Open Rails - galerie obrázků a videí

Kdybys věděl jak, tak do toho. Já to nevím. Ten blesk je tile, který se vykresluje ze 4 možných variant blesku (úhlově natočených). Přes shadery se pak jako overlay mapuje přes klasickou oblouhu a mraky. Bohužel problém je, že se mapuje celá obloha a proto je vidět na více místech zároveň. Tohle aspoň zaručí, že ho hráč má šanci aspoň vidět. Není to o grafice. Takže tak.

Na takové snímky to Dane není dělané. Musíš dřepět v kabině a nebo jen koutkem oka na oblohu.
Jo takhle... to potom už chápu no... třeba někdo přijde na to jak to udělat více reálně.. njn já jakožko milovník a lovec bouřek sem se vyjádřit musel :D

Poslední km z aktivity. Je potřeba řádně doladit. Jsou tam nějaké potíže. Kupříkladu si jeden drzý "Jezevčík" sjel z trasy, asi čorka nějakého "Železničního fanouše" (žádný Fanda). Nechal jsem jej předjet hned za Hněvicemi Spěšňákem proti správnému směru. V Roudnici jsem zařadil zpět pro nástup Pacošů, Jezevčík si to v klidu dojel ke vjezdu v Roudnici, uhnul na 3.SK, tam zastavil (až sem pořád dobře). Ale místo vyčkání a jízdy zpět na Prágl se sebral a navíc proti správnému směru se vydal přes Hrobce a Bohušovice, kde přejel do správného směru a frčel si to až do Lovosic. No TVL, to mi hlava nebere. Kde si půjčil trasu a tu drzost s pokračováním zcela jinam ?? Scr z útěku Jezevčíka nemám, ale budou.
Act_uhlí_DC-Emě_32.jpg
Hněvice - vjezd od EMě
Act_uhlí_DC-Emě_33.jpg
Vaňov - příjezd do Ústí n.L.
Act_uhlí_DC-Emě_36.jpg
U Zdymadel
Act_uhlí_DC-Emě_37.jpg
Ústí jih - 3.kolj směr UL Západ.
Act_uhlí_DC-Emě_39.jpg
Vjezdové Ústí n.L. Západ
Act_uhlí_DC-Emě_40.jpg
Odpojeno a čekám na posun do DKV Ústí n.L.
Act_uhlí_DC-Emě_41.jpg
A už jsme v depu.
Act_uhlí_DC-Emě_42.jpg
Ještě fotečka od zkušebního růžku.
Act_uhlí_DC-Emě_43.jpg
A poslední pohled na točnu od 121.017. Ufffff - konec.

No, Futurama. Kdysi dávno co tady někdo vytvořil, tak jsem to po letech zase vytáhl, aby se obnovily zašlapané projekty. Náhodou, myslím si že jako Novoroční smrťouchlé se to povedlo

Back
Nahoře