Aktivity Plexi

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Plexi
  • Datum začátku Datum začátku

Plexi

Signalista
Tož tak teda si i já založím vlákno o svých aktivitách. Zde pište stížnosti a připomínky k mým aktivitám (kdyby na to náhodou došlo tak můžete i pochvaly :D). Vydal jsem zatím 2 aktivity, Os 3683 a 3447, obě jsou na tomto webu: http://tkanlokopage.webnode.cz/, za což vděčím Poisonovi. Za pomoc při tvorbě aktivit, jejich testování a za jeho pevné nervy při tom děkuji dvackovi :) Tvořit budu na takových tratích, jako např. ČR 310 (v budoucnu nejspíš i na ČR 240, 180-183, ŽSR 191-193,...).
Na 321 ode mě zatím nic nečekejte, kvůli pádům editoru už při tvorbě srv hráče. Snad vás moje aktivity budou bavit ;)

Děkuji za první dvě vlaštovky od Tebe,každá aktivita od jakéhokoliv tvůrce si někoho najde,
někdo má rád jednoduché,někdo náročné,
ale hlavní je že se snažíš něco pro ostatní dělat.
Přeji hodně trpělivosti a elánu.

děkuji za novou aktivitu Os3447, ale mám s ní hned na začátku problém. V 16:18 dostanu píšťalkou odjezd, ale na návěstidle pořád červená. Když ji projedu na TAB, hned za ní je druhá červená a ta už mě nepustí. Kde dělám chybu?

Nevím, kde je chyba, mě se volno postaví už v 16:17... ...uvidíme, jestli se ještě někdo ohlásí.

Volno při odjezdu mi naskočí,ale až více jak 2 minuty po píšťalce,
ale dohnal jsem to v pohodě.
Jestli to tak má být,tak tam mohla být hláška.

Tvorba jde pomalu, ale dobře... ...momentálně pracuji na tomto:
Open Rails 2016-05-04 07-49-47.jpg
Taková malá a trapně jednoduchá hádanka: Copak to asi je?

Na 310 si dáme malou pauzu, během níž se přesuneme asi o 350 kilometrů na západ. Zkuste si tipnout, s čím pojedeme :)
OR Plzen1.jpg OR Plzen2.jpg

Neměl si to tak brzo prozrazovat, ale když už je to tedy venku ... :D
2x je tam také ta 740/2 se sypáky, což by taky nemusel být špatný tip ... ale na toho ČMEla a kopečky mám chuť již opravdu dlouho, několikrát jsem tu přepravu (nebo s dvojicí 753.7ček) potkal v několika různých aktivitách a říkal jsem si, že to by mohlo být zajímavé! A ono stačí nepapat a budou i žubýýý ...

Prosím ty, co jsou ve tvorbě aktivit "O level výš", jak se dá přejít do jiné mašiny, aniž bych na ni musel najet se soupravou a hlavně, jak to provést v editoru? Díky za odpověď :)

V MSTS musíš najet na soupravu s mašinou či solo mašinu se kterou chceš odjet. A pak přes F9 označit mašinu a zmáčkout 1. Tedy v editoru musíš nastavit cestu k mašině či přes ní.

Můžeš použít i servisy (neviditelné vozidlo), ovšem podmínka je, že na ně musíš najet stejně jako v případě přímého připojení ke skutečným mašinám. Pro přestup musíš vytvořit se starou a novou loko jednu dočasnou soupravu, ale je jedno, co mezi nimi je. Pro hráče to pak vypadá např. tak, že s jednou mašinou zastaví u jednoho konce nástupiště a s druhou odjede z protější strany, aniž by mezi nimi stálo cokoliv "viditelného". I toto je docela efektní způsob, jen to musí mít autor aktivity dobře ošetřené. ;)

Back
Nahoře