Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

A co tak třeba nejprve zkontaktovat autora aktivity, zda nejde o starou verzi a pák psát do vlákna ORCZ, že jde o chybu simulátoru? Zapoměl jsem to jednou nenapsal do ReadMe, bohužel. Do cestujících PAXŮ bach už neryl, byl s tím akorát problém. Ale souhlasím, že je to divné, že cestuující nevystupují.Podle čeho to mám jako poznat, že je tam něco změněno když není nikde zdokumentováno. Stejně ty soupravy taháte přetížené, protože cestující na konečné nevystoupí.
Není potřeba měnit SigCFG.dat.Pokud nesáhnu do nastavení, tak je to nachystané jak to bylo? Jinak se vrátím k 310, tam se nesmí použít přiložený soubor u ORCZ, poněvač se zruší animace návěstidel v Branticích.
Ahoj, proč mně to nefunguje? Dám klávesovou zkratku a ORCZ mi napíše objekty kabiny nenalezeny? Potřebuju nějaké úpravy na ČSD 422:Dodo mě dnes vlastně upozornil na jednu featuru pro vývojáře, kterou jsem ještě nepředstavil.
Jedná se o funkci přes klávesy Ctrl + Shift + Alt + F2, kdy vám OR CZ/SK znova načte aktuální nastavení kabinových prvků v cvf souboru. To znamená ušetření spousty času, kdy se nemusí opakovaně při ladění kabiny vypínat a spouštět OR CZ/SK. Mrkněte na video.