CZSK verze 1.7

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Icik
  • Datum začátku Datum začátku
Tak ten příspěvek smaž, proč tu necháváš dlouhý elaborát, když neplatí. :)
Teď už to udělat nemůžu. Na úpravu či smazání příspěvku máš omezený čas, pak už máš smůlu. Zkusím ho nahlásit adminům. Třeba ho smažou a trochu to tu pofackujou.

Můžeš udělat to, že si příště rozmyslíš, co je podstatná informace a co píšeš úplně zbytečně, vykřičníku.
Tak promiň, že jsem se spletl a myslel si, že je to glitch v Open Rails, ale nebylo tomu tak. A navíc jsem nepočítal s tím, že bude tlačítko závěru i u páry.

Měl jsem na mysli, abys příště uvážil, zda je nutné v oznámení o domnělé chybě tohoto rázu psát například to, že jsi zkontroloval intenzitu ohně a hladinu vody. Podobným balastem snadno i triviální hlášení zabere celou stránku.

Jo aha. Tak se příště budu při popisu chyby krotit. :oops: Doufám, že ten příspěvek s přeškrtlým textem admini brzy odstraní. Já už to udělat nemůžu.

Ahoj Iciku, dávám sem, poněvač jde i o obrázky. Tohle s WP nijak nesouvisí, dělá to i bez koncovky.
Výchozí bod a WP s klasickým kódem 31633, kdy se má posunovač pohnout a jet k dalšímá WP s k=odem 31636. Tohle v OR fungovalo a dokonce nachlup figurka stavěla dle potřeby od výchozího bodu trasy:
servis_praporek.jpg
Teď ale, když dám náběh, tak zastavila před a asi cca po 30 vteřinách náskoku popjela k WP a to jako by se ji moc nechtělo.
Ale dal jsem počáteční rychlost 2 km/h. a popjede hned jenže.
Takhle to vypadá, když dám test minutu, nebo i v čas náběhu servisu, 16:31, což jse správně:servis_praporek2.jpg
A takhle to vypadá, když dám čas aktivity minutu po náběhu servisu:
servis_praporek3.jpg
To nechápu proč? Ale už jsem si toho všimnul kdyi, když jsem dělal praporky a pak když jsem tam dojel v aktivitě, byly jinak. To dříve nedělalo a je to špatně.
Figurky servisů jsou do Vrbama

No, přestali mi chodit. Ještě jim zkusím dát 100% a počázeční rychlost 2 km/h., jako tomu bylo u MSTS

Co? Název AI vlaku s WP funguje, koukám na to a respektuje posloupnost WP. Takhle to nepůjde.
Ať chceš nebo ne, musíš mi Dane udělat miniaktivitku s přesně tou situací, která nefunguje. Jako to udělal minule @hroch. Takhle jsem hned viděl, co nejde.

Ok. jdu na to, já teď udělal test a on ten hajzlík poskočí, když zrychlím čas o kousek a zase tojí, takhle se nechoval. Jdu na to. Pošlu mejlem, možná, že někde dělám chybu, ale vůbec netuším kde.

Back
Nahoře