Aktivity TOMMY66

Zdravim. Tak jsem si take zahral Mn 83471, zatim teda jen cast prvni casti. :lol: Problem nastaval hned v LV po odklikavani hlasek,msts bez nejakeho varovani vyplo. Ne ze by napsalo , ze napsat Bilovi. Jak jsem spravne tusil, stacilo zmenit pocasi na leto-jasno. Pak se aktivita chova korektne. Cim to je, netusim, zda-li trati, nebo binem (ten mam posledni). Kazdopadne aktivitu dojezedim, obe casti, pak dam vedet. :wink:

Naposled editoval moderátor:
Pro dobrý chod aktivity je třeba mít stažené počasí od Blackwolfa pro příslušnou trať. Jinak si nejsem jistý jestli bude správně fungovat připravovaná 4 část která by měla v Žiaru začínat v 19,00 a měla by již být celá potmě.

TAky jsem zatím odjel první část. Vůbec se mi to sekeklo a to vykolejení jsem vyřešil tak že jsem nepřecházel na stanovištích a zůstal jsem pořád na jednom. Velmi povedená první část a myslím že bude aj druhá.

Hezký den, tak jsem dohrál první část akt. Mn pro trať Zvolen - Šurany. Aktivita se mi moc líbila, akorát jsem měl malinký problém v Levicích, po napojení vozů mi vyskočila hláška o zničeném spřáhle a pak mi to spadlo, po load ok. V Kozárovcích při sestavení vlaku pro naklad, zapoměl jsem kam, problém s 0km/h, hrál jsem to pod binem MSTSPatch1.7.081920. To však jsou úplné maličkosti. Jak říkám aktivita je super a už se těším až nahodím druhý díl do compu a vyrazím na trať. S pozdravem Dan. :D

Projel jsem si oba dva díly Mn 83471, musím říct že to byla opravdu parádní aktivita. Musím smeknout. Ještě bych se chtěl zeptat jestli se chystá i pokračování ?

Na pokračování se pracuje. Celá aktivita bude mít 4 části a bude obsahovat vše dle přiloženého JŘ - tedy jízdu až do Zvolena. Právě projíždím finální test 3 části a pokud nenarazím na nějaký problém ( už jsem musel dělat 3 větší opravy ) půjde aktivita k otestování a potom ven. 3 část je dlouhá 3 hodiny 20 minut a pokračuje z Nové Bani přes Žarnovicu a Hliník nad Hronom do Žiaru nad Hronom kde je po provedení posunů ukončena. Tam bude začínat závěrečná část ve které se pojede již za tmy do Zvolena.

Vydání 3 a 4 části MN na ZSR 150 trochu vázne ( autor scénáře má plno jiné práce ) a bez jeho přičinění nemohu pokračovat.
Tak jsem pro všechny příznivce nákladních aktivit připravil smyšlenou aktivitu pro trať 240. Předem upozorňuji že je to fikce a podle toho vypadají i použité vozy. Ti kteří trvají na tom že na příslušné trati musí být použity pouze stroje které se tam skutečně vyskytují ať tuto aktivitu ani nestahují! Chtěl jsem aby se do aktivit dostaly i výjimečné stroje a tady na počest skvělým modelům J.Skůry jsem do aktivity zařadil jeho model ČME-5. Má se jednat zkušební test prototypu jehož jízdní vlastnosti chtějí inženýři ČKD ověřit v praxi na hornaté trati. K tomu patří jízda s těžkým nákladním vlakem k místu zkoušek a po provedení zkušební jízdy pokračování další práce s lokomotivami řady 751. Aktivita bude mít celkem 4 části. V 1 části pojedete s nákladním vlakem a 3x751 z Jihlavy do Náměstě nad Oslavou. V druhé části zkušební jízda s ČME-5 z Náměště do Zastávky u Brna a zpět do Náměště. Tyto 2 části jsou již hotové a odzkoušené - čekají pouze na vydání. Na zbývajících dvou usilovně pracuji. Doufám že se tato aktivita bude líbit i když je celá smyšlená.

Tommy66 zdravím. Stáhnul jsem dnesky od Knaka aktivitu Pn 62261 1. část. Po rozbalení a protáhnutí přes CB se mi stala věc se kterou jsem se ještě nesetkal. Dám klasicky test, vyskočí seznam, který postupně otvírám jestli sedí vozy a uložim, ale u 2 con. konkrétně: "tp_pn_62261a_vozy_namest_2" a "tp_pn_62261a_vozy_namest_3", která mi vyskočili jako chyba, tak když je chci otevřít, CB mi napíše: "There is an error in the name of this consist!". V editoru to otevřu v pohodě. Tak by mě zajímalo co se tomu CB nelíbí, že mě ani nepustí ten consist otevřít pro kontrolu. Dan.

Ano,stalo se mi to taky když jsem měnil různě vozy v CB i u jiných consistů. Ale kde je chyba skutečně nevím - hlavně že to funguje :D Jinak já složení u cizích aktivit kontroluju přes Activity Analysis. Daleko lépe se v něm opravují chyby.

Tommy66 napsal:
Ano,stalo se mi to taky když jsem měnil různě vozy v CB i u jiných consistů. Ale kde je chyba skutečně nevím - hlavně že to funguje :D Jinak já složení u cizích aktivit kontroluju přes Activity Analysis. Daleko lépe se v něm opravují chyby.
Zdravím, no já mám i Activity Analysis, ale v něm kontroluji jen loose con., jinak dělám v CB a to proto, že když skládám soupravy, tak si mohu zobrazit vzhled modelu, který zrovna zařazuji do concists. Jinak aktivitu jsem rozjel, ale hned v Jihlavě se mi zasekla 754 s Baikama, pomohlo malinko škubnout nazpátek a souprava mi vjela do stanice. Zato jsem zůstal seknutý v Třebíči. Souprava traffic vedle mě má sice postaveno, ale zůstane viset hned před první výhabkou za návěstidlem, kterou projel protijedoucí traffic a ta zůstala přehozená v jeho směru. Hraju to pod bin MSTSPatch1.7.081920, ten mi nedělá tekovou rotiku jako poslední verze, tak jen tiše doufám, že zakopaný pes nebude zrovna ve verzi binu. S pozdravem Dan. :D

BIN - tady asi skutečně bude zakopaný pes. Než dám aktivitu ven projedou to 3 lidi! Kdyby jediný z nich narazil na problém začneme to řešit. Ale vzhledem k tomu že mi všichni napsaly - je to v pořádku - byla aktivita vydaná. Proto už první potkání v Jihlavě znamená že něco zatraceně nesedí. Osobně toho lituju, ale víc už neumím udělat. MSTS bývá někdy strašný problém

Já jsem projel bez problémů s poslední verzí binu, krásná mise. Zvlášť ten provoz v Okříškách.

Mimochodem na podobných misích je vidět kritický nedostatek vozidel z jiných epoch než ze současnosti. Polovina vozidel se v dané podobě nemohla potkat a druhá půlka má nesmyslné nápisy. Ale důležité jsou desítky na chlup stejných peršingů... Asi opráším svoje starší skiny. :wink:

Chlapi zdravím, tak jsem nahodil poslední Bin Patch 1.7.1022 a bezvýsledně. Hned na začátku mi ten traffic zůstane viset na zhlaví, stejně jako předtím, Takže tuhle aktivitu asi nedám, což mě mrzí, protože vapdala super a jiné aktivity s náklady jsem projel bez problémů. Teda až na trati Zvolen - Šurany, kde mi to skoro furt padalo, ale dohrál jsem. S pozdravem Dan. :D

Ps: s tím chováním MSTS plně souhlasím. Už jsem dokonce při tvorbě aktivity zažil na vlastním PC, že jeden den mi určitá situace klapla a druhý den, když jsem MSTS spustil, tak si simulátor postavil hlavu a .... :D :D

Není mi jasné co se děje a proč to zrovna u tebe nefunguje. Zkus si stáhnout 2 část. Tam je na začátku taky hned potkání s protijedoucím vlakem tak by mne zajímalo jestli to zase nebude fungovat.

Tommy66 napsal:
Není mi jasné co se děje a proč to zrovna u tebe nefunguje. Zkus si stáhnout 2 část. Tam je na začátku taky hned potkání s protijedoucím vlakem tak by mne zajímalo jestli to zase nebude fungovat.
Ahoj, tak jsem aktivitu stáhnul a traffic mi do stanice vjel. Avšak ještě že jsem se nerozjel, protože málem došlo ke srážce dvou nákladů ve stanici. :D Návěst mi hodila volno, ale proti mě se po pár vteřinách vřítil naklad. (ještě že jsem věděl, že má do stanice něco vjet a čekal jsem na vykřižování). U toho prvního dílu to taky nechápu. Tomu trafficu nic k vjezdu do stanice nebrání fakt nevím. Dan.

To znamená že ti špatně jede i 2 část. Mezi průjezdem nákladu a volno pro tvojí cestu je asi 30 vteřin rezerva.

Tommy66 napsal:
To znamená že ti špatně jede i 2 část. Mezi průjezdem nákladu a volno pro tvojí cestu je asi 30 vteřin rezerva.
Nemáte náhodou každý jiné nastavení blokovacího vozidla cd_servis ? Přepošlete a porovnejte si navzájem jeho *.con a *.eng. V minulosti se s těmi soubory hýbalo, takže nemusí být stejné a pohybují se tudíž asi jinou rychlostí. Pak sem dejte výsledek.

bob57_cz napsal:
Tommy66 napsal:
Nemáte náhodou každý jiné nastavení blokovacího vozidla cd_servis ? Přepošlete a porovnejte si navzájem jeho *.con a *.eng. V minulosti se s těmi soubory hýbalo, takže nemusí být stejné a pohybují se tudíž asi jinou rychlostí. Pak sem dejte výsledek.
Zdravím, tak to bylo tím servisem 2. Zatím jsem úplně na začátku 1. dílu v Jihlaně a traffic mi do stanice vjel bez peoblémů, Teď ale dilema, co je dle standardu BP. Můj původní servis, nebo Tommyho :?: Mám poslední ubdate BP a trainset BP s DVD rozesílaného s tratí. Ono mi jde o to, že když to dělalo bordel v aktivitě mě a já aktivity tvořím taky, tak pokud jsou nekompatibilní servisy, tak to je docela problém. Když jsme u těch problémů, neví někdo co způsobuje ten problém s CB, jak jsem tu výše psal :?: Zatím se mi to stalo jen u consists u Tommyho. Po nainstalování 2. dílu dalčí 4 con. Tím, že je v CB vůbec neotevřu, tak nevím, kde je zakopaný pes.

S přáním hezkého dne Dan :D
Ps: Jdu to konečně projet, docela mě štvalo, že mi to nejelo.

S otevíráním conů v CB měl problém i Kank. Kde ale hledat vysvětlení ví asi jenom ten nahoře.
Ale teď k tomu podstatnému. A myslím že VELICE podstatnému. Já mám originál servisy doplněné pouze o servisy stůj které vytvořil Michal. Moje aktivity už projelo hodně lidí a zatím nemám zprávy o tom že by někdo měl podobný problém jako ty. Anebo pokud ho měl, tak o něm nenapsal ( což je ale chyba )! Každopádně lidi kteří moje aktivity testují a na jejichž vyjádření viselo vydání na veřejnost ( Kank, Boby, Robo, P.Škrdla .....) se nevyjádřili o žádném problému. Takže teď skutečně záleží na tom co má kdo v počítači.
Já mám tento: "comment ( upravil Ppoollll - verze 1.0 )"
Pokud má někdo jinou verzi tak odkud?

Back
Nahoře