Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Nemám tušení proč ti to padá v tomto místě,není tam nastavené žádné omezení.Dále je,ale musela by se ti zobrazit chybová hláška.Takhle jediné co mně napadá je že nepoužíváš mašiny na kterých je aktivita postavená.Jonáš napsal:Mám takový problém jedu se stroji 742 206 + 742 300 na Postrku Rn 47307 cca tak před vj. náv. do České Kubice mi to zobrazí zprávu úkol ukončen. Když se podívám na vyhodnocení tak není tam žádná zmínka o tom že bych něco porušil nebo nedodržel jízdní dobu. Tak by mě zajímalo co to má znamenat.
Mě to v té Kubici udělalo taky ,tak jsem při posunu jel rychleji a už se to neukončilo.Tommy66 napsal:Nemám tušení proč ti to padá v tomto místě,není tam nastavené žádné omezení.Dále je,ale musela by se ti zobrazit chybová hláška.Takhle jediné co mně napadá je že nepoužíváš mašiny na kterých je aktivita postavená.Jonáš napsal:Mám takový problém jedu se stroji 742 206 + 742 300 na Postrku Rn 47307 cca tak před vj. náv. do České Kubice mi to zobrazí zprávu úkol ukončen. Když se podívám na vyhodnocení tak není tam žádná zmínka o tom že bych něco porušil nebo nedodržel jízdní dobu. Tak by mě zajímalo co to má znamenat.
Já ji jel s binem 1.7.0819, a Staňkov byl v pohodě, jenom mám dojem že se mi tam trochu seklo, ale jinak jsem ten Staňkov projel bez problému.markus22 napsal:Měl bych jeden dotaz pro všechny, kteří přežili pád před Staňkovem v nejnovější Tommyho aktivitě Pn 68561. Na které verzi binu jste tuto aktivitu absolvovali?
Já používám 1.7.081214.
Na to se tesim nejvic...Pak se konečně dostanu ke slibovanému MN na ZSR 150....