CZSK verze 1.7

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Icik
  • Datum začátku Datum začátku
Ahoj, začaly mi padat OR, zařadil jsem soupravy AI se sací brzdou a nechtěly se rozjet, po chvíli tohle?
padORCZ_ZTH.jpg

Tu video kde to stiahnem, nakopírujem, spustím. Predtým samozrejme mám zložku Trainset úplne prázdnu a z nej to vytváram.
Pohol som sa bez problémov. Vieš mi poslať do mailu tu aktivitu ? Skúsim či to tak sekne aj mne alebo nie.
Jo. Ostatní mise s jinými HV naštěstí jezdí, souprava osobáku ve volné taky bez potíží. Přestahováno znovu a bez výsledku. Díky předem za váš čas.
Můžeš mi v té neblahé situaci prosím zapnout diag s obrazovkou jízdních odporů?
Open Rails 2023-04-16 03-35-39.jpgOpen Rails 2023-04-16 03-35-54.jpg

Je zajímavé, že ten samý motorák mi o 3 hodiny dřív odjede normálně i s vlečným vozem. Tenhle potkávám pří cestě zpět. Pára je do kopce a začíná u toho perónu.

Hele tam je problém, musím ti poslat celek jak mám, jen s trasou v místě, když jsem udělal nový AI provoz a dal tam ty dva valky, normálně odjely. Takže pošlu jakoby celou aktivitu s komplet AI, jen trasa hráče je kousek v místě té události. Tohle je hoooodně divné, jako by ORCZ badilo, že jsou dvě trasy.

Přemýšlím, že bych udělal další vyhodnocovací situaci - "Nereagoval jsi déle než 5s! Zřejmě neumíš ovládat tuto lokomotivu a proto končíš. Game Over!" A pak už jen standardní tabulka "Ukončit Open Rails (Alt + F4)" bez dalších voleb.

Přemýšlím, že bych udělal další vyhodnocovací situaci - "Nereagoval jsi déle než 5s! Zřejmě neumíš ovládat tuto lokomotivu a proto končíš. Game Over!" A pak už jen standardní tabulka "Ukončit Open Rails (Alt + F4)" bez dalších voleb.
No, já tyhle vyhazovačky moc rád nemám, kor, když jsou omezeny časem, pak musím spěchat a nadělám víc škod, jak užitku. :) Když s mašinou neumíš = nerozjedeš se s ní a to si myslím bohatě stačí, mám strach, že pak začnou podružné problémy. Vem si teď v aktivitě Os5009, v Přerově:
Přestoupím do AI mašiny ČSD 140 a ORCZ píše, že dojde k poškození lokomotivy a odpočítává a už tohle mne znervózní, a už jsem pár věcí k oživení opoměl, přitom, k žádnému poškození nedojde. Stačí klasicky odemknout pult, "O" a zvednout smeták a pak postupovat s vypnutím závěru atd... Pokud by mne mělo něco po 5s vyvalit, akorát mne to rozodí. :)

Snad to nikdo, takovou blbost, nevzal vážně.

Prosím o radu: Ako docieliť pôvodný rozumný svit návestidiel? Šachoval som s inštaláciou MSTS a návestidlá v trati BP mi svietia tak, že prepaľujú tienidlá na návestidle :) . V nastavení OR mám zapnuté zosilnenie svitu návestidiel, to som mal aj predtým, bez toho to takmer nesvieti. Na obrázkoch je stav so svietením OK predtým a moc silným teraz.

Přílohy

• ORok.jpg
    ORok.jpg
    74.8 KB · Zobrazeno: 0
  • ORnok.jpg
    ORnok.jpg
    748.4 KB · Zobrazeno: 0
To by mě zajímalo, co máš za soubory Sigcfg.dat v adresáři OpenRails pod tratí.
Protože takhle má vypadat originál OpenRails CZ/SK.

1.jpg

Back
Nahoře