Dan J.
Strojvedoucí
Ahoj. Tohle kluci z tvorby pro ORCZ zavrhli, mně se to líbilo taky mnohlem víc a bylo to přirozenější. Nehledě na to, že písmena pod rychloměram třeba u X6X hsou tak malinké, že je to fakt na oddělání zraku. Celý ten front pohled je prostě daleko, aby pojmul vzhled na celou kabinu, což je fakt neořirozené. Posaďte se na sedačku v Peršingu a koukběte před sebe. Teď si připadám, jak někteří řidiči, co si dají sedadlo až pomalu na zadní a u řízení skoro leží. Tohle jsem psal hned v začátcích u prvních nových kabin pro ORCZ. Ty pihyby šipkama byly prostě přirozeněhší a hlavně bylo vidět na písmenka. Z fontu o velikosti půl milimetru mne fakt bolí hlava. Když už, tak alespoń udělat možnost pěiblížení se k "palubovce^. Proto nedám dopustit na 3D kabiny.
Nechci samozřejmě shazovat práci na kabinách, tam kam to chlapi potáhli, s kapkama na oknech a vším, je neskutečné. Ake ten celkový pohled na front v kabině je fakt proti realitě a ani ten by mi tak nevadil, kdybych viděl na přístroje co vypisují, hlavně displey pod rychloměrem.
Nechci samozřejmě shazovat práci na kabinách, tam kam to chlapi potáhli, s kapkama na oknech a vším, je neskutečné. Ake ten celkový pohled na front v kabině je fakt proti realitě a ani ten by mi tak nevadil, kdybych viděl na přístroje co vypisují, hlavně displey pod rychloměrem.