Hlášení chyb pro trať Bratislava - Praha v Open Rails

On někdo namítne, však je vše na videu. Umí si kdokoli představit kolik času zabere analýza videa pro kontroly celého úseku? Každé video si musím pustit snad 50x, než se dostaví komplet. A vidíte, to byl i případ této trati 072, kde jsem vycházel z mnoha dostupných videí, tedy různé pohledy a jak píšete, stejně jsem osadil návěstidlo, které neexistuje. Vždyť jsem měl před sebou i plánky stanic. A to mne pranýřuje Deterio, že podle videí mám osazovat správné typy šraňků. :) :) :) To bych už musel být úplný šílenec, který žije jen pro tento projekt tratí. Nechte mne trochu vydejchat.

ten samý případ. Také jsem osazoval podle tehdejších plánků a možná také něco přehlédl. Jsem jenom člověk a opravdu se máte ozývat hned po vydání a ne až po 10 a více letech, kdy v reálu je to po různých modernizacích zase úplně jinak. (ale Smíchov se stavěl v dobách MSTS, kdy se to nesmělo přehánět s počtem návěstidel, proto je možné, že někde chybí. Ale také je možné, že opravný nástroj TSRE5 některá smazal, jako tomu bylo v nedávné době v Rájci Jestřebí) A já už se pak soustředím na nově budované úseky. I tak jsem pracím pro tuto železniční síť věnoval víc času, než je zdrávo a teď na nějaký čas nechci editor tratí ani vidět. Jestli něco začnu, tak textury s popiskami zastávek a stanic DB. A pak integrace detailů do modelů peronů. Tedy nejprve jen modelování v gmax, ale až se mi bude chtít.
Určitě je musel smazat ten program TSRE5. Když jsem se díval na vaše video na youtube, tak tam normálně byly. Určitě to takhle 10 let nebylo.

Aby se vědělo, že nekecám.
"Má pravdu, předsedo" Byla tam jen předvěst ale bez hlavního návěstidla. Pak následovala další předvěst do Mělníka. Opraveno a dnes nakopíruji aktualizaci znovu.
Když jsem se díval na vaše video na youtube, tak tam normálně byly.
Když jsem stavěl Smíchov, tak jsem osazoval návěstidla od Jirky Poláka. Teď když jsem otevřel editor, tak jsou tam nové (už několik let staré) modely návěstidel od Deteria. A jak jsem psal, původní se musely nejprve odebrat, uložit a pak nasázet nové. A ta chybějící jsem asi zapomněl znovu osadit. Stačí když někdo od práce vyruší a pokračuji až za hodinu, například. A na vložená jsem asi zapomněl a model se jen přepsal novým a takto to pak dopadlo. Velice nerad cokoli edituji, vyměňuji, protože tohle jsou pak následky a naprosto zbytečně zkomplikovaný život.

Dobrý den, z nějakého důvodu se mi špatně zobrazují nástupiště ve stanici Dresden Hbf. (někde jsou jakoby zrcadlově otočené, u některých kolejí dokonce úplně chybějí) a Dresden Neustadt, kde nástupiště vůbec nejsou a celá nádražní budova také kamsi zmizela :) . Nevím, v čem je problém, aktualizace jej nespravila. Budu rád za radu, moc děkuji.

Zdravím. Mám problém. Sice nevím, jestli to sem patří. Kdyžtak to prosím smažte. Teď k tomu problému. Po asi půl roce jsem si řekl že si zase zkrátím čas čekání na dcerku v OR, ale bohužel i přes všechny aktualizace, které jsem stáhl, se mi na přiložené aktivitě z Drážďan do Prahy vyskytl pohled, kdy na začátku kde sunete na soupravu, kterou máte odvézt do Drážďan chybí koleje na tom koridoru, zdali to nazývám správně. (případně se omlouvám) dále když jedu po kolejích směr Drážďany, tak v průběhu cesty koleje opět zmizí, ale poté se v Drážďanech u Nádraží opět objeví. Neví někdo, kde je problém, případně, jak ho opravit. Podotýkám, že mapu mám koupenou už asi 2 roky, kdy se ještě posílala na flash disku. Děkuji a případně to prosím smažte. Děkuji, Tomáš.

Zdravím.
Již před nějakou dobou jsem si všiml, že mám na trati BP podezřele světlou texturu trolejového drátu.
Všechny dosavadní aktualizace mám poctivě stažené, a žádné úpravy souborů ani textur jsem neprováděl.
Dále bych chtěl nahlásit, že mi v krátkém úseku nejde postavit vlaková cesta mezi Velkým Osekem a výhybnou Kanín.

K oběma problémům přikládám obrázek. Budu velmi vděčný za pomoc.

Přílohy

• TV.jpg
    TV.jpg
    808.9 KB · Zobrazeno: 0
  • Osek Kanín.jpg
    Osek Kanín.jpg
    95.4 KB · Zobrazeno: 0
To je záměrně udělané. Zbyněk to tam musel umístit, protože kolejově je to kruhová smyčka a MSTS s tímto úkazem nelze provozovat. Shazuje to hru. Tak pomocí té výhybky kruh rozpojil. Když do té smyčky najíždí hráč vlakem, mělo by stačit zmáčknout klávesu g a koleje se spojí.

Ahoj.
Tak z Ostravy po Hradec, vše fungovalo a Hradec Králové, apokapysa. :) Ze zadních kolejí absolutně nefunguje ani jedno návěstidlo pro posun, jak ke spádovišti (tím ani do depa), tak do výtažné směr Jaroměř a ani do odbčky směr Jičín. Prosím, můžeš na to kouknout.

Zhlaví u depa:
HK_001.jpgHK_002.jpg

Zhlaví směr Jaroměř, Jičín.
HK_003.jpgHK_004.jpg

Takže jsem v koncích a na zhlaví směr Jaroměř, Jičín, nepomáhají ani finty, tam klackem neprojedu a pattová situace. Mohu ti poslat i trasu v tom Hradci.

Dane, ty si myslíš, že si pamatuji, jak jsem to tam před 20 lety pokládal? :) Ale je možné, že tam bude nějaká kulišárna od cestových/odjezdových návěstidel.

Dane, ty si myslíš, že si pamatuji, jak jsem to tam před 20 lety pokládal? :) Ale je možné, že tam bude nějaká kulišárna od cestových/odjezdových návěstidel.
To mi je jasné, já tam taky vedl xx aktivit, bohužel ne takhle. Všude na stůj, klasicky bez ozvučení kl. Tab., což je v OR známka nelinkovaného návěstidla.

Teď jsem se tam díval. Tam jsou skrytá pod zem vložená návěstidla. Otevři si TSRE5, teleportuj se do Hradec Králové a klikni na ty krajní červené jehlany u depa. A jen zatrhni Vlozené bez linku. A save. To dáš. Ať nečekáš do vánoc. Ale divím se, že jsi tam od té doby ještě nejel. Chybička se tenkrát vloudila.

Zbyňku, kopíroval jsem si Trať BP ze svého stolního počítače do notebooku, ale něco se mi nezkopírovalo, protože to prostě nešlo. A tak mi chybí nějaké kolejivo a pár baráků. Čím to je, že něco jde a něco nejde zkopírovat?

Back
Nahoře