Aktivity TOMMY66

Tommy66 napsal:
Pro všechny příznivce dobrá zpráva.První část aktivity "Železný dědek" už prošla přes testování a až na maličké detaily které jsme již opravily je schopná vypuštění.Protože jsme ale původně aktivitu s Čoudou jako jejím autorem scénáře navrhly i s pozdější jízdou pro porouchaný osobní vlak a MSTS si postavilo opět hlavu ( celá aktivita nešla prostě spojit), dojde k vydání až bude hotová i část s jízdou po odstavení chycených vozů pro porouchaný vlak a jízda s ním do cílové stanice.Tuto část teď dolaďuji a věřím že nenarazím ani já ani testeři na žádný problém a celá věc by mohla jít do týdne ven.Pak se konečně dostanu ke slibovanému MN na ZSR 150.

Hele Tome, to jsem nevěděl že ty a Čouda jste ženské.....

Koukám že tady když člověk něco napíše tak aby si to nechal projít nejdřív češtinářem.Přiznám že ze školy už jsem delší dobu pryč a tak mluvím a píšu jak to zrovna vyjde.

A já jsem doposud myslel,že důležitý je obsah zprávy a její podání není až tak podstatné.Ale jak koukám tak někteří lidi by si tu rádi zavedly doučovací kroužek češtiny! Pánové,u mně máte smůlu.Pokud budete kritizovat mojí práci tak prosím,ale jinak se se svými učitelskými manýry zkuste zaměřit na někoho jiného.

Off topic:
Není to tak dávno,co zde byl napaden jeden bývalý moderátor a mluvilo se zde o chování uživatelů ve fóru.Dosti se zde hovořilo i o tom,že není nutné psát nic neříkající příspěvky,které zasírají zbytečně fórum,a že pokud má někdo problém s autorem zprávy nebo chce diskutovat jen s ním, fórum nabízí službu SZ(Soukromé zprávy). I ti největší kecálkové dál píší zprávy o ho... do vláken,kde nemají co dělat a o tom,že zde zaplňují "Maxovku" příspěvky,které by mohli řešit SZ a nic se neděje.
Myslím,že není důvodem RS,že tato komunita mizí v nenávratnu,ale můžeme si za to holky sami. :roll:

Prosím neřešit zde tento OFF a pokud k tomu dojde,moderátoři smažte to.Dík.

Zdravím.

Tak jsem si zkusil "Matyse" a mám CHYCENO. Tedy až na popátý, ale mám. První "chyba" byla ta, že jsem přijel pozdě a signalista mi "utekl" ještě před mým příjezdem, takže jsem nevěděl kde přesně zastavit a přejel jsem. Druhý pokus umřel na tom, že se mi nechtělo přidat vozidlo do světa. Sice bylo od Čoudy hezký, že udělal motorový vagón, ale soubor CSDvagVt_uhli_motor.s jaksi chyběl (pomohlo přepsání engu). Při dalších pokusech už jsem jen ladil rychlosti (jednou jsem je už skoro měl, ale zaskočila mě nějaká hláška, která mě rozhodila zrovna při náběhu do brzd) a pak už se skutečně zadařilo. Spojeno mám 4 míle před semaforem.
Musím před Tommem66 smeknout klobouk

A teď jeden malý dotaz. Při jízdě s loko CSD 534.0331 mi v rychlostech nad 51 km/h nejde zvuk lokomotivy. V momentě jak přelezu tuhle rychlost slyším jen zvuk trati, když zase spadnu pod 51 km/h tak zvuky loko zase naběhnou. Má někdo podobnou zkušenost?????

Naposled editoval moderátor:
Mám naprosto stejnou zkušenost se zvukem.Taky mi při rychlosti nad 51 km/h zmizí.Takže chyba bude někde v kódování zvuků pro mašinu.
Jinak díky za chválu.To potěší.Jenom mně překvapilo že jsi musel něco upravovat.Ve složce přece byly všechny 3 soubory které vůz Vt upravily.Pokud ne tak chyba je na naší straně.

Blackwolf napsal:
Sice bylo od Čoudy hezký, že udělal motorový vagón, ale soubor CSDvagVt_uhli_motor.s jaksi chyběl (pomohlo přepsání engu).
Čouda je v tom nevině, to je moje chyba. Jak mi Tommy66 posílal ještě dodatečně upravený eng toho vagónu, tak jsem na ostatní dva zbývající soubory vagónu nějak pozapomněl a do archivu je nepřidal. Každopádně až půjde web (asi jim to zase spadlo, zítra ráno to snad poběží...), tak tam hodím opravený balík. Ještě jednou se omlouvám za komplikace... :eek:
Až bude oprava na webu, hodím sem info.

Naposled editoval moderátor:
Uf to jsem rád, já myslel, že sem Tommymu poslal něco špatně.

AD kremák: na chybné zvuky jsem upozorňoval už hoooodně dávno a byl jsem setřen a upadlo to do zapomění, že prý to všem funguje, Tak!

Ještě jedno důležité upozornění k Železnému dědkovi. První díl aktivity se chová správně pouze tehdy, je-li nainstalovaný samostatně. Lépe řečeno pokud rozpakujete oba díly z apkáček naráz a pak spustíte 1. díl, tak budete dlouho blokováni hned na začátku aktivity. Správně byste měli mít bílou na semaforu zhruba minutu po startu aktivity. Problém je v tom, že obě části využívají několik stejných souborů a ty pro blokovací servis jsou zřejmě nastaveny každý trochu jinak. Pokud byste měli jakékoliv pochybnosti nebo problémy, zkuste si stáhnout balík znova a rozpakovat jej. Pokud na něco narazíte, nenechávejte si to pro sebe a NAPIŠTE to sem! Tohoto možného problému bych si asi nevšiml, pokud by mě na něj jeden uživatel soukromě neupozornil...

Čouda napsal:
AD kremák: na chybné zvuky jsem upozorňoval už hoooodně dávno a byl jsem setřen a upadlo to do zapomění, že prý to všem funguje, Tak!

U kremáku je chyba i v tom, že vlastnosti modelu umístěného na webu zřejmě nejdou dohromady s novými versemi binu - ale pracuje se na úpravě a stejně jako vyšly opravy všech dieslů, vyjdou i opravy zveřejněných parních lokomotiv. V aktivitě jste s vlastnostmi kremáku nikdo problém neměl ? Minimálně klávesa "c" by vám měla komplikovat život ...

železný dědek

zdravím, chtěl jsem se zeptat na soubor cd_servis_stuj2.con, který je v téhle aktivitě, kde ho sehnat, díky

Back
Nahoře