Trať Bratislava - Brno - Č.Třebová - Kolín - Praha archiv #12

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Zdravím Pane Šemoro. Pouhý dotaz. A to zda li budete dostavovat i úsek ze směru Hranice na Moravě směrem Valašské Meziříčí? :). Děkuji.

Lidi, prosím, neptejte se mě, jestli budu dělat nějaký úsek. Těch dotazů mám tolik, že bych musel postavit snad celou síť ČD. A vlastně nejen ČD. Nezamyslice - Olomouc jsem také nikdy neplánoval. :D A nyní budu rád, když to zde nějak dokončím. Bývaly doby, kdy souběžně modelovali modeláři. To se jinak stavělo. To vědomí, že budu mít originály nádražích, bylo velkou hnací silou. Nyní té motivace je minimum.

Zbyňku, když už o tom mluvíš, co ty Budějcé, Deterio mě vyhání fotit objekty a jak budou nafocené, hned je prý vymodeluje. :D
Pěknó nedělu ;-)

No, Zbyňku, keď už Venca poison s Deteriom sa obetujú a nachystajú všetky podstatné objekty z trate do Budějc neostane Ti nič iné než violončelo odložiť ad acta a začať naplno venovať sa tejto určite zaujímavej ale najmä potrebnej trate. Deterio už bude mať čas pretože včera vyriešil záhadu ostravského nástupišťa a môže sa venovať modelovaniu ďalších a ďalších objektov. To predsa potrebujeme. Či nie?

Poison: U Deteria "hned" je tak na dva až deset let. :D Když Tax včera vzpomněl na lokálku Zaječí - Hodonín, byl jsem raději v klidu, ale hned se mi vybavil model od Deteria Čejč a Mutěnice. Je to asi 10 let, co poslal pracovní verzi. V Brně dodnes nemáme podchod příchodu z nádražní haly, kdysi mi jen ukazoval model Brno Královo Pole nebo Židenice. To bylo na slezině před 5 lety. :D Takže jsem opravdu v klídku.

Také přeji pěknó nedělu. :D Ale odpoledne Váz zklamu. Určitě editor MSTS neotevřu. Mám zkoušku, tentokrát s novou klavíristkou. Takže zatím vítězí violoncello. :D

Nová klavíristka. :D Sice opět 18 let, ale opět také hraje 11 let, tak je velká pravděpodobnost, že by to mělo jít. Ale sehrát se je věc další. Obzvlášť, kdy skladba nejde do rytmu, ale obloučky na notách, tedy melodie jde přes doby. V polovině prosince máme vystoupení v Břeclavi a právě tento termín se kříží mému dosavadnímu parťákovi s vystoupením jeho kapely. Pozvali mne významní lidé a těm nejde odmítnout. Respektive bych byl sám proti sobě. Ale zatím nebudu dělat předčasné závěry, po zkoušce se uvidí, jestli budu mít dalšího talentovaného člověka na doprovody.

Jasné byl to jen pouhý dotaz :) Ale díky. A přeji mnoho úspěchů v hudebním umění jo jo kdysi jsem také hrával, ale na bicí :).

Tady přispívat nebudu, zase by šly všechny lajky do kopru. :D
EDIT:
No když už, teď jestli ti to řekla Zbyňku správně. 11 let a hraje 18 let, víš, že už taky prd slyšíš. ;-)

Kdepak, je to v pohodě. Půjde to. První zkouška, na to že měla na přípravu tři dny je to supr.
Taxi, to máš jako se zdejšími modeláři. Dokud studovali, modelovali a tvořili do MSTS. Pak vstoupí do života a pak už není čas. Hodně jich takto skončilo. Dejv, Tomi, Motorák, ... Z muzikantů, se kterými jsem chodil do hudebky a hudbou se neživili jsem zůstal jen já. Všichni ostatní toho nechali. I moje maminka pěkně hrávala na klavír. Ale když jsem se narodil, klavír musel pryč. Od té doby nehrála. Když jsem hrával v Ostravě, opět študáci, většinou vysokoškoláci. Někoho jako jsem já, jsem tam nepotkal. Takže pokud chceš sehnat nějakého muzikanta, nemáš jinou volbu. Tedy pokud bude zájem z druhé strany. Naštěstí zatím problém nebyl.

Štěpánov je pěkný (až na ty modré konce střech (ale může to být správně)), Střeň mi připadá jako omalovánka....

Střecha je oplechovaná..a ta Střeň? Je to z fotek,ale vypadá to děsně stejně jako v reálu. Možná je to násvitem,je to primárně pro TRS.

O.K.
Možná by stálo za úvahu tam dodělat nějaké znečištění, ke kterému stejně dojde. Tím nemám na mysli darebácké sprejery, asi bych do těch světlých míst dal nějakou texturu s drsným povrchem (jemné kamínky nebo písek)..

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře