Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tím je myšlen obrázek nebo nové vydání lokomotivy v OR? Pokud jde o obrázek, na tom svítí loko na první polohu světel (tj. 1x klávesa H). A to je návěst "čelo vlaku", tzn. dvě návěstní světla dole a třetí návěstní světlo nahoře (zastoupené ztlumeným reflektorem).Je to fakt pekné, len reflektory mi prídu slabé. Alebo majú akože simulovať tretiu pozičku?
Ano, myslel som obrázok, iné porovnať neviem, OR nemám. A pokiaľ je to teda myslené ako čelo vlaku, tak potom ok. Mal som obavy, či to má na tom obrázku predstavovať rozsvietený reflektor, ale je to tretie pozičné svetlo.Tím je myšlen obrázek nebo nové vydání lokomotivy v OR? Pokud jde o obrázek, na tom svítí loko na první polohu světel (tj. 1x klávesa H). A to je návěst "čelo vlaku", tzn. dvě návěstní světla dole a třetí návěstní světlo nahoře (zastoupené ztlumeným reflektorem).
Už je hotov a prochází výstupním testem kvality... Pikku zde již dával screen, ale rád ho sem frknu ještě jednou. Ten model opravdu stojí za to! Zobrazit přílohu 26997

Předpokládám, že všichni čekáte na release upravených a doplněných plecháčů ČD
Rád bych ti udělal radost, ale kromě 475.0, 477.0 a 555.0/3 nic v současné kvalitě nemám.Tak to urquite nie
Čakám na nejakú peknú 365.0, 445.0/455.0 alebo 534.0![]()
Tak 365.0 se podle informací opravuje v Meiningenu.Tak to urquite nie
Čakám na nejakú peknú 365.0, 445.0/455.0 alebo 534.0![]()
Pikku, nasrať na kvalitu keď tie modely nemajú dušu. Nehnevaj sa, ale tieto nové modely mi už príliš pripomínajú umelohmotné hračky zo škatuľky z hypermarkeru. Furt sa jeduješ že jazdím s tvojimi starými modelmi. Nasrať že sú staré, možno aj troška nepresné, ale majú dušu. Tieto hyperdokonalé deriváty ma nijako nezaujali, nech sú sebedokonalejše. Nejako sa stratila radosť z tvorby a z jazdenia, skôr mi to pripomína plnenie plánu ako za komunistovRád bych ti udělal radost, ale kromě 475.0, 477.0 a 555.0/3 nic v současné kvalitě nemám.
Mrzí mě, že tu duši nevidíš. Vždycky jsem chtěl, aby modely měly tzv. ksicht a vypadaly pěkně. A zrovna těm novým parním lokomotivám jsem dal to nejlepší z tvorby, co dokážu. Vím, že se ti nelíbí, ale nic s tím neudělám. Abych modeloval stejně jako před patnácti lety, to prostě nejde.Pikku, nasrať na kvalitu keď tie modely nemajú dušu. Nehnevaj sa, ale tieto nové modely mi už príliš pripomínajú umelohmotné hračky zo škatuľky z hypermarkeru.
Nevyřešili.Jak jste chlapi vyřešili padání AE u ZSSKC 131? Díky
To som nepovedal aby si modeloval ako pred 15 rokmi. Ale pripadá mi ako keby si modeloval na úkol od kindermafiánovMrzí mě, že tu duši nevidíš. Vždycky jsem chtěl, aby modely měly tzv. ksicht a vypadaly pěkně. A zrovna těm novým parním lokomotivám jsem dal to nejlepší z tvorby, co dokážu. Vím, že se ti nelíbí, ale nic s tím neudělám. Abych modeloval stejně jako před patnácti lety, to prostě nejde.