.eng soubor u Vectronů

A kde seženu CZSK verzi?
Na této stránce vpravo nahoře je tlačítko (takový obdélníček), na něm je lupa (takové kolečko a z něj vede čárka vpravo dolů) a vedle ní je napsáno "Hledat". Tam klikneš a otevře se ti okénko, a tam co bliká svislá čárka (svisle je seshora dolů) napíšeš: CZSK verze. Klikneš na další tlačítko s lupou (viz. výše) a je to! :cool:

Na této stránce vpravo nahoře je tlačítko (takový obdélníček), na něm je lupa (takové kolečko a z něj vede čárka vpravo dolů) a vedle ní je napsáno "Hledat". Tam klikneš a otevře se ti okénko, a tam co bliká svislá čárka (svisle je seshora dolů) napíšeš: CZSK verze. Klikneš na další tlačítko s lupou (viz. výše) a je to! :cool:
To je ale moc práce a složité ! ;)

Nebuď hned arogantí, děkuju

No, mě tedy to vyhledávání tady na fóru nijak nikdy moc nepomohlo. Vyjedou desítky možností, které vůbec nechci a ve finále bylo rychlejší co jsem hledal, zkusit vyhledat ručně. Tady to není jako strýček Google, který zatím nezklamal. A navíc, tady na fóru vyhledávat nějaké rozumy je nesmysl. Většinou vyjede víc podobných otázek než odpovědí. Diskusní fórum je diskusní fórum a nějaká encyklopedie manuálů a rad to tady opravdu není. Tedy pokud někdo ví, tak by bylo kolegiální alespoň stručně odpovědět. Tedy pokud se neptá Hujer, kdy odpověď je o odstavec výš. :)

Jenom chci ještě dodat že ta instalace CZSK verze OR chce po mně nějaký DirectX nebo co. I potom co jsem si ho stáhnul tak mi OR nejde otevřít. Ono to neni uplně lehké obzvlášť když tomu nerozumím. Proto jsem se ptal

na líného člověka myslím si že vcelku přiměřená odpověď. Já na ni nic arogantního nevidím :)
Kdyby jsem byl líný, vubec bych ti právě neodpovídal na to co jsi napsal ;) Já chtěl poradit a to že on je zřejmě líný mi poslat link nebo pouze napsat stránku kde to mohu stáhnout, fakt neni můj problém. Někde jsem jednou slyšel tuhle větu. Když nemůžeš říct nic dobrého tak radši mlč.

Ahoj, po dlouhé době mam dotaz a nechci zakládat zbytečně vlákno. Mám dotaz, jak mám nainstalovat např. lokomotivu 263 když má jenom jeden přiložený soubor, a to eng. Třeba nějaké Peršingy mají obsáhlý ty soubory a já když stáhnu i veškeré ladění tak v TSRE 5 se mi ani neukáže ten obrázek. Nakonec ve hře funguje kabina, zvuky ale 263 je neviditelná. Prostě tam neni

Ahoj, po dlouhé době mam dotaz a nechci zakládat zbytečně vlákno. Mám dotaz, jak mám nainstalovat např. lokomotivu 263 když má jenom jeden přiložený soubor, a to eng. Třeba nějaké Peršingy mají obsáhlý ty soubory a já když stáhnu i veškeré ladění tak v TSRE 5 se mi ani neukáže ten obrázek. Nakonec ve hře funguje kabina, zvuky ale 263 je neviditelná. Prostě tam neni
263 jsou např. na :
https://www.modely-msts.cz/modely.html

Přehledný katalog modelů :
https://msts.virel.eu/

Pro funkčnost je potřeba stáhnout a nainstalovat celý model - nejen eng.

Back
Nahoře