Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
P - pantograf nahoru (je tam zpoždění)
O - zapnout HV (je tam zpoždění, potom by se měly ozvat ventilátory, popř. kompresor)
Nič proti, ale toto by v reále v tomto poradí nikdy nefungovaloNedá sa to ošetriť v ORTS?
kiski: Ale pozor napr. ale viacsystemy sa nahadzujú takýmto spôsobom. Najprv zberač a potom príslušný HV.
Nemusíš sa hneď urážať.
Raz je diskusia o 242 tak sem netrep viac-systémy. Alebo len potrebuješ dokázať, že o tom niečo vieš? Asi áno, lebo si sem zamontoval ešte aj jednosmerky.....
už prestáva baviť a je to unavujúce neustále riešiť blbosti čo by bolo keby bolo
To zaručeně ono není. A to ono, co ty myslíš, nejezdí jenom na Velimi, sám jsem s tím mnoho km najel i v DE v rámci zkoušek.To je to co už dávno mělo jezdit v Německu ale zatím to je akorát ve Velimi ?
Kéž by byl svět takhle černobílý. Ale jak píšeš, je to jedno.....Plzeň sice svoji část kontraktu splnila, Vagónka nikoliv....
Pikku, to máš ale na mysli jen tu lokomotivu, ne? Ty vozy jsou nějaká bautzeňácká patra.Já nevím jak v reále, ale v ORTS to jezdí jak z praku. A mezi námi si myslím, že to i velice dobře vypadá. (Nejen v ORTS.)
Tak vozy se mi dělat nechce, jednak na ně nic nemám a jednak je to moc práce. Původně jsem měl v plánu naskinovat Jardův ešus, ale moje příslovečná pohodlnost tomu zabránila.Pikku, to máš ale na mysli jen tu lokomotivu, ne? Ty vozy jsou nějaká bautzeňácká patra.