Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jo. Balím a posílám.
Jo. Ostatní mise s jinými HV naštěstí jezdí, souprava osobáku ve volné taky bez potíží. Přestahováno znovu a bez výsledku. Díky předem za váš čas.Tu video kde to stiahnem, nakopírujem, spustím. Predtým samozrejme mám zložku Trainset úplne prázdnu a z nej to vytváram.
Pohol som sa bez problémov. Vieš mi poslať do mailu tu aktivitu ? Skúsim či to tak sekne aj mne alebo nie.
Můžeš mi v té neblahé situaci prosím zapnout diag s obrazovkou jízdních odporů?

AI traffic "v akci". Pak okamžitý pád ORCZ.
OpravenoJo. Ostatní mise s jinými HV naštěstí jezdí, souprava osobáku ve volné taky bez potíží. Přestahováno znovu a bez výsledku. Díky předem za váš čas.
Zobrazit přílohu 34086Zobrazit přílohu 34087
A teď mi jedou i ty AI.Opraveno
Dnes se nedaříOpraveno
Ďakujem za opravu,funguje to a ospravedlňujem sa za nedostatočnú komunikáciu z mojej strany.Opraveno
No, já tyhle vyhazovačky moc rád nemám, kor, když jsou omezeny časem, pak musím spěchat a nadělám víc škod, jak užitku.Přemýšlím, že bych udělal další vyhodnocovací situaci - "Nereagoval jsi déle než 5s! Zřejmě neumíš ovládat tuto lokomotivu a proto končíš. Game Over!" A pak už jen standardní tabulka "Ukončit Open Rails (Alt + F4)" bez dalších voleb.
Snad to nikdo, takovou blbost, nevzal vážně.Přemýšlím, že bych udělal další vyhodnocovací situaci - "Nereagoval jsi déle než 5s! Zřejmě neumíš ovládat tuto lokomotivu a proto končíš. Game Over!" A pak už jen standardní tabulka "Ukončit Open Rails (Alt + F4)" bez dalších voleb.
No, mně to docvaklo až dneska ráno, byl už jsem tak zblblý z jedné pattové situace za První Republiky.Snad to nikdo, takovou blbost, nevzal vážně.