Aktivity TOMMY66

Tommy66 napsal:
orlov napsal:
Zdravím,

mám problém v aktivite Mn 83471 - 3. část pre trať ŽSR150. V Žarnovici pri tlačení prvého Res vagónu mi pri vjazde na 6.koľaj pár metrov za výhybkou vždy dôjde k vykoľajeniu. Už som skúšal podľa odporúčania nemeniť stanovište kabíny, aj pomalú jazdu do 10km/h, ale nič nepomohlo.

Omlouvám se za pozdní reakci ale mám čím dál míň času.:cry:
Jak již bylo napsáno jde o aktivitu která je starší. Při jejím testování zcela jistě nikomu podobný problém nenastal, jinak by nebyla vypuštěna ven. Nejsem si jistý zda od data vydání aktivity nedošlo k nějaké změně na trati, to by vysvětlovalo problém který nastal. Jinak skutečně nevím co může vykolejení způsobovat. Aktivitu podle Kankových stránek stáhlo víc než 170 lidí a toto je první problém který se vyskytl.

Tak nejako sa mi podarilo inkriminované miesto prejsť jazdou do 5km/h. Ináč mám nainštalovanú aktualizáciu 1.3 a ten stĺp doslova prechádza lokomotívou.

Jsem rád že můžeš pokračovat. Doufám že to byl poslední problém na který narazíš. Ale příčina.............????????????

Dobrý večer,
když jsem si říkal že málo je někdy hodně netušil jsem, že to využijete ve svých aktivitách. Vzláště bych vyzdvihl Vaši aktivitu Mn Kácov - Křižany. To je aktivita, se kterou jsem se tu ještě nesetkal. S lokomotivou csd_412.211 a pár vagonky udělat něco takového, to chce opravdu filipa. Stejně tak druhá aktivita Mn Křižany - Dvorec s Hektorem, to je pohlazení na duši. Děkuji Vám za perfektní aktivity a uděluji Vám kladný bod.

Děkuji za pochvalu. Budu se i nadále snažit aby se moje aktivity líbily. Jenom kdyby bylo na jejich tvorbu víc času :(

Ahoj hraju aktivitu Mn 81020 a mam problem v U.Brode pri velkem posunu, kdyz odvezu vus se drevem do zbrojovky a vratim se pro prazdne Resy, pockam na posunovace, pak mam vyjet na zhlavi, ale tak tak se soupravou (loko + 3vozy)vejdu mezi vyhybku a modrou navest. a nenaskoci mi hlaska.zkousel jsem cekat jestli navest nezmeni ale nic. kdyz zajedu uplne tesne tak se vyhybka prestavi ale tim ze neskoci hlaska je vse rozdrbany...co s tim? muze na to mit vliv ze jsem se taky nejak zamotal pri predchoim posunu kde jsem mel zajet k "šajbě" jak uz zde bylo reseno?ale vymotal jsem se

To Yoshua: Jedná se o velice starou aktivitu ( jednu z mých prvních) a já už si skutečně nevzpomenu jak to v Uherském Brodě vypadalo. Ale pokud jsi se nějak "zamotal" v předešlé části tak věřím tomu že teď už nic nepůjde tak jam bylo naplánováno. Doporučuji nahrát si situaci před onou chybou a přesně dodržovat pokyny.

Yoshua napsal:
Ahoj hraju aktivitu Mn 81020 a mam problem v U.Brode pri velkem posunu, kdyz odvezu vus se drevem do zbrojovky a vratim se pro prazdne Resy, pockam na posunovace, pak mam vyjet na zhlavi, ale tak tak se soupravou (loko + 3vozy)vejdu mezi vyhybku a modrou navest. a nenaskoci mi hlaska.zkousel jsem cekat jestli navest nezmeni ale nic. kdyz zajedu uplne tesne tak se vyhybka prestavi ale tim ze neskoci hlaska je vse rozdrbany...co s tim? muze na to mit vliv ze jsem se taky nejak zamotal pri predchoim posunu kde jsem mel zajet k "šajbě" jak uz zde bylo reseno?ale vymotal jsem se
Myslím že je problém už v předcházející stanici, tam neodjede nějaký motor, nebo něco a dělá to bordel, zkus si projít toto vlákno, někdy v létě 2007 se tu o tom mluvilo.

Zdar Tommy.
Tak jsem nainstaloval tvou novou aktivitu pro Ztracenou 1987, a poněvač vím, že se snažíš dělat aktivity co nejreálněji, nedá mi ti nenasat.:D Vím, že jde o období ČSD, ale ten pantograf ČSD by na tomto typu tratě neměl být, použil bych červenobéžová Zssk 560 z TBP, jestli jsem dobře pochopil, tak je trať stejného napájení jako v okolí Brna a tam jezdily i v dobách ČSD tyto jednotky v onom zbarvení.:D
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://img199.imageshack.us/img199/5766/pantograf.jpg

S pozdravem Dan.

Prosím, aby ti, co trvají na absolutní věrnosti, následující příspěvek nečetli!!!

To Tommy66: Dan má svým způsobem pravdu. Pokud uvažujeme, že je trať elektrifikována střídavou soustavou 25 kV 50 Hz a nemá originál skin SM 488.0, pak byl bylo méně bijící do očí použití jednotky ŽSSK 560 (031+032) v "polomáčeném" nátěru nebo ČD 560 (021+022) v unifik.nátěru než jednotky sice ČSD, ale v typickém "stejnosměrném" nátěru. Přeci jen si myslím, že člověk snáz přehlédne logo společnosti či řadovou tabulku, než nátěr celé soupravy.

Honza

Tak to mně nenapadlo ( myslím že by raději přehlédly logo než klasické zbarvení ), pouze z toho důvodu byla ona jednotka použita. Naštěstí jde o vyjímečnou trať. Ale je to ponaučení.

No. no jen tak věc mimo mísu, ono ta trať může být jakéhokoliv napětí, poněvač je fiktivní a tím pádem lze použít mašinky např. od Pikka, jen se nesmí potkat Laminátka s Bobinou, je třeba zvážit mašinky, kde chci a do jakého období aktivitu situovat. Ono jsem totiž zjistil, že na střídavou soustavou 25 kV 50 Hz nejsou skoro žádné mašinky z období ČSD,;) No a abych nedělal chytrolína, sám mám v těch napětích u nás hokej a docela se mi to plete, poněvač jsem příznivcem období páry a dieselových lokomotiv, takže vím, že jsou u nás soustavy dvě a dál v tom mám hokej.:D:D:D
S pozdravem Dan.

Já jsem byl s napětím spokojen právě proto že jsem mohl použít ten plecháč. Holt v panťáku jsem trochu ujel :D

Žiadam vás o pomoc :(
V Aktivite Mn 83471 1. časť keď prijdem do Veľkých Kozároviec, dostanem správu že posunovač mi dá ďalšie pokyny ale potom neviem čo mám robiť.
V Act. Editore som si pozeral ten úsek a je tam oblasť so správou že som zastal príliš skoro a druhá že mám čakať na pokyny (skrátene)
Ale neviem čo tam mám robiť nech zastanem kde chcem nič sa nestane:eek:
A ďalej ísť nemôžem lebo mám návesť stoj a viete čo sa stane keď pôjdem ďalej;)
Neviete mi poradiť:?:

PS: Asi je to trochu blbá otázka ale nemá to niečo spoločné s cd_ servis_stuj2 ktorý som nikde nevedel zohnať (Transet som nesťahoval a už mám všetky vozidlá tak je to zbytočné)

Naposled editoval moderátor:
Ten servis najdeš u mne na stránkách v sekci Servisní vozidla. Je to výpravčí s ruční návěstí Stůj. Takže proto asi nezastavíš správně.:D:D:D

Už to šlape, mám aj časť dva ale ak má niekto všetky časti, mohol by mi povedať či prvé dve časti toho manipuláku (Mn 83471) budú fungovať aj pod verziou trati 1.3 (pod ktorou fungujú časti 3 a 4)?

Pretože na stránkach autora je písané že boli vymenené všetky návestidlá a niektoré staršie aktivity sú nefunkčné.

Tunelar555 napsal:
Už to šlape, mám aj časť dva ale ak má niekto všetky časti, mohol by mi povedať či prvé dve časti toho manipuláku (Mn 83471) budú fungovať aj pod verziou trati 1.3 (pod ktorou fungujú časti 3 a 4)?

Pretože na stránkach autora je písané že boli vymenené všetky návestidlá a niektoré staršie aktivity sú nefunkčné.
Nevím jestli tuto aktivitu někdo projížděl na aktualizované verzi. Můžeš to zkusit sám a napiš jestli to jede nebo ne.

Tommy66 napsal:
Tunelar555 napsal:

Nevím jestli tuto aktivitu někdo projížděl na aktualizované verzi. Můžeš to zkusit sám a napiš jestli to jede nebo ne.

Mne osobne aktivity šli spustiť aj na verzii 1.3 (priebeh aktivity som neskúšal).
Sú to fakt kvalitné aktivity, akutát sťahujem 3. časť manipuláku

Tunelar555 napsal:
Tommy66 napsal:
Tunelar555 napsal:

Mne osobne aktivity šli spustiť aj na verzii 1.3 (priebeh aktivity som neskúšal).
Sú to fakt kvalitné aktivity, akutát sťahujem 3. časť manipuláku

A v nej sa nachádza vozidlo cd_Plasser ktoré mi robí problémy
Prosím vás dá sa niekde stiahnuť?
PS:Ináč díky za všetky rady

[/quote]

A v nej sa nachádza vozidlo cd_Plasser ktoré mi robí problémy
Prosím vás dá sa niekde stiahnuť?
PS:Ináč díky za všetky rady
[/quote]

Je součástí trainsetu BP.

Back
Nahoře