Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

1.8.203 fungujeFunguje vám dnešní aktualizace cca z poledne? Je tam nějaký zádrhel...
Vypadá to, že nejde spustit ani používaná starší verze, i když aktualizaci odmítnu.
Aha, zkusím zapracovat.Ahoj. Jednoduchě, narozdíl od OR, MSTS zabíral zprávu ne na čelo vlaku, ale na střed lokomotivy, to kolečko ve středu čtverečku mašiny, když jsi si pracovně umístil Loose Con. v AE MSTS. OR to zabírá na čelo čtvece.
810 jedou bez chybně, buď máš špatný eng, nebo s tím neumíš jezdit. Vyladěné nové engy a eagy pro 810 pro ORCZ najdešAhoj, přešel jsem z verze 1.51 na 1.8 cz/sk. Ale začíná mně zlobit mašiny, že se pořádně nerozjede i když mám vše odbržděné a výkon mám na 100 %, i prokluz kol jsem dělal, přesto mi jede mašina 810 při volné jízdě 7,2 km/h a to traťový limit je 40 km/h. Nebo to úplně zdechne.
810 má funkčnú prevodovku v simulátori,takže pri jazde musíš radiť rychlosti na klávesnici,teraz neviem ktorou klávesou,ale tvoj popis problému odpovedá tomu,že to rozbehneš na jednotke,maximum má presne 7km/hod a potom musíš radiť vyšiu rýchlosť...Ahoj, přešel jsem z verze 1.51 na 1.8 cz/sk. Ale začíná mně zlobit mašiny, že se pořádně nerozjede i když mám vše odbržděné a výkon mám na 100 %, i prokluz kol jsem dělal, přesto mi jede mašina 810 při volné jízdě 7,2 km/h a to traťový limit je 40 km/h. Nebo to úplně zdechne.
Ano a co to znamená? Že jen přidáváš výkon (plyn) a stupně skáčou samy.Eng z Vozu CD 810 a manual k ovládaniu z linku,ktorý si sem hodilZobrazit přílohu 35369