. Fotku po ruce žádnou nemám. Ale každý správný "šotouš" určitě ví oč jde a jestli to v MSTS někde existuje.
Jinak čím blíže jsem u cíle, tím více práce mi připadá, že se ještě musí udělat. Včera jsem udělal test na chybějící objekty a postrádal jsem asi 60 nočních a zimních textur. Doplněno, tak jsem zvědavý jak dopadne následný test.

Ahoj. taky moje práce na aktivitách stojí a čekám na "pracovku", ten Bohumín padal tak, že jsem jej prostě neprojel, načítat co 5 minut aktivitu už bylo i na mne moc....Pak v Bohumíně nadělat další skupiny ke sloučení, protože jak otestoval Dan, Bohumín by při velké zátěži padal.