Aktivity TOMMY66

S touto aktivitou jsem neměl problém, teď jedu její pokračování, a zatím vše v pořádku akorát mi to vypadává vždy když jsem v pohledu 2 nebo vykloněn z kabiny a objeví se hláška kterou odkliknu a pád k billovi, ale to nebude asi problém aktivity ale spíše u mě...

To je způsobeno Binem - zkus nejnovější verzi, tam jsem problém neměl. A preventivně raději častěji ukládat.

Mám takový problém jedu se stroji 742 206 + 742 300 na Postrku Rn 47307 cca tak před vj. náv. do České Kubice mi to zobrazí zprávu úkol ukončen. Když se podívám na vyhodnocení tak není tam žádná zmínka o tom že bych něco porušil nebo nedodržel jízdní dobu. Tak by mě zajímalo co to má znamenat.

Já jenom dodám, že tyto stroje mají stejný eng jako loko 742 397 + 341. Možná jedeš moc pomalu a nestihl jsi časový bod. Zkus se podívat do AE, jestli tam něco takového není. Jinak dneska už budu doma a tak můžem pokecat na skype..

Jonáš napsal:
Mám takový problém jedu se stroji 742 206 + 742 300 na Postrku Rn 47307 cca tak před vj. náv. do České Kubice mi to zobrazí zprávu úkol ukončen. Když se podívám na vyhodnocení tak není tam žádná zmínka o tom že bych něco porušil nebo nedodržel jízdní dobu. Tak by mě zajímalo co to má znamenat.
Nemám tušení proč ti to padá v tomto místě,není tam nastavené žádné omezení.Dále je,ale musela by se ti zobrazit chybová hláška.Takhle jediné co mně napadá je že nepoužíváš mašiny na kterých je aktivita postavená.

Tommy66 napsal:
Jonáš napsal:
Nemám tušení proč ti to padá v tomto místě,není tam nastavené žádné omezení.Dále je,ale musela by se ti zobrazit chybová hláška.Takhle jediné co mně napadá je že nepoužíváš mašiny na kterých je aktivita postavená.
Mě to v té Kubici udělalo taky ,tak jsem při posunu jel rychleji a už se to neukončilo.

Zdravím.

Tak jsem si zkusil zajet obě nové aktivity Pn 47360 + Pn 68561 a musím unat, že to jsou skvěle provedené kousky. Žádný pád ani problémy mě na trati nepotkali - jen tak dál

Naposled editoval moderátor:
Měl bych jeden dotaz pro všechny, kteří přežili pád před Staňkovem v nejnovější Tommyho aktivitě Pn 68561. Na které verzi binu jste tuto aktivitu absolvovali?
Já používám 1.7.081214.

markus22 napsal:
Měl bych jeden dotaz pro všechny, kteří přežili pád před Staňkovem v nejnovější Tommyho aktivitě Pn 68561. Na které verzi binu jste tuto aktivitu absolvovali?
Já používám 1.7.081214.
Já ji jel s binem 1.7.0819, a Staňkov byl v pohodě, jenom mám dojem že se mi tam trochu seklo, ale jinak jsem ten Staňkov projel bez problému.

Dík za odpověď. Bohužel v binu, jak sem si myslel, to nejspíš není, protože i s nejnovějším binem následoval pád... :(

1.7.081214

spadlo mi to tam dvakrát. kdo ví, jestli na to nemají třebas vliv jezdící a svítící auta...

Tady skutečně nevíme proč u té poslední aktivity to někomu spadne a jiný jede dál.Vliv nemá Bin ani použité vozy v trafficu.Dokonce došlo k tomu že při testech to jednomu člověku na jeho domácím počítači padalo a na svém notebooku to projel bez problémů.Hold MSTS dokáže někdy věci.....

Naposled editoval moderátor:
Aby to nevypadalo že se flákám a nedělám žádné aktivity tak zase hodím do placu nějakou informaci.Stejně už se objevily poznámky v jiném vlákně.Jde o Čoudův nápad a snažíme se spolu na trať Vysočina_1960 přenést část filmu "Železný dědek" a to právě tu akci kdy starý Mates jede za mladýho a chytá na sebe z kopce rozjeté vozy.Provedení není tak jednoduché jak jsme ze začátku myslely a tak se akce poněkud natahuje.
Dále chci udělat MN na trati ZSR 150 podle scénáře který připravil Robo.Ten právě dolaďuje některé detaily aby aktivita skutečně odpovídala situaci která je tam běžná.
K tomu mám v základním stadiu rozpracované 2 aktivity pro trať Čáslav-Třemošnice.Jeden PN a k tomu MN.Opět hledám detaily k trati a provozu.

Pro všechny příznivce dobrá zpráva.První část aktivity "Železný dědek" už prošla přes testování a až na maličké detaily které jsme již opravily je schopná vypuštění.Protože jsme ale původně aktivitu s Čoudou jako jejím autorem scénáře navrhly i s pozdější jízdou pro porouchaný osobní vlak a MSTS si postavilo opět hlavu ( celá aktivita nešla prostě spojit), dojde k vydání až bude hotová i část s jízdou po odstavení chycených vozů pro porouchaný vlak a jízda s ním do cílové stanice.Tuto část teď dolaďuji a věřím že nenarazím ani já ani testeři na žádný problém a celá věc by mohla jít do týdne ven.Pak se konečně dostanu ke slibovanému MN na ZSR 150.

Back
Nahoře