Elektrické lokomotivy ŠKODA pro Open Rails z dílny Pikku Locomotive Works Inc.

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Pikku
  • Datum začátku Datum začátku
kiski: Ale pozor napr. ale viacsystemy sa nahadzujú takýmto spôsobom. Najprv zberač a potom príslušný HV.

Samozrejme, že o tom viem, to mi nemusíš vysvetľovať. Toto ale nie je viacsystemová lokomotíva, ktorá si pomocou zdvihutého zberača "očuchá" trolej. Je to starogeneračná striedavka.

Nemusíš sa hneď urážať. Ok ja viem. Ja len aby nedošlo potom ku opačnému javu ak by sa niekto rozhodol robiť úpravu v OR a potom aj Esá by sa nahadzovali zle. Treba toto rozlíšiť.

P.S.: Jazdím na jednosmerkách a tam sa tiež najprv zapína HV a potom dvíha zberač. ;)

P - pantograf nahoru (je tam zpoždění)
O - zapnout HV (je tam zpoždění, potom by se měly ozvat ventilátory, popř. kompresor)
Nič proti, ale toto by v reále v tomto poradí nikdy nefungovalo :) Nedá sa to ošetriť v ORTS?

Vůbec nic proti ničemu. A ani to není nutné v OR ošetřovat. prostě si nejdříve nahoď hlavní a potom smeták. Vzájemnou vazbu to nemá. ale to ani řada lokomotiv v reálu. Nestojím si za tím pořadím, nutno jej brát jako výčet všech potřebných úkonů v simulátoru

kiski: Ale pozor napr. ale viacsystemy sa nahadzujú takýmto spôsobom. Najprv zberač a potom príslušný HV.

Nemusíš sa hneď urážať.

Braňo sa vôbec neurazil.....Skôr nás už prestáva baviť a je to unavujúce neustále riešiť blbosti čo by bolo keby bolo......Raz je diskusia o 242 tak sem netrep viac-systémy. Alebo len potrebuješ dokázať, že o tom niečo vieš? Asi áno, lebo si sem zamontoval ešte aj jednosmerky.....

Raz je diskusia o 242 tak sem netrep viac-systémy. Alebo len potrebuješ dokázať, že o tom niečo vieš? Asi áno, lebo si sem zamontoval ešte aj jednosmerky.....

Posledné príspevky sú o 242 nie celé vlákno :) Navyše tu boli spomenuté i jednosmerné rakane. Ale budiž. @ČSD má iný priestor na realizáciu toho že niečo vie. Dlho tu nebol.

už prestáva baviť a je to unavujúce neustále riešiť blbosti čo by bolo keby bolo

Navyše ORTS nesledoval, nemá taký prehľad kto čo v ORTS robí či upravuje enginy. Považoval to za potrebné tu napísať. Ale po tom príspevku pochopil že je to zbytočné....
Koniec OT.

Děkuji za zastání. Mediální masírka bez podložených faktů je holt mediální masírka. Nicméně je nutné přiznat, že termín poslední ze šesti souprav se určitě nestihne. Plzeň sice svoji část kontraktu splnila, Vagónka nikoliv. To je ale úplně jedno, protože to celé prodává Plzeň.

Neumí už i ORTS simulovat náhodné poruchy ? Myslím, že třeba TS201x to dokáže. Ne že bych po tom tedy toužil a vyžadoval to ...

Tak iste sa nájdu nejakí masochisti čo potrebujú aby sa to pokazilo. Ale na to stačí troška vŕtať sa v eng a wag súboroch. Alebo domotať globály. Čo sa mňa týka ja radšej jazdím bez poruchy a bez havárií.

Pikku, to máš ale na mysli jen tu lokomotivu, ne? Ty vozy jsou nějaká bautzeňácká patra.
Tak vozy se mi dělat nechce, jednak na ně nic nemám a jednak je to moc práce. Původně jsem měl v plánu naskinovat Jardův ešus, ale moje příslovečná pohodlnost tomu zabránila. ;)

Back
Nahoře