Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

Dane, tento údaj tě vůbec nemusí zajímat, to by jsi musel hrát simulátor průvodčího. Mašinfíra tohle nijak neovlivní. Má jenom zap a vyp. Tedy na lokomotivách. Na panťákách se to zapínalo ve vozech samostatně. I regulovalo samostatně, tedy pokud tam někdo neukradl termostat a pak to topilo naplno a bylo naprosto normální, jak popisuješ. že tam bylo 40°C. To byly jízdy hrůzy v expresech z Prahy do Brna. Člověk byl rád, že chytil vůbec místo k sezení, vlezeš do kupé Béčka a tam sauna. Tam bylo teplovzdušné topení a na záda proudil horký vzduch a z pootevřeného okna vzduch ledový. Tak jsem se pochlapil a chodil to topení vypínat a zapínat ručně. A to bylo slyšet sborově z celého vozu tu úlevu. "Konečně přestali topit" Teplo vydrželo asi někam za Kutnou Horu, až bylo chladněji, topení jsem na chvíli zapnul a pak zase vypnul. V Brně jsem jej před vystupováním naposledy zapnul a dál si to už obsluhujte někdo jiný, kdo máte kličku.a ve vozech je 40 stupňů.
Tak tě asi zklamu. Vem si soupravu s parním topením, dej výkon na 50% ale to vlastně není až tak podstatné, dej kolik chceš. Otevři si tabulku kontroly teploty ve vozech a pak dej: "Esc". A sleduj, jak celá simulace ORTS stojí, ale teplota ve vozech leze pomalinku nahoru. Když to tak necháš a půjdeš si vypít kafe, budeš mít ve vozech třeba 75 stuňů...Topení opraveno.

Tak to jsi mne pobavil. Asi netušíš, jak je rozsáhlý projekt BP. Mě je 65 let a abych dalších 10 let, nedělal nic jiného než natahoval ručně dráty TV, ne, děkuji. Jsou lepší činnosti, jak strávit zbytek života. Umíš si představit pražský uzel nebo ranžíry ve velkých stanicích? Asi ne.Takže príležitosť na lepšie TV máš predsa