Open Rails - galerie obrázků a videí

Repaint lokomotivy 163.003-7 tehdejšího LD Ústí nad Labem, stavem odpovídající začátku 90. let (před rozdělením Československa). Větší část textur pochází ze skinu stroje 163.072-2, jehož autorem je Vítek Chudlařský (tímto se mu omlouvám, že jsem ho zatím nekontaktoval).

Každopádně, pokud by byl zájem, pokud by se povedlo s autorem původního skinu domluvit, a také pokud by se mi povedlo repaint zdárně dokončit, neměl bych problém s vydáním do světa, myslím, že pro Danovy aktivity by se mohl hodit, zejména také proto, když p. Šemora vydal nedávno nový úsek trati po pravém břehu Labe. :)

P.S.: Pokud byste si všimli nějakých závažných chyb na skinu a historických nepřesností, dejte mi vědět, víc očí víc vidí! :DRunActivity 2023-09-13 15-09-17.jpgRunActivity 2023-09-13 15-26-37.jpgRunActivity 2023-09-13 15-29-03.jpg

Repaint lokomotivy 163.003-7 tehdejšího LD Ústí nad Labem, stavem odpovídající začátku 90. let (před rozdělením Československa). Větší část textur pochází ze skinu stroje 163.072-2, jehož autorem je Vítek Chudlařský (tímto se mu omlouvám, že jsem ho zatím nekontaktoval).

Každopádně, pokud by byl zájem, pokud by se povedlo s autorem původního skinu domluvit, a také pokud by se mi povedlo repaint zdárně dokončit, neměl bych problém s vydáním do světa, myslím, že pro Danovy aktivity by se mohl hodit, zejména také proto, když p. Šemora vydal nedávno nový úsek trati po pravém břehu Labe. :)

P.S.: Pokud byste si všimli nějakých závažných chyb na skinu a historických nepřesností, dejte mi vědět, víc očí víc vidí! :DZobrazit přílohu 35241Zobrazit přílohu 35242Zobrazit přílohu 35243
Ústecký Pershig ještě s vagónovou zelení

Kontaktovať autora skinu je vec prvá, kontaktovať autora fotiek je vec druhá a myslím si že hlavnejšia. Bez fotiek by skin nevznikol nikdy... A ak je naozaj pravda že sa jedná o použitie 163.072-2020, takže keď už autor skinu dovolí, tak autor fotiek nedovolí určite ;) Admini, pardon zas za OT

Kontaktovať autora skinu je vec prvá, kontaktovať autora fotiek je vec druhá a myslím si že hlavnejšia. Bez fotiek by skin nevznikol nikdy... A ak je naozaj pravda že sa jedná o použitie 163.072-2020, takže keď už autor skinu dovolí, tak autor fotiek nedovolí určite ;) Admini, pardon zas za OT
Ano, část textur (hlavně velká část oné vagonové zeleně) je převzata právě ze 163.072-2/2020. Pokud by se dalo s autorem fotografií mluvit, rád bych to ještě probral, ale pokud říkáte, že to určitě nedovolí, asi považuji kapitolu tohoto skinu za uzavřenou. Díky za info.

Jestli se nepletu, tak odstín zelené má číslo čsn 5700 a žlutá signální 6200, Ral 1003

Jestli se nepletu, tak odstín zelené má číslo čsn 5700 a žlutá signální 6200, Ral 1003
Jen si nejsem jist tím logem čsd na předku mašiny. Z boku bylo určitě dle šablony červenou a mělo ovál kolem, kde byl háček nad "C".
Řada 372 jej měla z boku na zvláštní tabuli jako odlitek

Skutečně tento znak na čele měla. Naopak na bocích chyběl oný oválný znak. Případně prosím administrátory o přesun někam do vhodnějšího vlákna.

Přílohy

• 52039644691_d6e25d84db_k.jpg
    52039644691_d6e25d84db_k.jpg
    690.2 KB · Zobrazeno: 0
Autora skinu? To slyším poprvé. Snad autora modelu ne? :)
Nemám s tím problém, vzhledem k tomu, že jsem z části upravil jeho skin, tak jsem autora skinu zkontaktoval. Na autora modelu sháním kontakt, ale kontaktovat autora fotek mi přijde docela uhozené. S jeho fotkami jsem nepracoval, pouze s texturami, které z jeho fotek sice vznikly, ale už nejsou jeho dílem.

Asi nějaká nová doba. Si myslíte, že když napatláte pár nepovedených skinů a nafotíte blbýho peršinga, tak si z vás všichni mají sednout na zadek ? Se vzpamatujte už.

Jakože haló? Opravdu trapný ta závist, že se někomu povedl repaint. Někteří jste průhlední jak křišťálová voda. Nějaké dovolení autora fotek, které byly kdysi použity na nějaký skin si strč do rytě a už to tu víckrát nezkoušej.

Tak jsem dlouho upravoval scénář a přidával úseky, až z aktivity fiktivního historického vlaku "Labský Soptík" vzniklo 13 hodinové dílo. Takže postupně:
Praha Vršovice depo - Praha hl.n. - Roudnice n/L - Lovosice - Ústí nad Labem - Děčím hl.n.
LS_001.jpgLS_002.jpgLS_003.jpgLS_004.jpgLS_005.jpgLS_006.jpgLS_007.jpgLS_008.jpgLS_009.jpgLS_010.jpg

Back
Nahoře