Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To bych jej neviděl, takže leze naopak. Ale dík za info.A zpátky chodí po druhý straně.
bob57_cz říká:Dane, vozáci se stejně nezastavujou, klepou do toho za chůze.A zpátky chodí po druhý straně.
Nově je možnost zadat do názvu AI vlaku písmenka WP a pak takový AI vlak (objekt) bude dodržovat každý vyčkávací bod.Ahoj, nešlo by něco udělat s tím, aby ORCZ dodržoval místa WP (vyčkávacího bodu):
Zobrazit přílohu 33992
Tohle uměl MSTS kdysi úplně v pohodě, vozidlo je malinké, jde o servis posunovače, více nechci prozrazovat veřejně, prostě vychytávka v aktivitě a myslím, moc pěkné oživení. Ale OR mi drží figurku na prvním WP a pak se zastaví až odhadem u třetího, nebo 4 bodu. Kód není žádný, jedničkou nezačíná nic a mám všude po 15 sekundách.
Zobrazit přílohu 33993
Ještě zkusím zrušit ten 1. WP.
Poprosím ukážku ako to má vyzerať aby neboli komplikácie.Nově je možnost zadat do názvu AI vlaku písmenka WP a pak takový AI vlak (objekt) bude dodržovat každý vyčkávací bod.
Jakou ukázku, jaké komplikace? Aktivity se chovají furt stejně, jen OR neuměl, to co jsem popisoval výš, když jsi měl 4 WP za sebou, tak OR hodnoty sečetl a vlak stál na místě. To zůstalo furt stejné, jen když dáš do názvu consist WP, tak zastaví u každého vyčkávacího bodu, třeba servis dělníka s utahovačkou šroubů, toť vše. Je to stejné jako s koncovkou v con. AirE.Poprosím ukážku ako to má vyzerať aby neboli komplikácie.
Tak tohle jsem blbě pochopil i já, takže máš na mysli název AI vlaku jako trasa (path)?Důležitý je název AI vlaku, tam musí být písmenka WP. Název samotného souboru consistu může být jiný. To je jediný rozdíl oproti AirE.

Pajavlaky říká:bob57_cz říká:
Tvrzení je nepravdivé. Vozáci se samozřejmě zastavují.
Třeba pro vyzkoušení protismyku nebo použití tlačítka vysokého tlaku.
Záleží na tom, co se má ověřit a u jakého vlaku. (případně: Záleží na tom, co mají ověřit a u jakého vlaku.)
Aha! Tak v tom byl zakopaný pes! Z nějakého důvodu si Open Rails myslel, že má Hrboun 375 tlačítko závěru a to bylo sepnuté. Teď jsem zmáčkl Shift + Insert když jsem byl v Hrbounovi, a ejhle! Brzdy fungují! Tak tohle jsem upřímně fakt nečekal!Já s párama jezdím hodně, to by byl fakt průser. Teď něvyzkouším, mám na stole megaprojekt Os 5009. Záleží, jestli má pára na brzdě závěr a jízdu. Teda podle mého názoru a tam by mohl být problém.