Sešitové jízdní řády

Zdravím, tak jsem se dneska předběžne pustil do jedné zatím nejmenované aktivity a poněvač první dle GVD 2012, předtím jsem dělal 2011 a zjistil jsem, že není uveden jř. na 512tce Dolní Lipka - Hanušovice. On tam byl zastaven osobní provoz?
Dan

Dan J. napsal:
Zdravím, tak jsem se dneska předběžne pustil do jedné zatím nejmenované aktivity a poněvač první dle GVD 2012, předtím jsem dělal 2011 a zjistil jsem, že není uveden jř. na 512tce Dolní Lipka - Hanušovice. On tam byl zastaven osobní provoz?
Dan

No podle mě zde byl od letošního roku zastaven provoz, protože asi zde tuto trať nikdo nevyužíval a zdálo se jim zbytečné tuto trať provozovat.
Vím, že nějak v zimě minulého roku bylo v Televizních novinách že tato trať skončila.
Také jsem se po této trati chtěl svést, protože od ní nebydlím moc daleko, ale už jsem to nestihl. No jedině, že bych se po ní prošel pěšky. :D

Hmmmmm, tak toho jsem se obával, tak to za chvilku mohou dráhy nechat jen hlavní tah a budem čumět jen na koridor. Ach jo, vždť to už je jedna z dalších nádherných lokálek...
Díky za info. Dan

Ale díky statečnému Deteriovi, který natočil video, tato trať bude alespoň v MSTS.
Statečnému proto, že to co si musel chudák vyslechnout od mašinfíry, který stále někam telefonoval na příslušná místa, že mu tam jeden na služební jízdě filmuje, co má dělat. Zkrátka to co je slyšet ze záznamu mi připadalo, jako by Deterio filmoval nějakou strategicky důležitou vojenskou oblast, jejíchž vyzrazením by se rozpoutala 3. světová válka.
Chudák Deterio pak musel odpřísáhnout, že film použije jen pro potřeby stavění v MSTS.
A to cestoval na lokálce před zrušením na osmsetdesítce. Špijon jeden. :D
Proto z úcty k jeho hrdinství ta trať v MSTS být musí.
Ale ani fotografání objektů také není jen procházkou rajskou zahradou. Nejeden vyprávěl, jak jej honila cikánská menšina, když chtěl vyfotit jejich obydlí. Já to schytal na zastávce Nové Město na Moravě, Matese zase buzerovali na Velimském okruhu. Zkrátka tvorba do MSTS je někdy i dost akční.

A já odbočím, asi mám velkou mezeru ve vzdělání.:D Vím, že budu asi za vola, ale nějak se tam nepohybuji a nikdy jsem tam nejel. Pánové, ona je trať Zábřeh na Moravě - Šumperk pod napětím? Já myslel že to ze Zábřehu už tahaly jen dieselové lokomotivy?
Dan

Dan: Ano, není to tak dávno, co se s elektrifikací začalo:
http://www.zelpage.cz/zpravy/5401

Edie nechcem byť protivný ale použi google. A hľadaj. A slušnosť tiež chýba "Zdravím, nevíte, PROSÍM kde bych našel německé sešiťáky? " Dík.

Myslím si zase je že si taktiež človek ako ja či iný užívateľ na tomto fóre. Tak prečo by som ja mal držať jazyk za zubami? Mám pravo sa vyjadriť ku čomukoľvek. Zato že ty máš tých práv viac neodcudzuj ostatných užívateľov fóra. Ak ťa to nebaví byť moderátor vieš komu treba písať. Veď človeku ako si ty by som to nemusel zdôrazňovať no nie? Mal by si to tu poznať ako vlastnú dlaň...A užívateľov tiež. Tak si váž práva aké máš...

MICHAL SVK napsal:
Edie nechcem byť protivný ale použi google. A hľadaj. A slušnosť tiež chýba "Zdravím, nevíte, PROSÍM kde bych našel německé sešiťáky? " Dík.

Myslím,že Ty máš co nejmíň psát o Prosím a Dík.
http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/3702&pid=141913#pid141913

Naposled editoval moderátor:
Zdravím, prosím pod jakým číslem najdu dopravu osobáků na trati 316 mezi Hodonínem a Přerovem? Když dám stránku tratě 316, tak tam mám jen vlaky Břeclav, Brno a tak. Když dám 316b, tak vlaky Otrokovice Vizovice, na stránce 309 je jen pár vlaků. Dělám zvláštní vlak v roce 2011 a jedu z Grygova do Starého Města u Uherského Hradiště, pak do Luhačovic a mezi Přerovem a St. Městem, nějak nemohu najít vlaky, to tam nic v tu dobu nejezdilo? Můj vlak odjezd Grygov 13:27, Přerov 13:42 - 13: 45 St. Město 14:34. Vůbec netuším kde jak osobáky dohledat jen jak jsem psal nějaké na stránce tratě 309.
Dan

Srandik32 napsal:
Čau,list 305b_316:
http://www.q3.cz/view.php?filename=73Sn_m_n_1.jpg
Díky moc a číslo normálního jř (ne knižní, mám na mysli kde je typ mašiny, rychlost vlaku, atd.)? Z toho moc pro aktivitu nevyčtu, tam nějak nenajdu průjezdy stanicemi.

Srandik32 napsal:
Myslíš sjř.Je to č.305_308.
Jo jo, tak tam jsem koukal, takže v tu dobu tam fakt ho... jelo, jen Galán a 809-ka. Já jen nevěděl, jestli náhodou není chyba na mém přijmači, bo mapka sítě ČD je za Přerovem rozdělena a číslo u tratě je 316 a v 316-tce jsem našel vše jiné jen né vlaky v úseku mezi Přerovem - Nedakonicemi.:D
Díky moc.

Dan J. napsal:
Srandik32 napsal:
Myslíš sjř.Je to č.305_308.
Jo jo, tak tam jsem koukal, takže v tu dobu tam fakt ho... jen né vlaky v úseku mezi Přerovem - Nedakonicemi.:D
Díky moc.
Dane, já asi nechápu, co potřebuješ. Rozumím tomu dobře tak, že Ti jde o vlaky mezi Přerovem a St. Městem? Těch je v sešiťáku 305-308 přece hafo! :?:

Back
Nahoře