Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

Neviem prečo, ale všetko mám nastavené podľa teba a aj tak mi to nefunguje. MSTS mi sústavne padá.Ahoj,
našel jsem na YT návod, jak spustit MSTS AE na novějších strojích pod Windows 10 a 11 a při AMD grafice. Program se jmenuje dgVoodooCpl a jedná se o utilitku, která nastaví virtuální grafiku. Mě osobně nepomohl ani patch na atiumdag.dll a s tímto programem to spustím v pohodě. Stačí si tady stáhnout zip soubor a vše extrahovat do složky s MSTS. Pak přejít do složky s MSTS a tam spustit dgVoodooCpl.exe a přejít do záložky DirectX a v záložce Videocard vybrat GeForce 9800 GT dále v záložce VRAM vybrat 1024 a v záložce Behavior vše vypnout. Dát Apply a hotovo. Nyní spustíte MSTS AE a šlape to jako hodinky. Dávám i obrázky. Zkoušel jsem spustit takto i samotné MSTS, ale nefungují tam klávesy, takže to berte jen jako návod na MSTS AE.
Zobrazit přílohu 37133Zobrazit přílohu 37134Zobrazit přílohu 37135
Ale to není návod na pády MSTS, ale na to, aby šel spustit MSTS editor aktivit na novějších počítačích především s AMD grafikou na kterých nefunguje ani patch přes atiumdag.dll ostatně to tam i píšu. Pokud máš starší počítač, tak s pády musíš počítat. Tratě BP a 321 jsou náročnější.Neviem prečo, ale všetko mám nastavené podľa teba a aj tak mi to nefunguje. MSTS mi sústavne padá.
Jak ti MSTS nepadá? Vždy jsi psal, že ti v určitém místě spadne. Víš ty vůbec o čem píšeš? V jednom vlákně, že ti MSTS padá a tady zase, že ti MSTS nepadá.Ja som si myslel že to je na MSTS a nie MSTS Editor. A MSTS mi vôbec nepadá, len s týmto programom.
Hádat se nebudu. Psal jsem jasně, že pro hraní MSTS tento program není. Přikládám i překlad, co tento program konkrétně dělá. PS: Nechápu, proč dotyčný nehledá příčiny u sebe (slabý počítač, warez verze tratě, uniglobal atp. (příčin může být více) ) a zkouší všechno možné, aby to rozběhal.Psal, že mu MSTS padá v aktivitě v Ostravě na hlavním, ne celkově. Což je běžný jev i pod Win7. Celkově mu padá po instalaci utility, takže myslím, že ví dobře o čem píše.