cetoš
Cestující
Jop, odkedy ho niet aj vlakno "Odpad" zíva v kuse prázdnotou...Ještě že je bob57_cz odstaven. Tohle by nevydýchal. -ironie-
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jop, odkedy ho niet aj vlakno "Odpad" zíva v kuse prázdnotou...Ještě že je bob57_cz odstaven. Tohle by nevydýchal. -ironie-
Francku, teť se píše teď, v kontextu se Svět píše s malým sVždyť ono to k tomu celé spěje. Teť nám zakážou doma topit, pak nám zakážou mluvit. Celý Svět se řítí do jeskyní a EU se je ještě snaží všechny předběhnout. Jak ti mladí z takovýchto škol mají vypadat.
Tady bych to viděl na reinstal z DVD od Martina...Ahoj,na trati 321 mi v Bad Schandau a okolí zmizely koleje a výměny,nějaká rada jak je dostat zpět?Díky za rady
Na starém ntb bych to dal,ale ted co mám, tak ten nemá mechanikuTady bych to viděl na reinstal z DVD od Martina...
Zkus si sehnat kompletní Track_B. Možná to bude tím.Ahoj,na trati 321 mi v Bad Schandau a okolí zmizely koleje a výměny,nějaká rada jak je dostat zpět?Díky za rady
ZdravímNa starém ntb bych to dal,ale ted co mám, tak ten nemá mechaniku![]()
Ze starého počítače si to přehraji na flešku a mohu instalovat, ne? Proto je dobré staré PC hned nevyhazovat, ale mít to jako plán B.Na starém ntb bych to dal,ale ted co mám, tak ten nemá mechaniku
Nojo stala se chyba,příště budeme chytřejší staroušku ..... ted ale fakt nevim jak to vyřešit.Ze starého počítače si to přehraji na flešku a mohu instalovat, ne? Proto je dobré staré PC hned nevyhazovat, ale mít to jako plán B.
Ahoj,už sem to opravil.Tohle je totálně rozsekaný global, něco ti tam chybí, nebo je přebité. MSTS by ti okamžitě spadnul. OR tohle kousne a udělá tohle. Dokonce i když máš chybnou trasu hráče, aktivita se někdy načte a spadne až v místě kde je chyba.

Lubo M převedl ze Sketchupu i model hradu Strečno. Tam zatím, v MSTS, dělá jeden díl problémy (kdyby to někdo dokázal opravit, byl bych mu vděčný), v OR to ale problémy nedělá. Uživatelům, kteří už spouští tuto trať pouze v OR, bych mohl opravy poskytnout k vyzkoušení, protože je trať na dlouhou dobu zakonzervovaná a někdy ty stromy nazlobí.

To je hloupost. Zrovna jsem to zkoušel u sebe. Trať projetá ve hře a koleje čisté. Pak jdu do editoru a plno stromů v kolejích.V Open Rails najdou uživatelé na několika místech v trati Banská Bystrica - Horná Štubňa a Košice - Vrútky stromy z "hromadných lesů" v kolejích.