Motorové lokomotivy (nejen) ČKD pro Open Rails z dílny Pikku Locomotive Works Inc.

Po zkoušení různých grafických nastavení jsem se pokorně vrátil (nedostatečný hardware) k nastavení původnímu. Alespoň jsem zase malinko pokročil s velkým hektorem. Už se to blíží, kromě ORTS bude tento stroj i v TRS. Jo, ta vrtule se samozřejmě točí.

Open Rails 2018-12-19 08-07-50.jpgOpen Rails 2018-12-19 08-07-57.jpgOpen Rails 2018-12-19 08-08-06.jpgOpen Rails 2018-12-19 08-09-10.jpg

Podle mě by z toho poměrně snadno šel i hektor pana Puše nebo hektor KŽC. Challenge accepted ?

Vidím černý mastný kouř, plný sazí. To by mě hoši z dílen depa asi hnali ...
Chybu jsem způsobil já. Je jí nastavení zplodin motoru, které je provedeno na odlišnou masku kouře. Stejně jako u dvouagregátek.
Tato vylepšená maska umožnuje věrnější podobu zplodin dieselu. Kouř má špinavě šedou barvu, při zvýšení otáček tmavne a houstne. Při snižování naopak světlá. Poloprůhlednost také způsobuje jiný odstín proti světlé obloze a jiný proti tmavému pozadí. Dobře je to vidět na videu u dvouagregátek nebo zde:

Jenže tentokráte jsem v chvatu na masku úplně zapomněl a s nastaveným engem Hektora ji nedodal ...

Zápis pro tuto masku:
DieselSpecialEffects (
Exhaust1 ( -0.59 4.17 1.51 0 1.2 0 0.17 ) )
(maska k dispozici u modelů dvouagregátek, umístění v \GLOBAL\TEXTURES\

Přeji všem příjemné prožití vánočních svátků a úspěšné vykročení do nového roku.

Nechcem byť za rýpala, ale fíra prešiel z ČD do ZSSK? :D
CDZSSK.JPG

Inak reálny stroj teraz brúsi koľaje na zálohe v Košiciach, kde som ho stretol so 754.084 18.12.2018 cestou z obeda
48394277_979658292224321_3827155584059179008_o.jpg
Model je pekný. Možno kvôli nemu cez sviatky vytiahnem aj farbičky. :)

První jarní den proběhl bez pozornosti médií a userů release nového modelu řady 757. Nejedná se samozřejmě o můj model, ale o upravený model brejlovce od Ondry Janiše. Snažil jsem se jen napravit nejhorší chyby neautorizovaných úpravců. (A že jich bylo). Balíček obsahuje dva stroje, 006 a 008 (textury od @JohnRailman ), zvuky od @Jacek a kabinu od @nebulus , @duuso a @Kevin . (Když už jsem se do toho namočil, tak pořádně. ) Doufám, že nikdo ze zainteresovaných to nebude brát úkorně a že moje jednání pochopí. Readme jsou samozřejmě součástí balíčku. Model je určen pro ORTS, je náročný polygonově i datově a v MsTS zřejmě nebude fungovat.

index.php

Sluší se všem, co se o tento počin přičinili, poděkovat. Nicméně mám možná blbý dotaz. Půjde použít v Msts aspoň kabina? Předpokládám ale, že nejspíš ne, co? Škoda...

Sluší se všem, co se o tento počin přičinili, poděkovat. Nicméně mám možná blbý dotaz. Půjde použít v Msts aspoň kabina? Předpokládám ale, že nejspíš ne, co? Škoda...
Doufám, že byla už někde zveřejněná, jestli se mi povedlo něco profláknout tak jsem v háji.

Díky moc za pěkné stroje.Chtěl bych se ale zeptat ohledně zvuků.V balíčku je nikde nemůžu najít.Musí se tedy stáhnout z Jačkových stránek?Díky předem za pomoc

Díky moc za pěkné stroje.Chtěl bych se ale zeptat ohledně zvuků.V balíčku je nikde nemůžu najít.Musí se tedy stáhnout z Jačkových stránek?Díky předem za pomoc
Tak vida, ony se do toho balíčku ty zvuky asi nedostaly. Tak stáhnout od @Jacek samozřejmě. :)

Back
Nahoře