Trať Bratislava - Brno - Č.Třebová - Kolín - Praha archiv #12

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Je nutné pochválit Deteria, že dodal další update peronů v Ostravě hl. n a mosty přes Ostravici.
Já teď moc nestíhám. V práci nárazově hodně práce, tento víkend 2x hrajeme, bylo nutné i cvičit, tak až ten další prodloužený snad trochu popojedu s pracemi. To budu i sám doma sirotek, tak editor MSTS by to mohl jistit :D

274Ostravahl.JPG most_ostravice1.JPG most_ostravice2.JPG

Zbyňku, mosty přes Ostravici jsou super, akorát bych nechal zamaskovat ty bilboardy na HC Kometu Brno, které se tam Deteriovi podařilo úspěšně propašovat :)......v reálu by to mělo asi tak stejný efekt jako pověsit v Praze na most nad Bohdaleckou bilboard na FC Sparta Praha :)

Právě proto jsem to sem dával s detailem, protože Deterio mi udělal starší verzi Ostravy a to vedle sebe s tím letopočtem moc nesedí. Na druhou stranu, je to jen hra a úsek do Bohumína mám v aktuální verzi. :D Ten Bilboard na druhou stranu má historickou hodnotu. Kometa po 50ti letech ? Mě to jako nevadí. :D

Tak ti garantuju, že by tam ten bilboard nebyl ani půl dně, mně to celkem... Jsem fanoušek jiného klubu a v Ostravě mi to přijde jako provokace, to mohu dělat most v Parze a dát tam Baník Ostrava, nebo Vítkjovice.

to Šemora: ty mosty nejsou přes, Ostravici ale přes Odru. Ostravice se vlévá do Odry až v Hrušově pár kilometrů před Bohumínem. Za současného deště opět hrozí povodně.

Sorry jako. My Jihomoravané až tak místní poměry v Ostravě neznáme. Název modelu : shapes\most_ostrava_hrusov_ostravice_k1.s Víc jsem to neřešil. :D

Sorry jako. My Jihomoravané až tak místní poměry v Ostravě neznáme.
Však jasně, ale přijde mi to jako zbytečná provokace (Kometě to po těch letech přeju a nehráli vůbec špatný hokej), ale dát to do Ostravy? Chtěl bych vidět, kdyby jsi dal na model Prahy hl.n., bilboard FC Baník Ostrava, jaká by tu byla reakce... Jinak já jsem ostravský patriot jak Brno... :-) :-) :-)

od lupa39:
to Šemora: ty mosty nejsou přes, Ostravici ale přes Odru. Ostravice se vlévá do Odry až v Hrušově pár kilometrů před Bohumínem. Za současného deště opět hrozí povodně.

Zdravím,
naopak, mosty přes Ostravici to jsou. Na screenu je zřejmá halda i koksovna v Hrušově ... 49.8604669N, 18.2834631E .
Mosty přes Odru jsou zde, mezi Ostravou-Svinovem a Mariánskými Horami ... 49.8304300N, 18.2221531E .

Před chvílí jsem s rodinkou skouknul stav Odry ze silničního mostu mezi Starým Bohumínem a Chalupkami ( 49.9199697N, 18.3270086E ) a ty odhadem tři metry ještě k "navlhnutí" města chybí.

David

Teď jsem se vrátil z Ostravy. My máme v Radvanicích vytopeno, ve skelpě cca 30 čísel vody, ale už to klesá. Jinak zpět k agendě, mně to v MSTS nevadí, když pojedu do Brna, ať má Kometa Brno reklamu na každém sloupu, ale v Ostravě je to holý nesmysl. :-)

Zdravím všechny k BP. Jsem zvědav zda nám k vysvědčení p. Šemora da aktualizaci 91.

Já vím, já vím.
Já vím. :D Už mám i výčitky. :D
Ale za vysvědčení, to není špatný nápad. To bych mohl dát. Respektive chci. Protože přes prázdniny nevím nevím, jestli se mi něco bude chtít tvořit.
Ale možná je to tím úsekem. Ten jsem stavět nechtěl, ale musím, protože je nutný k propojení.
Nebo to bude tím, že nejezdím fidlat do Olomouce. To by to pak bylo dokončené natotata. :D .
Ostrava, Přerov, atd by asi také jinak nebyly, kdybych neměl tři roky fidlání v Ostravě. Zřejmě na mě někdo políčil hrací past a já se do ní chytil. :D

Zbyňku, když jsi psal,že máme Bohumín, protože jsi jezdil hrát do Ostravy, říkal jsem si, jaká je škoda, že podobná nabídka nepřišla ze závodní filharmonie Gumární Púchov. Ale když si představím kolik let už tvoříš ( a že si to ani představím ani neumím ), považuji za velký zázrak každý další kilometr. Takže hlavně pohodu a vydařené léto ve všech oblastech.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře