Dan J.
Strojvedoucí
Tak ten příspěvek smaž, proč tu necháváš dlouhý elaborát, když neplatí.Toto již neplatí! Viz níže!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tak ten příspěvek smaž, proč tu necháváš dlouhý elaborát, když neplatí.Toto již neplatí! Viz níže!
Teď už to udělat nemůžu. Na úpravu či smazání příspěvku máš omezený čas, pak už máš smůlu. Zkusím ho nahlásit adminům. Třeba ho smažou a trochu to tu pofackujou.Tak ten příspěvek smaž, proč tu necháváš dlouhý elaborát, když neplatí.![]()
Můžeš udělat to, že si příště rozmyslíš, co je podstatná informace a co píšeš úplně zbytečně, vykřičníku.Teď už to udělat nemůžu!
Tak promiň, že jsem se spletl a myslel si, že je to glitch v Open Rails, ale nebylo tomu tak. A navíc jsem nepočítal s tím, že bude tlačítko závěru i u páry.Můžeš udělat to, že si příště rozmyslíš, co je podstatná informace a co píšeš úplně zbytečně, vykřičníku.

Ale procedůra s koncovkou WP, třeba pro ty utahovačky platí ne?Zkus Dane update. Servisy jsem se pokusil úplně vyloučit z AI procedur.
AnoAle procedůra s koncovkou WP, třeba pro ty utahovačky platí ne?
Jéééé. Hezká micinka. Asi kocour, že? (vypadá dost zavalitě, takže hádám, že to bude kocour). Jeho/její (nevím pohlaví na 100%) barva mi připomíná internetový meme "Maxwell the cat" (Kočka Maxwell).To se nedá, nedaří se a za rohem ne mne útoĉí šelma litá....Zobrazit přílohu 34027
Horší by bylo, kdyby to byla jiná kočka, a navíc vylitá!To se nedá, nedaří se a za rohem ne mne útoĉí šelma litá....
Jo funguje a je naladěná pro všechny typy OR. Hele, včera jsem testoval jednu věc, co prostě v ORCZ nejde rozchodit a to celý den, typem pokus, omyl. Takže prostě odlehčení a malý OT.Kočička sice pěkná. Ale opravdu funguje v ORCZSK 1.7 ?