Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tomuhle nerozumím zase já. Když brzdím, tak sjedu třeba na 40% a tam to přece nechám a brzdím?Kduž brzdíš, tak sjedeš třeba na 40%, pak 25% a přestavil jsi do polohy jízda,
Tohle ještě dlouho nebude bug nýbrž vlastnost. Detekce kolize je jen zepředu a zezadu.Verzia 1.7.361 :
V stanici Komárno na trati ŽSR 130 som išiel vnorený do AI vlaku bez poškodenia![]()
Dane, všiml jsem si už na tom videu „s osmým stupněm“, že takto s DAKO-BS2 brzdíš. Nekomentoval jsem to, protože jsem v tom neviděl možný přesah do tvojí tvorby. Ale když už jsi to zde sám takto otevřel...Kduž brzdíš, tak sjedeš třeba na 40%, pak 25% a přestavil jsi do polohy jízda, kde ti držel tlak.
A doufám, že tak i zůstane. Tohle dělají angličany a dělaly to i v MSTS. Tam ale myslím skočila hláškavo vykolejení, i když jistý si nejsem. Ale já mám tento bug využitý, kdy se pijede s jeřábem trhat vlak po nehodě.Verzia 1.7.361 :
V stanici Komárno na trati ŽSR 130 som išiel vnorený do AI vlaku bez poškodenia![]()
Špatně to mají na tom obrázku, BS2 má mezi jízdní polohou a polohou provozního brzdění a odbrzďování polohu neutrální, nikoliv závěrnou. Při ní je ovšem stejně jako při závěrné poloze hlavní potrubí odpojené od rozvodového ústrojí brzdiče, a tedy se tato poloha prakticky chová jako závěrná (nic se nedoplňuje). Rozdíl je jen v tom, že neutrální poloha je určená výhradně pro provádění zkoušky těsnosti.Ta poloha Neutral (jízdní ve hře) je špatně a měl by tam být závěr. Tam se nesmí doplňovat vzduch z hlavního vzduchojemu.

Už jsem pochopil, jak bylo toto vyjádření myšleno, takže můj předchozí příspěvek – byť věci v něm napsané platí – nebrat v potaz. (Tím spíše to kopírovací cvičení od Howkyho.)Ta poloha Neutral (jízdní ve hře) je špatně a měl by tam být závěr. Tam se nesmí doplňovat vzduch z hlavního vzduchojemu.
Zdravím,po včerajšej aktualizácii aktivity urobené v TRSE5 nejdú rozbehnúť,respektive hráčova loko rady 162,163 s brzdičom v polohe jazda nejde rozbehnúť,vo volnej jazde a v aktivite urobenej v Timetable funguje všetko v pohode,neviem,či aktivity urobené v AE MSTS fungujú,máte niekto nejaké problémy ohľadom toho?Pro ovladač BS2 jsem polohu odrbžďovací nechal zobrazovat jako polohu jízdní stejně jako na reálném ovladači BS2.
Dále jsem předělal algoritmus počítající jízdní odpor. Nyní by měl už dobře zohledňovat dynamicky se měnící váhu vozu.