Nákladní vozy - skiny, repainty, modely

duuso napsal:
Niečo budem musieť vymyslieť, asi naklonujem Duusa č.2...ten prvý bude robiť trať, skinovať modely a robiť kabíny a ten druhý bude chodiť po strechách s foťákom...
Vidíš, a to je námet na ďalší megafilm z Hollywoodu: Ja, moje druhé ja a MSTS

Naposled editoval moderátor:
Pikku napsal:
kulica napsal:
Pokud bude sluníčko tak zítra nafotím...celkové pohledy+detaily. Stojí na místě kde není žádný plevel, keře a nic jiného.

Slunce není dobré pro fotografie. Lepší je pod mrakem, fotografie neruší odlesky a stíny. Nafoť co můžeš, pak mi kontaktuj mailem a domluvíme se.

Tak ráno jsem udělal pár fotek bez sluníčka - ale bylo to ve spěchu (šéf byl na cestě). Odpoledne zkusím ještě nějaké a večer bych mohl poslat.

Tax napsal:
duuso napsal:
Niečo budem musieť vymyslieť, asi naklonujem Duusa č.2...ten prvý bude robiť trať, skinovať modely a robiť kabíny a ten druhý bude chodiť po strechách s foťákom...
a psychiatria...

duuso napsal:
Tax napsal:
duuso napsal:
a psychiatria...
Keď si to už začal, položím ti takú nevinnú otázočku ( za ktorú niekedy iným nadávam ): Dušan, kedy bude aktualizácia ????

To nevie ani ten "hore", priznám farbu, veci sa majú takto:

Dostavaný úsek som vytiahol zo Šale až za Trnovecký most po koniec odpadovej haldy Dusla, vymenil som niektoré objekty v dostavanom úseku a ďalej som sa trate nedotkol z dôvodu že som zhromaždil asi 100 MB modelov, ktoré chcem zapracovať do trate a podosádzať na už postavené úseky, a hlavne nahradiť niektoré objekty skupinovými kvôli fps atď.Okrem toho som naskinoval síce pár nákladných vozov a lokomotív, ktoré sú už k downloadu a neskôr pribudnú ďalšie, no a pomaly sa učím tvorbu kabín, resp. jednu som už dokončil pre jeden nový pripravovaný model.No a popri tom taktiež chodím do školy, do práce a venujem sa manželke.Je toho dosť, ale čo sa týka vozov a mašín: Týmito skinmi si síce komplikujem prácu okolo trate, čo môže pár ľudí aj nasrať ale chcem aby po trati chodili autentické vozidlá a skutočnosť je taká že niektoré vozidlá tam aj chýbajú, čo sa týka typov, hlavne nákladných vozov.Veľmi by mi uľahčilo robotu keby sa niekto prihlásil o fotky vozidiel z tejto trate a prispel nejakými skinmi ale nikoho do toho nútiť nemôžem, takže po troche si všetko robím sám vrátane nočných a zimných textúr objektov v trati.Veď nakoniec ponúkol som fotky do pľacu, ozvali sa asi len 3-4 ľudia, ale aj tým vďaka a to je všetko, globálny problém-málo tvorcov-veľa konzumentov stále pretrváva takže trend ostáva tento, ozaj a Ty si už naskinoval tú staničnú budovu vo Vajnoroch? No a ešte k tej streche tej x63:Laco nehnevaj sa na mňa ale niečo Ti poviem, Ty máš taktiež svoju prácu, rodinu, problémy atď. ALE:Ku nám chodí x63 raz do týždňa a to je pochopiteľne stále pod špagátmi, takže fotiť strechu je z mojej strany samovražda, Ty máš depo na hlavnom kde je lávka na nulkových kanáloch skoro na dosah, je problém pre Teba ako pre Blaváka ísť do depa a spraviť pár detailov strechy! Alebo tam pôjdem ja z Levíc /možno to mám bližšie !?/?

duuso napsal:
... nehnevaj sa na mňa ale niečo Ti poviem, Ty máš taktiež svoju prácu, rodinu, problémy atď. ALE:Ku nám chodí x63 raz do týždňa a to je pochopiteľne stále pod špagátmi, takže fotiť strechu je z mojej strany samovražda, Ty máš depo na hlavnom kde je lávka na nulkových kanáloch skoro na dosah, je problém pre Teba ako pre Blaváka ísť do depa a spraviť pár detailov strechy! Alebo tam pôjdem ja z Levíc /možno to mám bližšie !?/?
No ja to vidím takto: depo BA Hlavné je pre mňa nedostupné, ale riešenie je - dohodnem sa s Dráčikom, že keď povezie princku popod nadjazd pri Nay-ke, zastaví mi tam ja už tých zopár záberov zhora urobím :lol: ... to isté je možné aj so žehličkou 210 :wink:

Tax: Prečo nedostupné? Dali tam ostnaté drôty a delostrelecké bunkry? V poslednom čase je tam viac fotografov a fanúšikov ako zamestnancov. Ale ja tam vylezem na lávku a niečo Ti pofotím. Len nepočítaj s kvalitným osvetlením.

Tax napsal:
duuso napsal:
... nehnevaj sa na mňa ale niečo Ti poviem, Ty máš taktiež svoju prácu, rodinu, problémy atď. ALE:Ku nám chodí x63 raz do týždňa a to je pochopiteľne stále pod špagátmi, takže fotiť strechu je z mojej strany samovražda, Ty máš depo na hlavnom kde je lávka na nulkových kanáloch skoro na dosah, je problém pre Teba ako pre Blaváka ísť do depa a spraviť pár detailov strechy! Alebo tam pôjdem ja z Levíc /možno to mám bližšie !?/?
No ja to vidím takto: depo BA Hlavné je pre mňa nedostupné, ale riešenie je - dohodnem sa s Dráčikom, že keď povezie princku popod nadjazd pri Nay-ke, zastaví mi tam ja už tých zopár záberov zhora urobím :lol: ... to isté je možné aj so žehličkou 210 :wink:
Prečo nedostupné ? Nebodaj si aj Ty padol do nemilosti po extempore nemenovaného umelca z nemenovanej stránky versus 350-011 ?

Dráčik: Nenamáhaj sa z lávky v rotunde ... stačí mi celkový pohľad na strechu trebárs z toho mosta, farby na textúry zozbieram, len chcem mať jasno z celkového usporiadania strechy. Toto je napríklad problém aj v tom, prečo dodnes nemáme pravý panťák 560, je len preskinovaný zo 460-ky. Stačí pár dobrých fotkiek strechy z viacerých uhlov ... celkový pohľad, netreba tam žiadne detailné makrozábery.

Duuso: neupadol som do nemilosti, mojim nepriateľom je čas ... pre fotky na 770 som chodil tuším vyše tri mesiace, než som sa tam vyhrabal, a to mám fakt blízko. Do 363/362 som sa dodnes nepustil, hoci už skoro rok tu mám zdrojáky a takisto mám aj fotky. Nejde všetko naraz, každý sa tomu nemôžeme venovať v rámi pracovnej doby :wink:

Tax: A jak odfotím strechu, keď nie s lávky? Keď som na nej tak len pod trolejom a tam na strechu nepolezem. Jediná možnosť čo ma napadá je v stanici Kúty, kde je na Sekulianskom zhlaví nadjazd a keď sa obiehajú súpravy tak v tých miestach menia smer. A keď som dole, tak nemôžem ísť hore...

Dráčik napsal:
Tax: A jak odfotím strechu, keď nie s lávky? Keď som na nej tak len pod trolejom a tam na strechu nepolezem. Jediná možnosť čo ma napadá je v stanici Kúty, kde je na Sekulianskom zhlaví nadjazd a keď sa obiehajú súpravy tak v tých miestach menia smer. A keď som dole, tak nemôžem ísť hore...
Neboj ... nejako to vymyslíme. Chce to len trocha času ... naposledy v Kútoch som nad tými panťákmi rozmýšlal ... takže aj princka by sa tak dala urobiť

Mam komplet nafotenu 263 strechu do detailov. Ked chces nie je problem poslat.
To som fotil este davnejsie kvoly novemu modelu 263 ktory sa robil a nedorobil.........

Dneska mi Ondra Janiš povolil skin na Eaos, za co mu moc děkuji.
nákladní vůz můžete stahovat jako vždy u mě na webu

Fabio napsal:
Výborně. Tyto vozy můžete směle používat na vozbu uhlí do Chvaletické elektrárny. O víkendu jsem je tam v hojném počtu viděl s našimi Eas.

Michal napsal:
Fabio napsal:
Výborně. Tyto vozy můžete směle používat na vozbu uhlí do Chvaletické elektrárny. O víkendu jsem je tam v hojném počtu viděl s našimi Eas.
Díky, je to můj první skin takže beru všechnu kritiku!!! Jezdí i do zlínksé elektrárny a ve Zlíně-střed je jich vždy dost tak jsem si je nafotil :)

Chtěl bych ještě doplnit informaci o vagonu Vtr - v readme jsem neuvedl, což je má velká chyba, zdroj, z kterého jsem čerpal svoje vědomosti o tomto vagonu. Jsou to stránky http://parostroj.net/ a jmenovitě autor p. M. Černohorský. Tímto se omlouvám a budu se příště snažit takovou botu neudělat :eek:

Vďaka za krásny nový model, je to super.

Back
Nahoře