Motorové lokomotivy (nejen) ČKD pro Open Rails z dílny Pikku Locomotive Works Inc.

Ted jsem byl ještě upozorněn na chybu v archivu, (děkuji @Dodo ) tak to opravím. Je zajímavé, ze prohlížeče založené na Chromiu jako Opera nebo Edge mají problém se stažením, ale samotný Chrome jede bez chyb.

Chyba opravena, ale jako taková neměla vliv na funkci. Takže komu to nejelo nebo mu to házelo chybu tak si stáhněte balík znova.

Zdravím
Asi se vloudila malá chybička, ale v souboru ,,S" jsou špatně zapsané textury kabiny. Původní modely mají odkaz na textury 749CAB00 až 03, nový model 749 121 se odkazuje na cab0 až 03. :)

Zdravím
Asi se vloudila malá chybička, ale v souboru ,,S" jsou špatně zapsané textury kabiny. Původní modely mají odkaz na textury 749CAB00 až 03, nový model 749 121 se odkazuje na cab0 až 03. :)
Hehe, nemám svůj den. :-D Už je to opraveno.

Musím říct že ji to tu docela sluší. :)
Možná by to chtělo trochu ztmavit špínu na střeše, aby to na tom čele tak nebilo do očí oproti tomu červenému čelu.
Tak pak bych poslal aktualizované textury.
Spíš asi ty lišty seshora namapovat na patinovanou část střechy, jsou čisté. To jsou všechno jen maličkosti bych řekl. Odstín špíny na střeše je za mě dobrý. Skin se ti @Defiant70 vážně povedl.

Spíš asi ty lišty seshora namapovat na patinovanou část střechy, jsou čisté. To jsou všechno jen maličkosti bych řekl. Odstín špíny na střeše je za mě dobrý. Skin se ti @Defiant70 vážně povedl.
Ty lišty mohu taky přeskinovat, to není problém.
Čas ale budu mít až odpoledne.

Aktualisované balíky s řadou 749 a 751 jsou vywebeny. Snad tam není moc chyb. Přidána 749 019 v obou provedeních a správný model pro 751 219. Děkuji @Defiant70 @Lukyn-CZ @Virkie a dalším, klidně se přihlašte všichni, na koho jsem zapomněl. Ještě zkusím nachystat nějaká vícenápravová překvapení od kamarádů z TRSka, ale berte to zatím jen jako planý slib.

Musím nahlásit, že stahování balíků 749 a 751 se nedaří ani na Mozille, ani na Opeře, ba dokonce ani na G. Chrome.

Musím nahlásit, že stahování balíků 749 a 751 se nedaří ani na Mozille, ani na Opeře, ba dokonce ani na G. Chrome.
Asi nějaký vysoký traffic. Možná jsou balíky už příliš rozměrné, nevím. Poladím to a uvidíme. Zkusím zveřejnit bobiny, třeba ty půjdou.

Ani jeden balík bardotek se mi stáhnout nepodařilo. Google Chrome a Microsoft Edge hlásí u stahování ,,problém se sítí", ale např. bobiny jsem stáhnul bez problémů.

*/-Tak momentálně teď to chvíli nechtělo načíst Diesely ORTS, ale po chvíli čekání se stránka načetla, stažení packu 751 šlo, ale 3x se zastavilo, ve sledování stahování jsem musel 3x zvolit pokračování a stáhlo se to v pořádku.

Tak 751 se mi podařilo stáhnout bez problémů nakonec a po chvilce přemlouvání a obnovování stahování jsem úspěšně stáhl i 749. XD

Back
Nahoře