Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Nejspíš ne, když s ním nekomunikují ani 380, které pro to byly zamýšlené. Asi by se to chovalo jen jako obyčejné vagony.Komunikoval by RJ s HV?
Zajímavé, zajímavé. Nicméně oba případy zde prezentované jsou situace, kdy je loko připřažena u řidičáku, zatímco "KarlíčekM" plánuje použít HV v aktivitě "jako by tam byl Taurus" - Je toto možné? Komunikoval by RJ s HV?
A jak se to chovalo když to nedávno jelo za Pendolíno do Ostravy s 380 002, jako "neobyčejné" vagóny?Asi by se to chovalo jen jako obyčejné vagony.
To nevím, řekni nám to. Dala se z řidičáku RJ ovládat ta 380?A jak se to chovalo když to nedávno jelo za Pendolíno do Ostravy s 380 002, jako "neobyčejné" vagóny?![]()
Zajímavé, zajímavé. Nicméně oba případy zde prezentované jsou situace, kdy je loko připřažena u řidičáku, zatímco "KarlíčekM" plánuje použít HV v aktivitě "jako by tam byl Taurus" - Je toto možné? Komunikoval by RJ s HV?

Je super, když někdo má trochu sebereflexeDěkuji Ti. Já jsem chtěl právě napsat moderátorům, aby můj "úlet" smazali. Teď je to už zbytečné.