Open Rails - galerie obrázků a videí

CD R974 Vysočina v Ždári nad Sázavou......To sneženie nemá chybu,kombinácii s Dodovými kabínami s kvapkami na skle až ich prerobí..... no proste super....

A nahradit mašinu stejné řady za jinou si může každý sám. ;)
A zrovna u téhle aktivity, je příklad, pokud, že když vyměníš blbě i za stejný typ vozidlo v soupravě hráče a nepřečísliješ zpět consist, jak má být. Tak aktivitu nedohraješ. A poněvač se problémů kolem výměn a problémů s hláškama v aktivitách, které se nezobrazí, poslední dobou roztrhl pytel, dokonce kdyi i u téhle aktivity, i když vše funguje a problém byl právě ve výměně vozu přes TSRE a nepřečíslování consistu, rozhodl jsem se udělat névod na výměny. Bude uveřejněn v patřičném vlákně.

Teda Dane. Zatímco ty si tady denně od rána do večera jezdíš pěkně v kabině a rukavičkách, já jak otrok denně musím od rána do večera ručně kopat terén pro nové tratě. A dynamitem hloubit zářezy. A už pomalu padám na ústa. To je normálně od tebe provokace! :) A pak že existuje spravedlnost. :) :) :)
Ale naštěstí za Rudíkovem do Budišova už se ráz krajiny mění víc do rovin, tak snad to už dám.
V noci se mi o tom zase bude určitě zdát, jak kopu terén.
1301Rudikov.JPG
1301Budisov.JPG

Ahoj Zbyňku.
Je to nádhera a vůbec ti to kopání nezávidím. Já okopával před pár lety barák k odvodnění a myslel jsem, že umřu. A ty celé kaňónu... Uffff. :-)

Back
Nahoře