Nákladní vozy - skiny, repainty, modely

duuso napsal:
Fantázia človeče, Ty vieš človeku zdvihnúť mandle.

Skoro bych se bál, jak to myslíš, u nás když někdo někomu zdvihne mandle tak to znamená, že ho pěkně namíchnul Jinak to asi do sekce nákladních vagonů moc nepatří, ale začal jsem usilovně pracovat na vyladění sady modelů Ca/CDa/Da, kterou jsem díky tomu demontoval z downloadů na své stránce.

Naposled editoval moderátor:
Hlasim problem, stahnul jsem si skin zssk_EAS a ve vsech souborech WAG je odkaz na sms soubor wagon_gabs.sms , ktery chybi Jenze nevim, odkud ho mam stahovat ? Napriklad se jedna o soubor ZSCS_Eas_2_drevo.wag

P.S. Hlavne, ze se tu vsichni drze a zavistive navazeji do Zbynka Semory , ale ten aspon vyda Trainset se vsim vsudy a obycejny user pak nemusi patrat po chybejicich sms souborech. Samozrejme, ze jako vul si to budu muset v EngMexxu rucne opravit a nastavit tam jiny sms soubor, ale takovy obycejny user nebo clovek, ktery nerozumi strukture MSTS,a ktery se neumi orientovat v souborech pak ma problemy.
:mad: :mad:

Čuřil napsal:
Hlasim problem, stahnul jsem si skin zssk_EAS a ve vsech souborech WAG je odkaz na sms soubor wagon_gabs.sms , ktery chybi Jenze nevim, odkud ho mam stahovat ? Napriklad se jedna o soubor ZSCS_Eas_2_drevo.wag

P.S. Hlavne, ze se tu vsichni drze a zavistive navazeji do Zbynka Semory , ale ten aspon vyda Trainset se vsim vsudy a obycejny user pak nemusi patrat po chybejicich sms souborech. Samozrejme, ze jako vul si to budu muset v EngMexxu rucne opravit a nastavit tam jiny sms soubor, ale takovy obycejny user nebo clovek, ktery nerozumi strukture MSTS,a ktery se neumi orientovat v souborech pak ma problemy.
Když ti to tak vadí, tak to nestahuj a jezdí jenom s tím málem co je v TBP a máš to vyřešené.

Asi sa niekde stala zrada. Ja som Dušanovi posielal balík so zložkou zscs_Eas-2. To, že to premenoval na zssk_Eas viem, ale to, že sa premenovali aj sms, to už neviem. Pôvodne všetky sms odkazovali do adresára zvuky/vozy/... Totižto ja som len naklonoval vyladený wag Easu od Ppoolllla + som upravil parametre spriahadiel a rôzne drobnosti.

A ku spriahlam. Ja jazdím na 80, nemám dôvod to upravovať na 30, však väčšinou keď stiahnem nový skin/model, neuvádza sa ponuka pre 80, ale aby som nebol taká sfiňa, pri treťom skine som už pribalil aj nastavenie pre 30.

Čuřil napsal:
A co se takhle podívat i na stránku se zvuky než se tu zbytečně ukájet ? :!:
U TBP se musely taky stáhnout samostatně modely, kabiny a zvuky, nic dohromady nebylo s výjimkou přímé instalace z DVD .

Robo napsal:
Asi sa niekde stala zrada. Ja som Dušanovi posielal balík so zložkou zscs_Eas-2. To, že to premenoval na zssk_Eas viem, ale to, že sa premenovali aj sms, to už neviem. Pôvodne všetky sms odkazovali do adresára zvuky/vozy/... Totižto ja som len naklonoval vyladený wag Easu od Ppoolllla + som upravil parametre spriahadiel a rôzne drobnosti.

A ku spriahlam. Ja jazdím na 80, nemám dôvod to upravovať na 30, však väčšinou keď stiahnem nový skin/model, neuvádza sa ponuka pre 80, ale aby som nebol taká sfiňa, pri treťom skine som už pribalil aj nastavenie pre 30.

Bohuzel uz nevim o kterych modelu a od koho to bylo, ale pri klasicke standartni instalacce jsem si mohl vybrat jaky typ sprahel chcu jestli 30 nebo 80 po instalaci se ve slozce Trainset/vozidlo/ byly dve slozky 30 cm a 80 cm a mohl jsem si vybrat jake chci chovani sprahel. Proc to nejde u ostatnich skinu a modelu ? :cry:

Kuba napsal:
Čuřil napsal:

Když ti to tak vadí, tak to nestahuj a jezdí jenom s tím málem co je v TBP a máš to vyřešené.

Typicky argument, " kdyz se ti nelibi v televizi program, jednoduse vypni knoflik na dalkovem ovladaci a precti si radeji nejakou knihu nebo surfuj na internetu ". Jenze takove argumenty nemam rad, ja je primo nesnasim :x

Nuže milý drahý Čuřile, tak počúvaj teda, pravda je tá že som omylom vo wagoch prepísal smerovanie zvukov, začo sa ospravedlňujem aj Robovi ako autorovi skinu, nakoľko bez urážky ale zvuky nákladných vagónov v TBP sa mi zdajú veľmi tiché a nevýrazné, ja osobne používam 3 druhy zvukov na nákladné vozy od troch rôznych, väčšinou nemeckých autorov, ale budiž, chybička se vloudila, ale neviem načo tu vyplakávaš a zasieraš toto vlákno zbytočnými príspevkami, je problém vo wagu prepísať položku "SOUND" z hocijakého štvorosáka z TBP? Každý a aj začiatočník si to vie upraviť len Ty tu budeš bedákať ako 5-ročný chlapec.Sorry za OT ale ako moderátor našej stránky som sa musel vyjadriť k problému.
p.s:No a keď náhodou Tvoj mozog nevie prísť na to čo som Ti tu napísal tak vážne radšej nič nesťahuj a nebudeš mať žiadne veľké problémy.

Ahoj, těch vagónu tam máš více co mají špatnou cestu ke zvukům, ale pro mě není problém si to opravit, otázka 30 sekund. A také používám tvoje zvuky. Ten hukot, když jede náklaďák muší být slišet. Dokonce, rusáci mají u některých vagonů zvuky také pěkné.

duuso napsal:
Nuže milý drahý Čuřile, tak počúvaj teda, pravda je tá že som omylom vo wagoch prepísal smerovanie zvukov, začo sa ospravedlňujem aj Robovi ako autorovi skinu, nakoľko bez urážky ale zvuky nákladných vagónov v TBP sa mi zdajú veľmi tiché a nevýrazné, ja osobne používam 3 druhy zvukov na nákladné vozy od troch rôznych, väčšinou nemeckých autorov, ale budiž, chybička se vloudila, ale neviem načo tu vyplakávaš a zasieraš toto vlákno zbytočnými príspevkami, je problém vo wagu prepísať položku "SOUND" z hocijakého štvorosáka z TBP? Každý a aj začiatočník si to vie upraviť len Ty tu budeš bedákať ako 5-ročný chlapec.Sorry za OT ale ako moderátor našej stránky som sa musel vyjadriť k problému.
p.s:No a keď náhodou Tvoj mozog nevie prísť na to čo som Ti tu napísal tak vážne radšej nič nesťahuj a nebudeš mať žiadne veľké problémy.

No dobra, tak mi jen rekni, kde najdu ty lepsi zvuky narozdil od TBP, mam na mysli ten chybejici sms soubor :roll:

duuso: Však v pohode, ja s tým problém nemám. Ale keď si už načrtol Tebou použité zvuky, nezdajú sa Ti moc hlučné ?

Všetky zvuky čo používam na nákladné vozy teda "wagon_gabs.sms,dzug.sms,uacs.sms" nájdeš na thetrain.de, ostatné sú od Petra Kapouna na našej stránke, a keď už hovoríme o zvukoch odbočím od nákladných vozov, EC vozy od firmy Siemens,Gosa,Caf,DWA majú celkom pekné zvuky v TBP ale na klasické kotúčáky ako Bmee alebo Bte používam "Eurofima.sms", kde je počuť krásny šum kolies a pískanie kotúčových bŕzd, no a na zbytok ako A,B alebo Bh "H_Eilzugwag.sms", všetko je na thetrain.de ale nikomu to nevnucujem, každý má svoj vkus a svoj názor, takže ako som hore písal nie je problém si to opraviť a je to a nie tu písať že toto a hento mi nejde.

Pikku:
ten Daak, to je neco- super
Nemohla by byt jeste varianta se stale otevrenyma dverma pro traffic?
to by byla atmoska v aktivitach......

Protože sovětské hospodářství potřebuje moderní lokomotivy, odvezeme je na Východ na plošinových vozech Pa z dodávek UNRRA ve vlaku vedeném lokomotivou 456.1, rovněž z dodávek UNRRA. Již brzy ke stažení na známých stránkách! V současnosti se provádí výroba dalších variant nákladů.

Jukněte se co se na vás chystá. d3cc245ca4577c0a690b143ca5d7a209.jpg

No téda.....to je paráda. Nezamýšlíš tento náklad někdy sundat na koleje ?

Back
Nahoře